B@K@ Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 Come to the dark side - we have cookies. Čeka se Sisus za stručnu klasifikaciju. Recept i degustacija vazda dobrodošli.
Јарослав Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 Можда сада може да нам покаже ону која је оивичена. 1
Machka Naopachka Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 Ako ne, može da napravi jednu pa uslika :haha:
Night's Blood Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 Ja sad krecem da mu prazvim rolovanu picu. Bice slika kad zavrsim. Ustupicu mu racunar da vam sve objasni.
Јарослав Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 Не занима нас ролована, већ оивичена.
Night's Blood Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 (edited) Cutacu. Svakako kacim slike. Edited January 31, 2012 by Night's Blood
Lou Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 Можда сада може да нам покаже ону која је оивичена. Većina ovih su oivičene.
Night's Blood Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 Nisam imala vremena da uploadujem, danas ću. Samo, slikano je telefonom pa je loš kvalitet slike.
Night's Blood Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 Nismo mogli da docekamo da se malo ohladi pa sam sekla dok je bilo vruce, zato ovako gadno izgleda. 5
Footog Qpoos Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 iskren da budem,podseca na pica burek...samo ti fale pecurci...
Footog Qpoos Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 pa sta nas onda farbas...rolovano,ovo-ono...ccc...
kuruz Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 Kuvani kiseli kupus sa svinjskim mesom i beli luk za ručak. Milina.
temper Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 Lepo je. Sviđa mi se ovo gde ima vazduha među korama. Moj rođak je pekar i kaže da takvo testo treba da bude kao harmonika, a ne gletavo, kao što je inače po pekarama. Elem, kad smo kod pečurki, pravile smo mama i ja kiflice; stavi se neko mesance, pečurke i kačkavalj, dobro ispadne.
Footog Qpoos Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 (edited) @najtse blade... kuvarice manje zbori da ti rucak ne zagori kako volim ovo da izustim,sve mi toplo oko srca...samo trazim priliku da kazem Edited February 1, 2012 by Footog Qpoos
Night's Blood Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 @najtse blade... kuvarice manje zbori da ti rucak ne zagori kako volim ovo da izustim,sve mi toplo oko srca...samo trazim priliku da kazem To sam ja pevusila dok sam pravila klopu.
Machka Naopachka Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Došlo vreme za jedan od mojih omiljenih recepAta Ide meso - svinja neka komadeška a p'čenje Idu suve šljive, malo seckane, pokoja cela Ide ljubičasti lukac, malo krupno sečen u kolutove (ispod mesa), malo sitno seckan za odozgo Ide naravno i maslinovo ulje, lubrikanta nikad dosta Ide u rernu poklopljeno neko vreme, da se izmešaju sokovi (da prostite), i onda ide malo otklopljeno da se zap'če. Manje od tri..... 1
feyd Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 (edited) jednostavan kolač aka bread pudding - vekna jučerašnjeg hleba, cepkana na komadiće (sa korom) - 250 grama šećera - 2 kesice vanilin šećera ili semenke iz 1 štapića, ili više, ko voli - 150-200 grama kokosa - 50 grama rastopljenog putera ili margarina - 0,5 litra mleka (hladnog) - 1-2 jaja ukoliko se masa ne poveže dobro (komadići hleba ne smeju da budu suvi) dodati još mleka ili jaja masu izmešati, rasporediti u tepsiju ili kalupe za muffins, peći na 180-190 stepeni oko 45 minuta (ako je bread pudding u jednom komadu, možda će mu trebati i do 1 sata). sa gornje strane bread puddinga treba da se stvori hrskava korica. kad je puding gotov, preliti ga prelivom: - 50 grama putera ili margarina rastopiti u šerpi, kuvati do ključanja - 4-5 kašika šećera u prahu dodati u rastopljeni puter/margarin, kuvati zajedno uz stalno mešanje, paziti da šećer ne promeni boju - dodati sok 1 narandže/2 mandarine ili čega agrumastog i kuvati nekoliko minuta dok preliv ne postane sirupast izjedati se može i toplo i hladno. Edited February 5, 2012 by feyd 3
Machka Naopachka Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 jebalo me meso vala ispekoh prs jedva kucam a u po kucanja nekog čuda muda mrnj
Recommended Posts