Dead Man Drinking Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Spremao sam ja piletinu sa medom, rižoto sa kikirikijem, špagete, palačinke... Dobio sam + za trud 1
Grobodan Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Doručak, naravno. Skuvao jarane, obrati pažnju... jedino ako nisi jaja skuhao. Inače navratim random s vremena na vreme i uvek zateknem Lua i Soul kako se preganjaju. Get a kitchen.
soul wandering Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 @ NB Istina pogotovo za ova dva alfa muzjaka sto zive u zabludi da ce neko stalno da im nesto servira. @ Talvi Sta, preciznije, dajte neki recept Sta si ti Grobe zeni kuvao?
Talvi Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Pa ono, što reče kolega - ništa preterano komplikovano, one standardne varijante u skladu sa trenutnim stanjem, nisam nikakva čuda po kuhinji činio.
soul wandering Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Spremao sam ja piletinu sa medom, rižoto sa kikirikijem, špagete, palačinke... Dobio sam + za trud Bravo, evo plus
Grobodan Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 (edited) @Soul: Pa nisam kuvao nikad, možda špagete i supu iz kesice ako se to računa ali volim da pržim razna mesa i te zajebancije, tu sam dobar. Edited April 9, 2012 by Grobodan
Night's Blood Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 kakve devojke, kakvi bakrači Znam ja sta pricam.
soul wandering Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 kakve devojke, kakvi bakrači Ok, sta ste spremali drugovima sa tribina?
Lou Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Jel ikad iko od vas ovde devojci nesto skuvao,i sta ako da,a? Kafu ujutru. Gde ćeš veće romant'ke.
Grobodan Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 (edited) Ok, sta ste spremali drugovima sa tribina? sačekušu Edited April 9, 2012 by Grobodan
kuruz Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 ima negde snimak kako se sprema, tj. kuva baklja, ne mogu sad da nađem
soul wandering Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Kafu ujutru. Gde ćeš veće romant'ke. Lazes, nisi ni to. Btw, ja licno preferiram ovu raspodelu kao kod Groba,muskarac je zaduzen za rostilj i meso, za sve ostalo sto dalje od sporeta
Lou Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 (edited) Lazes, nisi ni to. Jesam, ta nijesam nečovek. Spremao sam poneki obrok, ali ništa komplikovano, doručak, večera, te zajebancije. U svim drugim prilikama ja nešto uradim (popravim, unesem), a žena kuva. Edited April 9, 2012 by Lou
Grobodan Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 I žena ti se smrzava u 5 ujutru po Zelenjaku.
Lou Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Ne znam gde je, stalno se negde smuca. Ne znam šta će biti sa nama.
soul wandering Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Jare je jedina istinska kuvarica ovde kako vidim blago Lou-u
Night's Blood Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Ovaj Sisus zna samo kafu da skuva, a i za to ga treba vitlati oklagijom. Sreca pa....
soul wandering Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Jesam, ta nijesam nečovek. Spremao sam poneki obrok, ali ništa komplikovano, doručak, večera, te zajebancije. U svim drugim prilikama ja nešto uradim (popravim, unesem), a žena kuva. Sta ti znas da popravljas, psihicka stanja jedino. 4
Јарослав Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Читам последње две стране и вриштим. i ja bih ženio ovu, kakav spektakl od jela sprema Још само слике да да. Jel ikad iko od vas ovde devojci nesto skuvao,i sta ako da,a? Ја сам већ причао о томе када сам обављао те радње. Pravog muškarca nije sramota da uzme kutlaču u ruke. I žena ti se smrzava u 5 ujutru po Zelenjaku. Па нисам му ја жена! Jare je jedina istinska kuvarica ovde kako vidim
Lou Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 (edited) Što je komplikovanije nego tvoje kuvanje. Upade Jare. Ljubavi moja. Edited April 9, 2012 by Lou
Recommended Posts