DJ_raBo Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Slazem se, kada se Federer povuce, bice jako interesantna borba za sam vrh.
marcoman Posted August 10, 2007 Author Report Posted August 10, 2007 Kako stvari stoje na pomolu je polufinale LA-a Jelena vs. Ana jer su im protivnice u 1/4 finalu Azarenka i Kirilienko. Mislim da ce Ana imati tu malo tezi posao jer je Kirilenko u odlicnoj formi ali ocekujemo to polufinale
~ ت ~ Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 za dve-tri godine, kada se federer povuce kao najbolji teniser svih vremena, ostace djokovic i nadal kao veliki rivali, nesto kao sad federer i nadal, mada ce razlika u klasi biti mnogo manja, a u svakom slucaju ce biti na strani djokovica. novak je vec sada bolji od nadala na svim podlogama osim na sljaci... mada, verovatno ce se tu umesati gaske, berdih, mozda cak i marej, ko zna ko ce se jos pojaviti za godinu ili dve, videcemo... Ima stručnjaka koji tvrde da do VELIKOG povlačenja neće doći ni za 2-3 godine. Da je on čovek, došlo bi. Nego nije. Možda samo tako deluje kad osvoji neki grend slem pa KAOBIJAGI padne na tlo, i šakama poklopi oči, da nas ubedi da plače od sreće. A možda je i on sasvim nova vrsta mašine, sa emocijama. To zna samo Miroslava. A možda ne zna ni ona. Od ove trojice pobrojanih, najviše tipujem na Gaskea. Berdih mi nije psihička konstitucija, a od Mareju da ne govorim. Možda i Marejevo bezvoljno vukeljanje nogu u stilu kilave devojčice služi da zavara kao i Federerove "emocije". Gaske opasno igra. Sa stilom, što je najbolje. Zar misliš da Ana može preskočiti Safarovu? Ako je taj meč odigran već, izvinjavam se, najdublje.
sabre Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Zar misliš da Ana može preskočiti Safarovu? Ako je taj meč odigran već, izvinjavam se, najdublje. prosla je safarovu, i za mene je to iznenadjnje 6:2, 6:2 valjda a za federera se ne slazem fan sam federera, najbolji je svih vremena
~ ت ~ Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Znaš kako se kaže, lako je biti fan najboljeg.
sabre Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Znaš kako se kaže, lako je biti fan najboljeg. pa dobro, tu si u pravu a ciji si ti fan?
~ ت ~ Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Ne mogu da se odlučim. Jedino sa sigurnošću mogu reći da sam fan tenisa.
marcoman Posted August 11, 2007 Author Report Posted August 11, 2007 veceras u 22.30h, eurosport ili avala ajmo jeco
RaVeN Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Ma ima da je odere Ana .... paz' sta sam rek'o !! Jbt....a koji je medjusobni skor....a ?
marcoman Posted August 11, 2007 Author Report Posted August 11, 2007 Ana vodi 3:1 i Jeca je tu jednu pobedu ostvarila bas u LA-u prosle godine. Nije nikakva tajna da njoj Ana prosto ne lezi ali nemoguce je prognozirati ishod jer je mec izmedju trece i pete teniserke sveta a ne trece i 256-e
marcoman Posted August 11, 2007 Author Report Posted August 11, 2007 (edited) zelim joj srecu u finalu Edited August 11, 2007 by marcoman
Council A Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Ha ha.. Sta li je pisalo .. Nego, nisam navijala ni za koga tokom meca, mada mi bese drago kad Ana uze isti. Sad bacam poglede na Djokovic - Nadal transakciju i hiljaditi put konstatujem koliko Nadal lici na mog brata. Eto, iznenadise me silni izlivi simpatija ka doticnom, pa morah da prokomentarisem.
SlavicForest Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Odusevljenje, nego sta! Joooj, pametni ljudi se zezeju po Zlatiboru, a ja drndam komp i gledam tenis...Sramota!!! Al, bice nesto od ovog meca, bice
SlavicForest Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Pa, ono jes da nisam pas navijala za njega, ali O.K. drago mi je...Ali se samo nadam da nam Nimfadorica nije cula za ishod meca...Ona to nece preziveti...
niking Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 NOLE DOBIO HEMOROIDNU NAKAZU bas ga je razbio... bas me zanima kako ce se provesti sa Federorom...
Zagrivuk Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 TO NOLE SRBINE! U al mi je drago sto je izbacio onog glodara (krticu) Nadala HA-HA!
SlavicForest Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 (edited) nimfadorica? Ono cudo od moje najbolje ortakinje, Nimfadora...Ma mozes joj kaciti tu bilo sta...Nece je utesiti... Edited August 12, 2007 by Morgana
Zagrivuk Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Ovako mi je bolje, kad je glodar na zemlji! :twisted:
kuruz Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Браво, мајсторе! Удри дупелисца!!! Свака част и Ани, наравно!
Elldamar Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Brate...odushevljavaju me likovi koji pored zivog i nikad boljeg Djokovica navijaju za onog paorskog dupeglavca...
~ ت ~ Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 NOLE DOBIO HEMOROIDNU NAKAZU Prevrćem se od smeha. A jednom je onaj komenatator sa Sport Kluba obećao da će prepričati Nadalovo objašnjenje koje je palo povodom tog čuvenog vađenja ćegi iz guzice. I posle je to smetnuo sa uma.
marcoman Posted August 12, 2007 Author Report Posted August 12, 2007 (edited) ma pricao je on ove godine na vimbldonu da mu je to kao samo deo rituala pred prvi servis ali svakako je odvratan, ja da sam sudija na njegovim mecevima udaljio bih ga keve mi, nista to manje ne rusi ugled turnira nego da se pojavi u kupacim gacama ili vibratorom u ruci Edited August 12, 2007 by marcoman
Recommended Posts