sabre Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 i sharapova a i kirilenko (ne bas toliko iznenadjenje, ali ipak iznenadjenje)
Feniks . Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Sve je to lepo ali nema koristi kada ce Ana da izgubi od one majmunice...
kuruz Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Iz ovih razloga ja jednostavno neću da plaćam pretplatu Tijaniću i co. Koji su to lopovi i mufljozi. Non-stop mi stižu opomene za plaćanje pretplate na RTS, jednostavno ih ignorišem.. Inače, dobro je što su ispali i Južni i Hjuit, samo da ne uprska Nole protiv Del Potra. Taкође, нисмо платили ниједном до сада.
PlanetHell Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Ja mislim da ce Ana da pobedi! Ili samo zelim da verujem u to Inace na RTS txtu i sajtu ne stoji prenos ni jednog mecha u programskoj shemi... Noleta verovatno nece ni prenositi jer on igra oko 3 po ponoci, kao i Janko sto je igrao.. a znamo da njegov mec nisu prenosili vec su sutradan dali snimak.. jebo ih otac.. (RTS)
PlanetHell Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Iiiiiiiii, sjeba Venus Anu :/ Ali bez obzira na sve, Venus je raspaljivala one loptice kao nenormalna.. ako JJ prodje u QF imace ozbiljnih problema, iako ju je vec 2 puta ove godine savladala... Sa druge strane, Ana je lose igrala, ali dobro, i to se desava... vazno je da je Ana odbranila poene i dobila jos koji
marcoman Posted September 4, 2007 Author Report Posted September 4, 2007 Boginja ce nocas da osveti Anu
niking Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 ne radi ti slika... i igraju tokom noce sreda/cetvrtak u 1 ujutru
marcoman Posted September 4, 2007 Author Report Posted September 4, 2007 pazi stvarno skotovi pomerili mec za sutra znaci da ce za subotnje finale biti kao pregazena
marcoman Posted September 4, 2007 Author Report Posted September 4, 2007 pa uvek su zenska subotom a muska nedeljom
kuruz Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 Ђоковић прошао, Надал испао. :пивопије:
Zagrivuk Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 JEEEEEEEEEE! Drago mi je da je Nabibuljon ispao
Geozee Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 Nadal ispao?! DO JAJAAAAA!!! Od koga?
Vampirka Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 Ja tek sad videla da je ispao, nisam mogla da verujem a nisam ni mogla da prestanem da se radujem! E sad, da vidimo sta ce veceras da urade Federer i Rodik... Samo se iskreno nadam da ce Jelena da pobevi Venus... mada ne znam koliko je to moguce al' videcemo.
Little Butcher Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 (edited) Nije nista cudno sto je Nadal ispao, jebi ga decko trenutno nije u formi, a i jebe ga povreda... Nole kralj! Kakvu je samo facu napravio kad je pobedio Monaka, u fazonu jebacu vam mater svima Edited September 5, 2007 by Little Butcher
Шарки Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 Ја се надам да ће и Федерер да испадне, па да Ноле нагузи Родика онако сочно, из дворучне бекхенд паралеле 4. И навијамо за ЈЈ, наравно...
kuruz Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 (edited) Мислим да може да победи Венус, јербо нема комплекс од ње као Ана, само је битно да верује у себе. Edited September 5, 2007 by Директор
PlanetHell Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 Svaka chast Fereru, gledao sam danas snimak. Nadal je bio zreo za ispadanje jos od ranije, ali je nekako uspevao da dobije ova, prakticno dva meca koja je igrao.. Mislim da veceras pobeda JJ vise zavisi od toga kako ce Venus igrati nego kako ce ona igrati..
Baal Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 Pobediće JJ večeras.. Samo kada bi Jelena naučila da servira bila bi najbolja teniserka ikada.
Шарки Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 Па, кој' ти је краставац, није још ни почео меч.
PlanetHell Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 Da, ja cu da je mrzim od kada bude poceo mec :) Enanova se ne da, drago mi je da je dobila onu gorilu jebote kakav bekend ima ta zena, to je prosto neverovatno.. I Kuznjecova se nesto razbacala, mislim da ce JJ posle US Opena ipak ostati na 3. poziciji, osim ukoliko ne osvoji turnir
marcoman Posted September 6, 2007 Author Report Posted September 6, 2007 (edited) Edited September 6, 2007 by marcoman
Recommended Posts