sabre Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 pa da, nasi su namerno stavili dva prsta sljake vise nego sto je normalno, da bi bila sto sporija podloga trebalo bi janko da dobije ovo, jebiga, ako ga je dobio na betonu trebalo bi i na sljaci koja je podloga koja hjuitu najmanje odgovara ajmo janko! bilo bi kul da bude tri nula za nas vec u subotu, pa da slavimo i to na divchevom oprostaju ispred skupstine
Vampirka Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 Jeste ovo podloga koja Hjuitu najmanje odovara ali je ipak dobio Tipsarevica, nazalost. Janko se borio stvarno super, ali nisam se nadala da ce da dobije ovaj mec. Samo nije trebalo da se slomi u petom setu, malo je izgubio kondiciju... Bez obzira na sve, igrao je odlicno. Nadam se da ce da pobede sutra Djokovic I Zimonjic u dublu
Feniks . Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 Novak ocekivano, Janko poveo 2-1 i stao. On je majstor za marotonske meceve ali je ovaj put izgubio snagu, verujem da je tu imala uticaja i povreda koju je zaradio na US openu. Bice jako tesko sutra u dublu, mada, ako i izgubimo, noje sve gotovo, Djokovic ce valjda dobiti Hjuita a Janko(ako bude fit) bi morao da dobije onog njihovog drugog igraca. Ako dobijemo fubl, pobedjujemo...
Defunctus Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 Maloprije dodjoh iz Arene.Ne znam da li se vidjelo na TV-u,ali poslije Jankovog meca,Novak uzeo mikrofon i izprozivo publiku za lose navijanje,onda bacio mikrofon i sutnuo neko cvijece...mnogo je bio iznerviran. Kao da bi navijanje pomoglo Tipsarevicu,koji je psihicki jak kao kokoska...
sabre Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 (edited) Kao da bi navijanje pomoglo Tipsarevicu,koji je psihicki jak kao kokoska... pa nije tacno da je janko "psihicki jak kao kokoska". da je tako tesko bi mogao da dobije jednog gonzalesa u pet setova na vimbldonu, a i poznat je kao majstor za preokrete i maratonske meceve, tako da nisi u pravu uopste. EDIT: svaka cast vama sto ste ostali da gledate janka, kako god da ste navijali, iznervirao me deo publike koji je dosao da gleda samo novaka a posle zapalio... pa ne igra samo novak nego jebena reprezentacija, jebem ti takvu publiku... Edited September 21, 2007 by sabre
Defunctus Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 (edited) pa nije tacno da je janko "psihicki jak kao kokoska". da je tako tesko bi mogao da dobije jednog gonzalesa u pet setova na vimbldonu, a i poznat je kao majstor za preokrete i maratonske meceve, tako da nisi u pravu uopste. To se odnosilo na njegovu igru sa bezbroj padova,u jednom trenutku igra odlicno,a u sledecem ga ne mozes prepoznati.Vise je on poznat po dobijenim mecevima,koje je na kraju izgubio,nego sto je poznat po preokretima... EDIT: da to si u pravu,bas sam primjetio da je mnogo ljudi otislo poslije Novakovog meca,to je bas bezze... Edited September 21, 2007 by Defunctus
Feniks . Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 ,Novak uzeo mikrofon i izprozivo publiku za lose navijanje,onda bacio mikrofon i sutnuo neko cvijece...mnogo je bio iznerviran. Navijanje jeste bilo nikakvo, ocekivao sam mnogo vise. No tako je to kada vecinu publike cine fenseri koji dodju da budu vidjeni
Jellybelly Posted September 22, 2007 Report Posted September 22, 2007 Zimonjic/Novak pobedili Hjuita/Henlija! 3:1. Jos da Novak pobedi Lejtona sutra i gotovo.
kuruz Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Ова Јанковић би баш могла да преда меч, 'оћу да гледам Рому и Јувентус!!
Baal Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Jankovićeva je budala. Nikada neće postati broj 1 sa ovakvim padovima. Ej bre, vodila je 5-1 u drugom setu. Što se tiče muškaraca, čekamo Đovaka da završi meč.. I to je to.
Jellybelly Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Bravo za Noleta i za Borisa. JJ nisam gledao, ali sam cuo da je izgubila od one Madjarice.
PlanetHell Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 (edited) Kada Boris bude udarao te forhende i bekende malo jache, moze da udje u top 20! Danas je Ana izborila plasman u polufinale Luksemburga gde ce igrati protiv Zvonareve. Rastavila je ovu Golovin...a pre toga Chakvetadze i Bartoli.. njihov mec se moze okarakterisati kao urnebesna komedija! Chakvetadze kao da je uzela reket po prvi put u ruke Steta sto nisam video te suze, koje je pre znala da lije kada igra lose... a Bartoli... no comment. Nisam gledao kada je igrala protiv Enan, pa ne znam sta je to mogla da uradi da bi nju pobedila! Edited September 29, 2007 by Requiem
Zagrivuk Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 Bartoli je Bogme sve bolja i bolja
marcoman Posted September 29, 2007 Author Report Posted September 29, 2007 cakvetadze se totalno raspada u poslednje vreme ko je jebe ionako mi je odvratna
PlanetHell Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 Bartoli je poradila na udarcima, ali dzabe joj je kada ne moze da se krece dobro..to joj je najveca prepreka u ovom momentu... Nego..
Селектор Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 Да ово је сто посто Војислава Лукић !!! А неко нам је овде заљубишка у њу !!! Је л` тако Requiem?
PlanetHell Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 @Selektor: TAKO JE! Steta sto je izgubila u polufinalu Batumija :/
marcoman Posted September 29, 2007 Author Report Posted September 29, 2007 dugo sam mislio da si zensko, mozda zbog tog gej avatara
Recommended Posts