sabre Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 (edited) Cekaj,sad Tipsarevic igra protiv Djokovica? ne, za dva kola (u cetvrtfinalu) prvo sa nekim spancem Edited May 14, 2008 by sabre
Axeanosilas Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Пуче Ана. Јеби га. наши не могу да саставе два мастерса. Јебао их распоред, у праву је Надал....
AstralliS Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 ne, za dva kola (u cetvrtfinalu) prvo sa nekim spancem Montanjas, tako nekako. I ima veliku šansu da ga pobedi.
gavrosaurus Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Najbolja teniserka sveta Žastin Enan je izjavila da se povlači iz profesionalnog tenisa i da njena odluka stupa na snagu danas! Enanova koja se zbog umora povukla sa turnira u Rimu je za rano popodne najavila konferenciju za novinare, a svetski mediji su najavili da će Belgijanka saopštiti iznenađujuću odluku da ide u penziju. "Ovo je kraj divne avanture, ali je i nešto o čemu sam zaista dugo razmišljala. Napuštam tenis kao svetski broj jedan i važno je to da je uvek najbolje otići kada si na vrhu. Moju čitavu karijeru su vodile emocije, a ja sam prestala da ih osećam od osvajanja turnira u Madridu prošle godine. Osetila sam da je to klimaks moje karijere. Pomislila sam da napravim pauzu, ali sam na kraju ipak donela odluku da se povučem. Mislim da je to dobar izbor", rekla je sada već legendarna Enan, koja je druga belgijska teniserka koja se povukla na vrhuncu karijere, nakon što je to uradila Kim Klajsters. Sedmostruka osvajačica grend slem turnira i trostruka uzastopna pobednica Rolan Garosa je nedelju dana pre povlačenja sa turnira u Rimu, neočekivano eliminisana od Dinare Safine, a očekivalo se da će se vratiti na teren kako bi odbranila titulu u Parizu. Enan je prošle nedelje na svom veb napisala kako trenira i kako je potpuno spremna za turnire, ali je ipak odlučila da se potpuno neočekivano povuče i to pre nego što je napunila 26 godina. Nekoliko dana pre turnira u Berlinu Enanova je priznala da sve više razmišlja o vremenu posle završetka karijere. "Mlada sam, a čini mi se da sam na turnirima počela ubrzano da starim i potrebno mi je sve više vremena da se mentalno oporavim posle mečeva. Takođe sazrevam i potrebne su mi drugačije stvari u životu. Igram tenis već 20 godina i želim promenu", rekla je 25 godišnja Enanova. Jedna od najindikativnijih činjenica koje su ukazajivale na povlačenje je njen izostanak sa višemilionske marketinške kampanje koja je snimana tokom tunrira u Rimu u kojoj su učešće uzele sve top igračice – osim Enanove. "Kampanja je koštala pravo malo bogatstvo i svetski broj 1 bi bila uključena u istu ukoliko ima nameru da igra i dalje", izjavio je teniski stručnjak BBC-a Džonatan Overend. Žastin Enan je bila jedna od najdominantnijih teniserki modernog doba, a tokom osam i po godina profesionalne karijere osvojila je ukupno 41 titulu u singlu i dve u dublu i zaradila blizu 20 miliona dolara. http://www.blic.co.yu/sport.php?id=41550 Не могу а да не кажем да сам запрепашћен!!!
AstralliS Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Koja je fora sad sa poenima kad se ona povuče? Šta se dešava na rankingu?
gavrosaurus Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Немам благе везе. Није да ме је и брига, све што ми је важно је да се вратила Јелена Докић!!!
RNA Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Koja je fora sad sa poenima kad se ona povuče? Šta se dešava na rankingu? Ништа, од турнира до турнира на којима је играла одузимаће јој се бодови које је требал да брани док не дође до нуле. А ја сам мислио да се одмах бришу и уклањају, јер је ваљда тако било кад се Ким Клајстерс повукла.
Axeanosilas Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Хехе, мој коментар на вест о Јанковој победи има највише препорука на сајту Б92...
Dersu Uzala Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Немам благе везе. Није да ме је и брига, све што ми је важно је да се вратила Јелена Докић!!! Eno je, osvojila je neki dan turnir u Firenci a dosad je isprasila sve u Kaserti ukljucujuci i nosioca broj jedan. Zna ona znanje, nego samo da joj se vrati ta glad za uspehom. A i skoro da se spustila se na svoju idealnu takmicarsku tezinu. Ode Justine al' vraca nam se Jeca oridjinale, evo rasplakah se od srece.
sabre Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 ili mozda jelena, u dosta boljoj formi je trenutno mada, kad se zavrsi sezona na sljaci i krene trava pa beton najvece sanse ima sarapova, pogotovo zato sto ne brani skoro nista od bodova
Axeanosilas Posted May 17, 2008 Report Posted May 17, 2008 Зависи, ако јој Ноле поново забоде, неће јој бити до тениса...
Hail Metal Posted May 17, 2008 Report Posted May 17, 2008 Ajmo napred Nadal danas , mada bice tesko protiv Djokovica.
Mustang Posted May 17, 2008 Report Posted May 17, 2008 Brate Hail, jesi li ti citav???? Ladno covek da za Nadala navija protiv naseg Djokovica ?!?!?!?!?
sabre Posted May 17, 2008 Report Posted May 17, 2008 (edited) dobro jebote, sta odmah skacete svi na coveka, navija za nadala covek i to je ok... ne bira se za koga se navija, zar ne... mislim, nije bas stvar izbora... Edited May 17, 2008 by sabre
Hail Metal Posted May 17, 2008 Report Posted May 17, 2008 Bolji mec odavno nisam gledao , svaka cast obojici , objektivno Nadal je pobedio zahvaljujuci neiznudjenim greskama i losim servisima Noleta + je fizicki besprekoran , mislim da je jos uvek najboji na sljaci ali trenutno bi ga Djokovic na svim drugim podlogama pobedio . Sve u svemu vamos Rafa , sutra protiv Federera nema sanse zbog umora , ali rolan garos je njegov ne sumnjam.
sabre Posted May 17, 2008 Report Posted May 17, 2008 (edited) pa ako zgotivis nekog tenisera navijaces za njega bez obzira na to ko je s druge strane mreze, makar taj neko bio iz tvoje zemlje... ipak to nije reprezentacija... a cak i da jeste, npr jedna moja drugarica je navijala u basketu za argentinu protiv nas meni npr to nije jasno ali svako ima pravo da navija za koga hoce. Edited May 17, 2008 by sabre
Wise Owl Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Sve u svemu vamos Rafa , sutra protiv Federera nema sanse zbog umora , ali rolan garos je njegov ne sumnjam. Otrese guzonja danas Federera ko cigance slinu, uprkos umoru, a za Rolan Garos se ne bih bas kladila Zreo je Nole da ga dobije i na sljaci
Hail Metal Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Jos jedna neverovatna pobeda kralja sljake , nisam se nadao da ce moci dva meca od 3 sata da dobije i to protiv Djokovica i Federera . @Wise Owl Tesko je dobiti Nadala na sljaci u 3 seta , jos je podloga na Rolan Garosu sporija od ove u Hamburgu sto vise odgovara Nadalu a i vreme ce biti toplije sto mu isto vise odgovara , mada videcemo .
Recommended Posts