AstralliS Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Sestre Vilijams su lepše. I Agnješka je lepa, i ona mala Francuskinja... Cornet.
Axeanosilas Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Цццц, како грувамо на свим фронтовима, ово није нормално. за три дана Срби су имали преко 15 мечева и само су један изгубили. Увешће нам ови злотвори санкције поново ако овако наставимо.
sabre Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Ивановић је глупа к'о топ . I Agnješka je lepa da ga jebem, nije bas lepa, ali ima neki smek, jebozovna je, to potpisujem. definitivno je jedan od mojih favorita, u svakom smislu. a mozda to ima veze sa tim sto sam pijan?
Justin Case Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Danas prolaze i Novak i Nadal,a bice interesantno gledati mec izmedju njih dvojice prekosutra..
Justin Case Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Dobar je Nole bio,u sred poena neko se prodere iz publike a on ni manje ni vise vikne: Cuti!! U pizdu materinu!! Mislim da se cuo i van terena:D.Ali bogami se krpi dobrano sa Gulbisom
Andrija Smith Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Ивановић је глупа к'о топ Pa sta i da jeste? Meni je bas simpaticna i ona i nacin na koji se odnosi prema javnosti. Ne folira se i apsolutno je iskrena u svakom trenutku. а Јелена иритира својим егоизмом. Sa ovim se apsolutno slazem.
Axeanosilas Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Ај не серите, Ана није глупа, то је смешно рећи, а Јелена није егоистична, већ мало искомплексирана јер има тело као змај, а глава јој је безвезњикава. Добро игра овај Гулбис, надам се да ће Новак победити, а и у том случају биће веома уморан за Надала. Мудо лабудово, јебем му матер (Гулбис значи лабуд)...
Justin Case Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Napatice se ali za sada ima realne sanse da sve resi u 3 seta... okrenio je drugi na 5-4
marcoman Posted June 3, 2008 Author Report Posted June 3, 2008 ko ga jebe, ne moze on stalno da bude umoran, grend slemovi se igraju na 3 dobijena seta i moras da budes jak ako hoces da budes najbolji
Justin Case Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 jeste,bas tako,ovaj mec po svemu sudeci hoce zavrsiti u 3 seta,ali ima ceo dan danas da odmara,sutra ceo dan takodje pa tek preksutra igra...kako ja naprimer,juce sam igrao fudbal,umorio se ko konj a sada idem opet
Axeanosilas Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Добро је, мада како онај ганци гази, биће зајебано у полуфиналу...
AstralliS Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 (edited) Nadal surnisao Almagra. Uzgred, u dublovima su aktuelna 4 Srbina i jedan polu-Srbin. Jebemo im nane. Edited June 3, 2008 by AstralliS
Axeanosilas Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Сафина је истог темперамента као њен брат. Гарантујем да би оборила руку већини људи са форума, а и да може да попије више од већине овде...
Axeanosilas Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Могу да ти пуше Динара... Коначно, прво места на ЊТА после 15 година...
Axeanosilas Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 (edited) Ајде Јелена, за Ану има времена, млађа је, а и њој тврђи (терени) више одговарају. Попеће се на прво после Вимблдона. Мени би било драго да обе окусе сласт првог места ове године, а после - није ни битно... Мада, свеједно ми је, само да је Српкиња прва (и да усташе немају играчицу међу сто :mhihi: ). Edited June 5, 2008 by Axeanosilas
sabre Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 nervira me jankovic. navijam za nju, naravno. ali jebote... bio u gradu i cujem 3:0 za nju, dodjem sad kuci, gubi 6:4, 2:0... mislim daaaaaj... kako sam se sad iznervirao...
Axeanosilas Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Боље. Плашим се да би Јелена одиграла лоше против Сафине, ем има ту повреду, ем се изморила данас.
Geozee Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Eto... Ana pobedila... Siguran sam da ce i osvojiti...
Recommended Posts