Jump to content

Recommended Posts

Posted

Цццц, како грувамо на свим фронтовима, ово није нормално. за три дана Срби су имали преко 15 мечева и само су један изгубили. Увешће нам ови злотвори санкције поново ако овако наставимо.

Posted
Ивановић је глупа к'о топ

.

I Agnješka je lepa

da ga jebem, nije bas lepa, ali ima neki smek, jebozovna je, to potpisujem. definitivno je jedan od mojih favorita, u svakom smislu. a mozda to ima veze sa tim sto sam pijan?

Posted

Dobar je Nole bio,u sred poena neko se prodere iz publike a on ni manje ni vise vikne: Cuti!! U pizdu materinu!! Mislim da se cuo i van terena:D.Ali bogami se krpi dobrano sa Gulbisom

Posted
Ивановић је глупа к'о топ

Pa sta i da jeste? Meni je bas simpaticna i ona i nacin na koji se odnosi prema javnosti. Ne folira se i apsolutno je iskrena u svakom trenutku.

а Јелена иритира својим егоизмом.

Sa ovim se apsolutno slazem. :da:

Posted

Ај не серите, Ана није глупа, то је смешно рећи, а Јелена није егоистична, већ мало искомплексирана јер има тело као змај, а глава јој је безвезњикава.

Добро игра овај Гулбис, надам се да ће Новак победити, а и у том случају биће веома уморан за Надала. Мудо лабудово, јебем му матер (Гулбис значи лабуд)...

Posted

jeste,bas tako,ovaj mec po svemu sudeci hoce zavrsiti u 3 seta,ali ima ceo dan danas da odmara,sutra ceo dan takodje pa tek preksutra igra...kako ja naprimer,juce sam igrao fudbal,umorio se ko konj a sada idem opet :lol:

Posted (edited)

Nadal surnisao Almagra.

Uzgred, u dublovima su aktuelna 4 Srbina i jedan polu-Srbin. :D

Jebemo im nane.

Edited by AstralliS
Posted

Сафина је истог темперамента као њен брат. Гарантујем да би оборила руку већини људи са форума, а и да може да попије више од већине овде...

Posted (edited)

Ајде Јелена, за Ану има времена, млађа је, а и њој тврђи :) (терени) више одговарају. Попеће се на прво после Вимблдона. Мени би било драго да обе окусе сласт првог места ове године, а после - није ни битно...

Мада, свеједно ми је, само да је Српкиња прва (и да усташе немају играчицу међу сто :mhihi: :mhihi: ).

Edited by Axeanosilas
Posted

nervira me jankovic. navijam za nju, naravno. ali jebote... bio u gradu i cujem 3:0 za nju, dodjem sad kuci, gubi 6:4, 2:0... mislim daaaaaj... kako sam se sad iznervirao...

Posted

Боље. Плашим се да би Јелена одиграла лоше против Сафине, ем има ту повреду, ем се изморила данас.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...