El Karnisero Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Не можеш, овде се навија за Србе, имаш хрпу каталонских и шпанских форума па се лижи са Маварима колико ти воља. Озбиљан сам. Сваки пост који велича противнике неког српског тенисера/ке, након што од истих изгуби, ће бити обрисан. Само усташе, турци и неколицина напаљених клинки су навијали за оног напуцаног. Ја сам данас изгубио 2 годоне живота у тај брејку и пун ми је курац вас малодушних... Kakva glupost... BRAVO ANA!!!
AstralliS Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Sve čestitke Ani. A ti Hail Metal, prijavi se da vadiš gaće Nadalu.
Grobodan Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Vise ipak volim Jecu, ali i Ana je nase dete, hehe Bez zezanja, super je bila.
AstralliS Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Ajd da izađemo na ulice sa automobilima i da sviramo, i mašemo zastavama.
Feniks . Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Nisam gledao...zato je i pobedila Svaka cast!
Axeanosilas Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Nisam gledao...zato je i pobedila Svaka cast! Зато си, вероватно, гледао Зимоњића... Стварно је баксуз у финалима.
Axeanosilas Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Pazite onog pervertita dole. Глупи ћелавац, пази што је зинуо...
hypnos Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Sve cestitke za moju rodjaku rodjaka nisam znao:). svaka joj cast stvarno je najbolja
Hail Metal Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Nadal osvojio , ocekivano , bravo Rafa , gledao sam prvi set, dovoljno da shvatim da iznenadjenja nece biti. Osvojio turnir bez izgubljenog seta , jedino je Djokovic imao set loptu , i to je sve , po rezultatima se vidi da je Nadal na sljaci vise napredovao i od Noleta i od Federera.
niking Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 vec drugi grand slam ove godine (od moguca 4) ako je drugi, onda je od 8
Mustang Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Ma svaka njemu cast, al nikad ne mogu da navijam za njega kad igra protiv nasih... A sto se Ane tice, svaka joj cast, jes da vise Jecu gotivim , al ovo je super stvar za Srbiju, obe su u vrhu svetskog tenisa..
sabre Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 (edited) ako je drugi, onda je od 8 pa ne, do sad su igrana 4 (2x2) zar ne? lepo sam rekao 2 od muguca 4, a 8 (2x4) ce biti posle us opena. Edited June 8, 2008 by sabre
scissors Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Svala čast Nadalu, Federer je jedna velika bruka i sramota tenisa.
blondie Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 upoznala sam juce http://en.wikipedia.org/wiki/Joachim_Johansson inace trenira jednog rodjaka.. crnogorac, iz shveCke : ) neki se mecevi igrali u nasem komsiluku pa isli malo da navijamo..
Recommended Posts