sabre Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 taj fazon, ko se zadnji smeje... ocekivana pobeda btw
Imrahil Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Pa posto teniser ima pravo da trazi medicinski tajm-aut, sta Rodika zabole zasto ga ovaj trazi?
Baal Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 http://uk.youtube.com/watch?v=jLkZ4GMBOHM
Council A Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Fuck them, ne volim ni ja Novaka (tj, to je bilo jedino cetvrtfinale koje nisam odgledala, i u zenskoj i u muskoj konkurenciji, niti sam gledala bilo koji drugi mec sa Novakom na US openu, jer mogu da podnesem samo jedan do eventualno dva meca onako iritantog kreveljenja, pa sam se cuvala za poslednja dva (mada ne mogu reci da ne navijam za Federera danas ) ), ali - FUCK THEM.
Шарки Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Родик је пичкица. АЈМО, НОЛЕ! АЈМО, ЈЕЦО!!!
Hail Metal Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Ocajan mec , nadam se prolasku Nadala , i njegovom trijumfu na us openu , mada trebutno gubi sa 2-0 u setovima od Mareja.
Feniks . Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Fuck them, ne volim ni ja Novaka (tj, to je bilo jedino cetvrtfinale koje nisam odgledala, i u zenskoj i u muskoj konkurenciji, niti sam gledala bilo koji drugi mec sa Novakom na US openu, jer mogu da podnesem samo jedan do eventualno dva meca onako iritantog kreveljenja, pa sam se cuvala za poslednja dva (mada ne mogu reci da ne navijam za Federera danas ) ), ali - FUCK THEM. Verujem da recimo Novak nije nas, da bih uvek navijao protiv njega... Ali da navija neko za Federera protiv naseg coveka, to mi je bas ono...
Rle Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 http://uk.youtube.com/watch?v=QBA-auOFEJ4&feature=user Toma podneo ostavku jbt,,
Rle Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 da jesam jbg totalno sam obnevideo od ove vesti
Triad_1 Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 :lol: pa gde nadje na temi za tenis da postujes to? :lol:
Rle Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 (edited) pa sluchajno neko je postovao napushavanje novaka posle pobede nad nervoznim rodikom i sledeci video pishe tomislav nikolic podnosi ostavku, gledam i ne verujem kad ono sveza informacija od danas i tada mi se gubi svako poimanje na kojoj sam temi toma je poshtenjachina a zezalj nacistishki skot .. i treba da bude u zatvoru Edited September 6, 2008 by Rle
KazimKazim Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Sad Vucic preuzima komandu, ima da im objasni 'cija majka crnu vunu prede'
Rle Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 mislim da bi i on trebao da poslusha tomu i da ode od sheshelja ..
Thule Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Mislim da bi vi trebalo ovu priču da prebacite na Opštu temu na RMF
Dersu Uzala Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 (edited) Evo, usrao sam se od muke. Edited September 8, 2008 by Elam Harnish
Routasydän Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Bravo Ilija http://www.pressonline.rs/page/stories/sr....mp;sectionId=44
RaVeN Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 Ako budu igrali Nadal i Ferer....teskoooooo....dok izostanak jednog od njih dvojice bi nam dalo velike sanse !!
Recommended Posts