Jump to content

Recommended Posts

Posted

Steta za Anu, ali kad nije u formi, sad navijam za Dementievu ;)

Vezano za Dokicevu:

Playing again under the Australian flag after a brief flirtation with Serbia -- encouraged by her now estranged father -- Dokic admitted it had been a mistake. "You know, I will regret the decision that I made," she was quoted on the official tournament Web site. "I can say that I made it under the influence of my dad, but I will regret leaving for the rest of my life.

"It will always be the mistake that I made," added Dokic who said the crowd's reaction was "really amazing."

Debil, jbl je ulizivanje domacoj publici...

Posted
Gle ovaj kult

:)

Јеб`о матер ако је ико од ових балавандера дош`о да гледа тенис! :) :) :)

Срамота би требало да буде све те ликове, јер махањем заставама својих матица, индиректно брукају и све нас и "њих". :da:

Posted
Kako je kmezava pocela da cmizdri kada je mec zavrsen,garant je odmah potrcala kod mamice da je smiruje...strasno me nervira ta Ivanovicka,al' strasno.Jankovicka je za nju doktorica u svakom pogledu.

malo je stvari izrecenih na ovom forumu sa kojima bih se mogao vise sloziti.

Posted
E da, ako neki sport organski ne podnosim onda je to tenis. Definitivno tenis.

My man.

С друге стране, било би занимљиво отићи у Аустралију и хулиганисати на тенису. :rockdevil:

Posted
С друге стране, било би занимљиво отићи у Аустралију и хулиганисати на тенису. :rockdevil:

:udri:

Djokovic dobio Bagdatisa 3-1 !! Bartoli razguzila Jecu 2-0 !

Posted
Bilo bi, ako imaš 11 godina.

:)

Кад год гледам нереде у којима учествују Срби и Хрвати, на памет ми падне скандирање са првоф фајнал-фора Јадранске лиге: "И 'ајмо напоље, 'ајмо напоље, 'ајмо напоље, пичке усташке!!!"

Posted
Ako ste gledali mozda ste videli, jedan Bagdatisov navijac nosio Manowar majicu :D

И ја сам препознао Гејовор, ал' нисам видео шта је онај други носио.

Posted

Toliko o njegovom hvalisanju o fizickoj spremi , da moze da igra svaki drugi dan po pet setova , ne moze ni 3..... bolji je od rodika to je evidentno , ali mora puno da radi na sebi kao osobi kao hoce da bude no 1.

Navijam da titulu osvoji Nadal .

Napred Dokiceva !!!

Posted (edited)
Toliko o njegovom hvalisanju o fizickoj spremi

Pa vidi, cim je nicim izazvan krenuo zestoko u tu pricu, ja sam znao da tu nesto ne stima. Standardno dimljenje potpaljene vatre.

A zao mi, jebi ga.

B92:

Meč je igran po nehumanoj temperaturi od znatno preko 40 stepeni, uz otvoreni krov

:ph34r:

Edited by Tomislav Sawyer
Posted

Zasto nisam iznenadjen da je predao? Zato sto mu ovo prelazi u naviku.

Kad se setim kako je Nadal razguzio Federer-a u finalu French Open-a 2008 (6–1, 6–3, 6–0). Da li je Federer predao? Nikad Novak nece biti velik teniser...

Posted

I mene to nervira kod Djokovica...igraj bre do kraja dete mu jebem, a ne da predas cim te neko lozi na terenu !!

Mada, stvarno sada nije mogao...gledao sam mec !

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...