Jump to content

Recommended Posts

Posted

Koja bre Kurolina gledano striktno fizicki Ivanovicka je za nju zmaj.

Inace bice dobro finale izmedju Mareja i Djokovica,drago mi zbog obojice da umesaju prste za prva 2 mesta na ATP listi.

Posted (edited)

Bolje to nego bilo što drugo što inače ide na RTS-u.

I da, totalno je pozerski ovaj talas hejta na tenis i Noleta.

da nije Nole poceo da izlazi iz frizidera i (izmedju ostalog) samom sebi podigao spomenik gde je u samurajskom oklopu ili tako nesto (ako je to uopste istina), mozda ni ne bi bilo toliko hejta. A sem toga ja sam onanisao na Karolinu dok Hail nije ni znao ko je ona, iako kontam da lik moze da mi bude deda ili tako nesto :bigblue:

Edited by Oddball
Posted

Medju prvim facebook grupa u kojoj sam bio prijavljen je bila Carolinina , josh su me pitali ko ti je ta balavica , nikad culi za nju , mozda si ti prvi onanisao, ali Karolina je rak u horoskopu i sigurno bi joj vise odgovarao emotivan i romantican decko poput mene , nego divljak koji gleda bejzbol .:P

I da, totalno je pozerski ovaj talas hejta na tenis i Noleta.

Ajd video si gitaristu maidena na wimbldonu pa se sad kurcis , do juce nisi ni znao sta je reket .

Nije hejt na tenis , vec na Djokovica ,barem sa moje strane , tenis pratim jos od doba Bekera , dok si ti jeo pacija govna umesto dudinja .

• Downvote 2
Posted

Dominacija!!! :rockdevil:

Odlicno Nole igrao, agresivno, sigurno, nije cekao da mu protivnik pokloni poen vec je konstantno napadao, Skot se uglavnom branio, potpuno zasluzena pobeda.

Posted

Ajd video si gitaristu maidena na wimbldonu pa se sad kurcis , do juce nisi ni znao sta je reket .

O čemu ti?

Nije hejt na tenis , vec na Djokovica ,barem sa moje strane , tenis pratim jos od doba Bekera , dok si ti jeo pacija govna umesto dudinja .

To je taj ultimativni argument, starost.

Ali stvarno nema mjesta hejtu, momak i poslije svakog meča govorom pokaže da je kralj i sasvim normalan, za razliku od ostalih "velikih" tenisera koji se zahvale sponzorima, fanovima, organozatoru i ajd' zdrao. Jedino što u čitavoj priči ima da bude antipatično je njegova debilna familija na čelu sa ocem retardom.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

''Naša crveno-bela porodica se uvek raduje kada Zvezdaši postižu uspehe i beleže svetski vredne rezultate, a na ono što ti postižeš posebno smo ponosni. Hvala ti na radosti koju si nam priredio i neka ti današnja titula bude uvod u pohod ka prvom mestu u svetskom tenisu koje si odavno zaslužio'', kaže se, između ostalog u čestitki.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...