Stolet Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=r1SafhJE_5o 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Haha, baš sam imao nameru da postujem taj video Jbt, šta sve vratio Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Covek ne staje, svaka cast stvarno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 I svaka mu čast za grb na patikama, kačket, majice, donaciju Gračanici itd. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Jašta. I onda se nađe neko da ga pljuje što ne plaća porez Srbiji. Svaka čast Nole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Kikiriki turnir . Nadal je dosta napredovao na betonu , ali Nole trenutno igra bolje od njega , na dva seta i na betonu , ceka se Roland Garos i dominacija ! 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Ok Rolan Garos ce zaista biti najveci moguci ispit za Djokovica, ako moze to da osvoji pored Rafe u formi onda je stvarno vanzemaljac. Takav scenario je prosto nerealan, ali nadamo se svi. Napred NOLE!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Kikiriki turnir . Nadal je dosta napredovao na betonu , ali Nole trenutno igra bolje od njega , na dva seta i na betonu , ceka se Roland Garos i dominacija ! dominacija je pocela pocetkom ove godine i jos se nije zavrsila...em sto navijas protiv naseg,em sto navijas za lika kome pola meca prsti provedu u dupetu trazeci gace... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Ne znam sta toliko epoha;no vidite u ovome . Uvek je dobijao Nadala na bbetonu i to ubedljivije . Oa na US openu pre par sezona je Mari isto iscrpeo Nadala , ovaj nije mogao da dise . Nije to njegova podloga ,mada mora se priznati da ga je Djokovic u nedelju nadigrao i u dugoj razmeni udaraca , i mislim da nije bez sansi na sljakastim turnirima gde se iga na dva seta , na Rolan Garosu ,ako Rafa bude zdrav , mislim da nema sanse . Ali ako dobije recimo neko finale na sljaci Nadala , nabice mu kompleks -nema sumnje da ce biti uzivanje gledati tenis ovog leta . Ali realno ipak Djokovic je daleko od onoga sto su u najboljoj formi igrali Federer i Nadal . @ Trne svetski mega isprdak : Da ne navijam za Djokovica . Od sadasnjih Nadala najvise cenim , kao nekad Samprasa , ne vidim problem 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Htedoh nešto da napišem, ali sam odustao. Navijači Liverpula su mitomani, ne vredi objašnjavati. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 (edited) @hail mentol boli te uvo,bolje za tudjeg nego za naseg... Edited April 5, 2011 by Trne-svetska mega faca 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Ne boli me uvo . Nema to veze sa nasim , njihovim , tenis je individualni sport , navijas za tenisera a ne za zemlju odakle potice . Druga je stvar kad je olimpijada u pitanju , tada je obaveza da se navija za svoju zemlju . ccpk! 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Htedoh nešto da napišem, ali sam odustao. Navijači Liverpula su mitomani, ne vredi objašnjavati. Ahahahah! Istina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Navijači Liverpula su mitomani, Dok su navijaci Mancestera narkomani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Ne boli me uvo . Nema to veze sa nasim , njihovim , tenis je individualni sport , navijas za tenisera a ne za zemlju odakle potice . Druga je stvar kad je olimpijada u pitanju , tada je obaveza da se navija za svoju zemlju . ccpk! iskreno,ja navijam za zemlju koju predstavlja...ipak mu u uglu stoji zastava...i nekako je vise uradio za zemlju nego bilo koji drugi teniser...smore nekada s'njim,trpa se tamo gde ne treba,cale mu je strasno iritantan,al da ubija na terenu i da treba navijati za njega jer ce on kasnije mahati kacketom na dodeli pehara,treba... 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 jedino se ne bih bas slozio da je kikiriki turnir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 i da treba navijati za njega jer ce on kasnije mahati kacketom na dodeli pehara,treba... Mozda treba , ali ja ne mogu navijati za njega , mada mi u zadnje vreme manje ide na kurac , nego pre kad se proseravao van terena . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 ja sam zgranut hejlovim konstatacijama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Jebiga , znam dosta ljudi koji ne podnose Djokovica , samo eto ja to i kazem , nisam pacijent to da krijem . sta sad da kazem da mi je drago sto je uzeo masters , nije mi drago . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 mislim da si trebao da pustis lemija prvo da iznese cinjenice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Lemija bole kurac za tenis.Nema Cenga,Mustera i Kafeljnikova = jebes takav tenis. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Мислим да си требао прво да пустиш Вешковца да се згране. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Ili tebe da pokazes vaginu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 svako pominjanje teniskih kultova bez pomena marata safina je cisto pokazivanje kvantiteta anonimnosti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts