Jump to content

Recommended Posts

Posted

Brate realno koga god da su postavili bio bi pokaran, ova dvojica su kidali u dublu objektivno. Ali dobro, jebiga, realno se od pocetka znalo da ce biti 3-2 za njih cim su Troickom zabranili da igra a Tupsarevic se povredio.. ostaje nada u cudo onog malog Lajovica, ali slaba vajda od toga.. a bilo bi kul, pogotovo sto je na konferenciji za stampu posle meca Berdih uzeo da jede govna.. Novkovic ce ga svakako raskantati sutra, ali dzaba ako izgubimo, opet ce budjavi Cesi dve godine za redom da budu sampioni u borbama sa oslabljenim reprezentacijama.

• Downvote 1
Posted

aman,ne kazem da ne bi,samo onaj bozoljac nije ni da skuplja loptice,ne umije da se izvuce kod riterna,pa to moja sestricina od 10 godina koja polurekreativno trenira tenis zna.i to stepaneku ne moze da vrati.

ali kontam obradovica,pustio djovaka da kulira da bi imao sigurno dva poena od njegovog singla,i drzat' fige da lajovic uradi nesto danas,kao sto kazes,sumnjam da se sa ovim sastavom moglo bolje.a to da djovak nije htio da igra,iako znam da hejl samo sere,vidjelo se jos u petak da bi on najsrecniji bio da je sam mogao svih 5 meceva da igra,normalno jebe se njemu za srbiju,njega zanimaju samo ATP bodovi,isto kao i berdiha,od sve ekipe jedini koga ozbiljno zanima taj dejvis kup od igraca je stepanek,koliki god gmaz i podmuklac bio opet rispekt za to.

Posted

Jbg. ne moze se sa ovim Lajovicem, decko je treca liga, prakticno unapred imamo izgubljena dva boda. Mada meni su nasi dublovi uvek bili misterija, ovaj Zimonjic je godinama vazio za jednog od najboljih dubl igraca a skoro uvek smo gubili te meceve u dublu i to pogotovo ovde u Areni, jedino bitno sto su uradili je sto su sad dobili tamo ovu bracu Brajan, to je bas bilo veliko iznenadjenje.

Posted

pa realno zimonjic je taj koji treba da sa svojim iskustvom podigne mladjeg kolegu koji igra sa njim a biva uvek suprotno, u poslednjih 5 dubl meceva zimonjic igra ko kurac a bolje odigraju od njega neiskusniji i mladji igraci koji igraju sa njim. pa onaj budjavi troicki i bozoljac igraju bolje od njega dubl, on je vec mator, treba da se penzionise.

Posted

Ko mi je cepnuo minus za post, sta sam lose rekao? :haha: Cesi vec drugi put osvajaju iskljucivo zbog toga sto igraju sa znacajno oslabljenim reprezentacijama (Spanija bez Nadala, anyone?) i zato sto neko vidi logiku u tome da dva igraca mogu da igraju ceo Davis Cup.. poduvali bi karu kada bi morali razliciti igraci da igraju dubl, a da ne pricam kada bi igrali protiv timova u najjacem sastavu. Realno, nisu zasluzili da budu najbolja repka na svetu, ali sta je tu je, osveta sledece godine, nadajmo se.

• 4 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted

не може Ђоковић бити српски спортиста, кад је грађанин Монте Карла

@Ti zapravo ne navijas da Vavrinka pobedi, nego da Nole izgubi! A govoris srpski! Ne razumem...

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jelena, 21. januar 2014 09:06)

Ni ja ne razumem to što Srbi navijaju za polu-Crnogorca polu-Hrvata nastanjenog u gradu koji počiva na nekadašnjoj tvrđavi Karla IV Luksemburškog. Za mene je to misterija, nešto poput postojanja vanzemaljaca.

(Ljubitelj tenisa, 21. januar 2014 10:05)

Ovaj i mene prevazisao

• Upvote 8
  • Downvote 1
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted (edited)

1044050_594698440628218_8342085369017844775_n.jpg

На Велику суботу, безбожни Федерер на гостујућем терену у Монаку преслишао пореског обвезника- Христос воскресе!

Edited by Hail Metal
  • Upvote 7
Posted

JEl nekome sumnjivo da je Novak zavio podlakticu juče. Jel to možda skriva neke tačkice od igle? Providan je, kažu možda neće igrati na RG, skida se "čovek" sa glutena.

• Upvote 3
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...