PlanetHell Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Da, JJ ostaje #3, Sharapova #4, Chakvetadze #5, a Ana pada na #6.. Nole ostaje #3, Davidenko ce verovatno izgubiti i nece dobijati bodove, a Nole bi trebalo da dobije dosta bodova, tako da ce obezbediti #3 do kraja godine verovatno... E, da, i kvalifikovao se za Masters Cup na kraju godine... Jedva cekam to!!!
Vampirka Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Sad nas ocekuje veoma zanimljivo finale Djokovic vs Federer.... Nadam se da ce Enan da ostoji turnir, sto je veoma verovatno, zasluzuje ga
Шарки Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Мени су Федерер и Енанова више досадни. Само они освајају турнире...
Zagrivuk Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Uh, nadam se da ce Novak pobediti Pederera!
PlanetHell Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 (edited) Igraju danas u 22:30h. Nadam se da ce Nole uspeti da se odmori.. ne bi trebalo da bude jako sunce u pola 17 po US vremenu... Tako da ce Nole verovatno dati sve od sebe.. Mada iskreno, iako izgubi, bar ce izgubiti od najboljeg.. Naravno ima realne sanse i da ga pobedi, ali mora da bude skroz opusten, a ne znam da li ce bas uspeti.. U svakom slucaju Enan dere Kuznjecovu @Šarki: Kao pojava i mene smara Federer, ali njegova igra nikako ne moze da smara.. Enan je vec druga prica, jer mi je i kao pojava draga Edited September 9, 2007 by Planet_Hell
Jellybelly Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Realno, Novak moze da pobedi ako bude opusten i ako da maksimum. Jos kad bi Federer igrao kao sto je sinoc igrao protiv Davidenka, pogotovo u prvom i trecem setu, Novak bi realno i mogao da pobedi.
Шарки Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 @Šarki: Kao pojava i mene smara Federer, ali njegova igra nikako ne moze da smara.. Enan je vec druga prica, jer mi je i kao pojava draga Па у томе је проблем, предобри су и зато ме нервирају јер само он и Енанова освајају турнире.
Misantrophil Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Nole je car stvarno je rasturio Ferera,voleo bih da pobedi sad u finalu onu alpsku konjinu jer to on moze.
Geozee Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Svi se nadamo da ce Nole dobiti Federera... Ali koje su mu sanse, ne znam... postoji neka minimalna sansa i mislim da ce se drzati nekoliko setova, a onda ce od umora da poklekne... Nadam se da gresim...
marcoman Posted September 9, 2007 Author Report Posted September 9, 2007 minimalne sanse, tek je dorastao Federeru na dva dobijena seta, prvo grand slam finale, umor itd. nadamo se naravno i navijamo, ajde Nole jebi mu kevicu!
Geozee Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 U pickicu... Veceras pritisak odlazi u pizdu materinu...
CrvenaBestija Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Srpska zastava sa De Nirom! Veza čuvenog glumca Roberta De Nira sa Srbijom često je pominjana prethodnih godina. Prava potvrda da su pretpostavke bile osnovane je činjenica da je legendarni Amerikanac u meču polufinala Ju Es Opena sedeo u loži Novaka Đokovića. Ne samo da je bio u istom redu sa roditeljima srpskog tenisera već je prihvatio ideju da se obuče u belo i tako učestvuje u formiranju boja koje čine srpsku zastavu! Naime, u gornjem redu svi su nosili crvene majice, u srednjem plave a u donjem, gde je sedeo i De Niro sa suprugom svi su nosili bele majice! De Nirova ćerka se zove Drina a dobila je ime po reci opisanoj u knjizi Na Drini ćuprija Iva Andrića za koju je dobio Nobelovu nagradu. Dvostruki dobitnik Oskara, za filmove Kum drugi deo i Razjareni bik, je kao mladić i još nepoznat glumac boravio u Srbiji. Postoji još nekoliko urbanih legendi u vezi sa De Nirom od kojih je jedna da je za bejbi siterke uvek angažovao žene iz Srbije. Reuters Reuters Popularnost Novaka Đokovića je mnogo veća nego što se zna. Na poziv francuske operske pevačice Natali Desaj 20-ogodišnji Srbin je u petak posetio Metropoliten Operu u Njujorku. Francuski sopran upoznala je Đokovića prilikom posete Flašing Medouzu. Srpski teniser je dan kasnije sa roditeljima uzvratio posetu. Proveo je čak sat i po u jednoj od najpoznatijih operskih kuća na svetu. Đoković je pre izvesnog vremena dobio na poklon dres reprezentacije Argentine sa posvetom i potpisom jednog od najpoznatijih fudbalera ikada, Dijega Armanda Maradone. Legendarni fudbaler, inače veliki ljubitelj tenisa, je preko novinara televizije ESPN na španskom poslao dres i pozdravio srpskog tenisera.
Baal Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 (edited) Šteta što Nole nije uzeo set, imao je 3 set lopte.. Nadam se da će se vratiti u meč. EDIT: Haha, Šarapova burno navija za Novaka.. Edited September 9, 2007 by Anesthetize
Шарки Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 'Ајде, Ноле, имам сутра битан испит, одери га па да могу да се правдам профи да сам глед'о тенис.
gavrosaurus Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Јеботе, овај Федерер ... Како га победити, човече ...
Jellybelly Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 7-6, 7-6, 6-4. Ode Federer sa peharom.
Hail Metal Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Federer smekerski dobio , finale slab prosek , ne volim nesto posebno ni jednog od njih dvoje...
Baal Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Ja licno mislim da ce Nole biti prvi za dve godine. Ja mislim da će Nole da melje Šarapovu.
marcoman Posted September 9, 2007 Author Report Posted September 9, 2007 apsolutni hajlajt meca je: neko iz publike - "ajmo nole glavu gore" nole - "cuti bre jebem ti mater"
Jimmi Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Ali najjače kad je rekao :"Pusti ruku jebote!" Nije imao sreće jbg.
marcoman Posted September 10, 2007 Author Report Posted September 10, 2007 ako je "nije imao srece" = "nije imao muda" onda se slazem
Recommended Posts