darkonet Posted August 16, 2019 Report Posted August 16, 2019 hahahaahahahaahahahah dobar nije da nisi u pravu nego sam mislio koliko se to moze jebes ga mislim jebo sport u kojem ne mozes da ispoljis bilo koju vrstu frustracije, da izlomis reket, da oteras protivnika i sudiju u kurac da publika nije pickasta i naklonjena samo odredjenim placipickama i sl
Hail Metal Posted September 11, 2019 Report Posted September 11, 2019 Epohalno finale US Opena! Sigurno najkvalitetniji mec u istoriji tenisa, ko je gledao zna i zasto. Cestitke Nadalu, uz zelju da vec na RG prestigne Federera. 1
darkonet Posted September 12, 2019 Report Posted September 12, 2019 slozio bih se sa momkom iz grada u kojem je gimnaziju ucio jedan Ljubo Milos fenomenalan mec, Rus ce biti klasa, kakav udarac ima to odavno nisam video mogao bih se kladiti da ce on jednog dana da povede trku kad ove azdaje batale tenis Navijam da Nadal prestigne dedu, zasluzio je to, nadam se da ce i Nolo isto da ucini Neverovatnu privilegiju imamo svi koji zivimo u periodu dok je ova trojka razbijala
Hail Metal Posted September 14, 2019 Report Posted September 14, 2019 Tako je, nikad vise ovakva era tenisa, mislim da oboje prestizu Federera, a sto se tice Medvedeva zaista bih voleo da konacno jedan mlad igrac pocne konstantno osvajati GS titule, najvise mi se svidja Tim, ali tenis je takav da njemu vec otkucava sat... 1
Sreta Posted April 5, 2020 Report Posted April 5, 2020 Dajte onu sliku gde kurva zeljna paznje nosi sve zive dresove od Reala do Milana. 1
Koroviev Posted June 23, 2020 Report Posted June 23, 2020 Dr Nestorović da se javi na zadatak: https://www.mozzartsport.com/tenis/vesti/novak-djokovic-pozitivan-na-kovid-19/360084 1
Мајор Гашпар Posted June 23, 2020 Report Posted June 23, 2020 Doktore, čekamo kolumnu kao nikad do sada. Doktore, čekamo kolumnu kao nikad do sada.
Sreta Posted June 24, 2020 Report Posted June 24, 2020 Evo nesto i magistar da kaze, pre nego li dr uleti... Novak je teska rijaliti govnara i olicenje jednog majmuna. Sve to, naravno nevezano za vesti o kuroni! Dobar teniser... sto je isto i kao dobar seronja, sta dalje implicira da je Trlaja ipak malo veci od Dimon Sida... Ne seronja, nego malo veci... Dokle ce Kuruze i ostalu finu gospodu dfa vode slepe snage, pitam? Kazu mi da si negde na jugu i da sa losim drustvom skitas... 2
Koroviev Posted June 24, 2020 Report Posted June 24, 2020 Međurvacki nesporazumi. https://www.mozzartsport.com/tenis/vesti/radja-o-novaku-covek-je-napravio-sve-da-pomogne-nama-hrvatima/360142
vudun Posted June 25, 2020 Report Posted June 25, 2020 Starleta iznova u fokusu medijske pažnje? Ćeraj to na Kukočevo polje... Na tenisačku ispašu. Split ? Za prijestonicu Nove Europe.
vudun Posted June 25, 2020 Report Posted June 25, 2020 Najžešći je ovaj ''mister'', izgleda neki najdrveniji Noletov advokat.
Hail Metal Posted September 8, 2020 Report Posted September 8, 2020 Baciti ga u prilepac, muskarcina udara na zenu, a u Srbiji indirektno odgovoran za smrt stotina ljudi jer je rasirio koronu. Treba mu oduzeti sve titule, jer pije tablete na mecu, prevara, ima kvalitet jedne Ive Majoli i to je to. 2
Мајор Гашпар Posted September 8, 2020 Report Posted September 8, 2020 Pije tablete? Ovo mi je novo. Au, kakav je to prevarant.
miter Posted September 9, 2020 Report Posted September 9, 2020 Joj KOMENDIJE, pije tablete iz epruvete, da se vlasi ne dosete
Hail Metal Posted October 11, 2020 Report Posted October 11, 2020 Bolji naravno. Kralj sljake obrisao sljaku sa Djokom.. Ko beba zvecku, najdominantnija igra u istoriji be tenisa. 2
Мајор Гашпар Posted October 11, 2020 Report Posted October 11, 2020 Nema Kokija da se raduje, odmah znam koliko je sati.
miter Posted February 21, 2021 Report Posted February 21, 2021 Česstitke Noletu SRBINU na osvajanju Kengur opena, još malo pa stiže cigu i šmrljavog federera, jebeš šljaku ko je izmisli, ovaj ne bih imao ni 4 slema osvojena
Recommended Posts