Baal Posted September 10, 2007 Report Posted September 10, 2007 apsolutni hajlajt meca je: neko iz publike - "ajmo nole glavu gore" nole - "cuti bre jebem ti mater" HAHAHA! Valjao sam se kada sam to čuo, tj. video.
PlanetHell Posted September 10, 2007 Report Posted September 10, 2007 Federer igrao odlicno, ako zanemarimo neke greske, Nole ocekivano pod pritiskom. Ja se licno nisam nervirao, jer sam se pre pocetka spremio na mogucnost ovakvog ishoda. Bitno je da je Nole preziveo uzase pritiska u finalu grand slem finala. Ako se secate, ni u prvom finalu Mastersa nije uzeo titulu, ali je odmah potom uspeo. Tako da, Australian open, here he comes! Nadam se da ce tamo imati laksi zreb. Sarapova navija za Novaka, ali meni je izgledalo kao da je tamo bila samo da bi skrenula paznju malo i na sebe posto je vec ispala u 3. kolu... Elem, dostojan i u porazu, a ne kao Kuznjecova koja je izgledala kao da joj je neko zapretio da ne sme da se smeje do kraja zivota. Nole sad pauzira do Davis kupa, a posle igra na Tajland openu, ako se ne varam, gde je 2. nosilac, posle Nadala.. ostaje treci i trebalo bi da smanji razliku izmedju njega i Nadala na ispod 900 poena!
Azizam Posted September 10, 2007 Report Posted September 10, 2007 Ide i u Shanghai. Toliko mi je drago sinoć bilo što se smejao i bio opušten posle poraza. Ipak mu je ovo najveće dostignuće za sada i treba da mu se raduje. A Federer je promenio stav prema Novaku, spram onog "ništa posebno", "ne vidim blistavu karijeru", do "jedan od najboljih na svetu".
Liberali_ante_portes Posted September 10, 2007 Report Posted September 10, 2007 7-6, 7-6, 6-4. Ode Federer sa peharom. I sa dve ipo milke,i lexus hybrid driveom...mali li je motiv imao?
kuruz Posted September 10, 2007 Report Posted September 10, 2007 Штета, први сет је био одлучујући, као и невероватна срећа која је Федерера пратила током меча. За први сет је Новак сам крив, али за касније догађаје и није толико. Федерер је у првом сету био несигуран (до тај - брејка), после је био стандардан - фантастичан. apsolutni hajlajt meca je: neko iz publike - "ajmo nole glavu gore" nole - "cuti bre jebem ti mater" И ја сам умро од смеха кад сам то видео. :) Међутим, на мене су најјачи утисак оставили Де Ниро и Шарапова. Де Ниро ми је један од омиљених глумаца и баш сам се одушевио кад сам га видео са нашима. Ипак, Шарапова је оставила још већи утисак на мене. Прво нисам могао да верујем да седи у Новаковој ложи, а после сам био одушевљен кад је заједно са масом скандирала "Новак, Новак, Новак". Приметио сам и да је сваки пут кад би снимали ту ложу једино она погледала на мониторе изнад стадиона, па би онда још јаче почела да тапше и навија. Много је лепа, бре!
PlanetHell Posted September 10, 2007 Report Posted September 10, 2007 Pa Federer je izjavio prvo da je Novak prosek, ali je posle izjavio da se "plashi" Novaka.. strahovi opravdani }:]
DOMINVS MALVS Posted September 10, 2007 Report Posted September 10, 2007 Sve u svemu... dobar mec! Kralj ostaje na prestolu, ali susrece naslednika sebi ravnog... pa ostaje da vidimo :da:
kuruz Posted September 10, 2007 Report Posted September 10, 2007 (edited) Aли Шарапова... Unfuckinbelieveable! О, зашто нисам Ђоковић Новак Да и ја будем Шарапове момак Edited September 10, 2007 by Директор
gavrosaurus Posted September 10, 2007 Report Posted September 10, 2007 Мислим да је највећи Федереров адут синоћ био - СТРАХ. Федерера се плаше, размишљају: "Не могу да га добијем, он је машина." и не добију га. Треба бити безобразнији, Новак га веома цени, то се видело али добро, учи се од најбољих. Небитно, чак и под тим околностима, игала су се 2 тај брејка а у трећем је било 6:4. Добар је Ђовак, добар али нема Федерерово искуство и репутацију мада је већ стекао армију навијача и изван Србије и то ми се јако допада.
Vampirka Posted September 10, 2007 Report Posted September 10, 2007 Мислим да је највећи Федереров адут синоћ био - СТРАХ. Федерера се плаше, размишљају: "Не могу да га добијем, он је машина." и не добију га. Potuno se slazem sa tim, ali ne uspeva to bas kod svih. Inace moram da cestitam obojici igraca jer su igrali odlicno, ali Novak je gresio bas kad ne treba i to ga je u vecini i dotuklo. Samo nisam ocekivala da ce da izgubi sa 3:0 u setivoma ali izgubio je od najboljeg. Sad Federeru nedostaju samo jos dve Grend slem titule da bi dostogao Samprasa koji ima 14... Puno srece za to. A covece, Federer je dobio sinoc 2,4 miliona dolara, svaka cast. (1.4 za pobednika i jos milion zato sto je najbolji igrac na americkoj turneji, wow). Novaka ceka veoma svetla buducnost, samo je pitanje vremena kad ce biti prvi (samo mu jos treba iskustvo).
Zagrivuk Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 Slazem se i ja! STRAH. I to se videlo kad nije izdrzao pritisak brejka. Dva puta je pravio i federer ga je stizao. Ali OK, klinac je ima on jos da gilja da stigne Federera. Da budem realan, i Nadal je klinac, ali nije toliko uplasen kad igra sa Federerom. Hm.................. Za De Nira sam se odusevio :) A da je Nole pametan pa da marne onu Sharapovu
Џрк Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 Lepo je pri kraju meca rekao sebi "nisi zasluzio da dobijes"
sabre Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 (edited) Sad Federeru nedostaju samo jos dve Grend slem titule da bi dostogao Samprasa koji ima 14... Puno srece za to. ne treba njemu sreca za to, on ce to stici i prestici vec sledece godine. bar se nadam da hoce. a novak je verovatno sledeci broj jedan, ali za minimum dve-tri godine. a i nece mu biti lako, tu je jos kandidata koji bi da naslede kralja, nadal, gaske, berdih, marej, gulbis. u svakom slucaju novak je najveca i najbolja moguca reklama za ovu zemlju u ovom trenutku i samo neka nastavi tako, hvala mu na tome. bukvalno bi vlada trebalo da ga placa sto tako dobro predstavlja i reklamira srbiju. ---------------------------------------------------------------- EDIT on ce to stici i prestici vec sledece godine kad smo vec kod toga, upravo naleteh na clanak kao porucen za ovu temu. Sampras: "Federer će me nadmašiti" Svojevremeno najbolji teniser sveta i apsolutni rekorder po broju osvojenih turnira Amerikanac Pit Sampras uveren je da će ga Švajcarac Rodžer Federer uskoro nadmašiti u broju osvojenih Grend slem titula. Federer je u nedelju u Njujorku osvojio 12. Gren slem turnir, dok je Sampras, koji je karijeru završio 2002. godine i dalje rekorder sa 14 trofeja na najvećim svetskim turnirima. Najbolji svetski teniser devedesetih, sedam puta je pobeđivao u Vimbldonu, pet na US Openu i dva puta u Australiji. Zajedničko sa Federerom mu je, što ni jedan ni drugi nikada nisu bili najbolji na Rolan Garosu. Federer je, međutim, dva puta igrao u finalu Otvorenog prvenstva Francuske, dok je Samprasu najveći domet u Parizu bio plasman u polufinale 1996. godine. Komentarišući rezultate Federera posle trijumfa Švajcarca na US Openu, na kojem je Sampras završio karijeru 2002, takođe trijumfom, američki as je rekao: "Kada sam otišao u penziju mislio sam da će moj rekord teško biti oboren. Ali, ako nekom to pođe za rukom, voleo bih da to bude Federer. On je sjajan momak i veliki, ali skroman, šampion". "Naravno da bih voleo da moj rekord ostane za sva vremena, ali rekordi postoje zato da bi se rušili, a Federer, kako je krenuo, mogao bi osvojiti i 17 ili 18 Gren slem titula. Neću biti razočaran zbog toga jer Federerovi dosadašnji rezultati su za svaki respekt", istakao je Sampras koji je poslednji veliki turnir osvojio kada je imao 31 godinu, a Švajcarcu je danas tek 26. Samparas i Federer sastali su se samo jednom. Bilo je to u osmini finala Vimbldona 2001. a posle pet setova uspešnio je bio Federer. "Već tada sam video da je izuzetno talentovan. Bio je bolji nego ja u tim godinama. Shvatio sam odmah da ako neko obori moj rekord, to će biti on", zaključio je Sampras koji je u bogatoj karijeri odigrao 88 finala i pobedio u 64! Edited September 11, 2007 by sabre
PlanetHell Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 Novak ce biti prvi, ne mora da bude 2 godine non stop prvi, ali ce biti prvi Ne mislim da je Novak osecao strah, vec pritisak, a onda i nervozu... Iako je rezutlat bio 3:0, ja sam mec doziveo kao 3:2! Mada, iskreno, da je stvarno bilo 3:2.. bilo bi mu MNOGO teze.. a i nama.. ovako bar kad gubi-gubi! Ali dobro, Nadal je pao dva puta i na betonu ce pasti jos koji put, garant.. Sto se tice Federera, njegov sat otkucava... Ja, iskreno jedva cekam Masters Kup! Kakav ce to tek biti tenis! Samo mecevi osmorice najboljih!!! Nego, blizi se Davis Cup.. sto bih voleo da oderemo Australijance sa 5:0! Cisto zbog Hjuita i ovog intervjua: http://eurosport.yahoo.com/27072007/58/dav...cud-trains.html
sabre Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 (edited) Novak ce biti prvi, ne mora da bude 2 godine non stop prvi, ali ce biti prvi nisam rekao da ce biti prvi dve godine, nego za dve godine novak je verovatno sledeci broj jedan, ali za minimum dve-tri godine Edited September 11, 2007 by sabre
PlanetHell Posted September 12, 2007 Report Posted September 12, 2007 A ja to nisam ni komentarisao Nego sam cisto rekao onako
Feniks . Posted September 12, 2007 Report Posted September 12, 2007 Novaka ceka veoma svetla buducnost, samo je pitanje vremena kad ce biti prvi (samo mu jos treba iskustvo). Tacno. Ipak mu je ovo bilo prvo finale, vidilo se da je nervozan, pri najvaznijim poenima, sve najvaznije poene je dobio Federer. Svaka cast Djokovicu, na igri, ponasanju, stvarno je car!
PlanetHell Posted September 12, 2007 Report Posted September 12, 2007 Ma opusteno.. i u prvom Masters finalu je izgubio, pa je onda odmah dobio sledece nedelje Znaci njegov je ili Masters Cup ili Australian Open
ba+a. Posted September 12, 2007 Report Posted September 12, 2007 5 : 4 za novaka u gemovima 40 nishta za novaka na njegov servis federer uzima set i pokazuje ko je najveci bolji je i od samprasa
PlanetHell Posted September 14, 2007 Report Posted September 14, 2007 Nja, to i dalje ne menja chicnjenicu da je snob
PlanetHell Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 Po ponasanju.. ae nije snob, ali je gord..
Rob Swire Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 nole uziva prvu pobedu na dejvis kupu. u onoj atmosferi ne bi mogao ni fudbal da igras. vrh
lemmy sixx Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 Teren je katastrofalan.Uzas.Ona sljaka ne vredi ni kurcu.Ko po pesku da igraju.Katastrofa. Dobro je Djokovic igrao,ocekivano.Vidjecemo Tipsarevica.
Recommended Posts