Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ako Nole bude igrao kao do sada u Madridu,a Ancic servirao onako dobro kao protiv Blejka.. bice gusto! Sve se nadam da ce Novaku proraditi forhend, jer je ovo danas bila ludnica! Mada nije ni cudo, kada je covek pre meca sa Fererom odigrao mec od dva i po sata i dobio 14 sati odmora...

Posted

Evo, uzeo je prvi set. Pratim preko livescore-a, jer na ovoj kablovskoj nema sportkluba.. Jebem ti RTS i Tijanića kada ne prenose ove mečeve.

Posted (edited)

To, pobeda. Sada (verovatno) protiv Ciganina u polufinalu..

EDIT: Izgleda ne, Nalbandian rasturi Nadala!

Edited by BaalBehrit
Posted

Најбандијан победио са 2:0 (7:6, 6:4).

Никог нема кад губи, чак ни на Геј92 још нису ставили вест.

Posted

Svaka čast Noletu u svakom slučaju, igra konstatno dobro cele sezone, ne može baš da bude u svakom finalu. ;) I drago mi je zbog Nalbandiana, pošto ga stvarno cenim kao tenisera, mislim da treba da bude u prvih 10.

Posted

Pratio sam turnir preko Sport Kluba i komentar jos pre cetvrtfinala koje su Novak i Nadal odigrali bio je da su obojica zreli da izgube.. ali nisam znao da ce obojica od istog :)

Nalbandian nije igrao toliko dobro, koliko je Novak izgledao kao da je u drugoj dimenziji.. :)

Posted

Cestitam Nalbandijanu, igrao je stvarno neocekivano dobro i zasluzio je da osvoji ovaj turnir. Prvi set je izgubio relativno lako i Federer je bio odlican tada ali u sledeca dva seta kao da nije bio svoj... Mnogo, mnogo neiznudjenih gresaka je imao, nisam mogla da verujem da to on igra. Mada dobro, i on je samo covek...

Sada se Nalbandijan pridruzio Djokovicu jer je pobedio prva tri igraca na svetu...

• 2 weeks later...
Posted

Ova tema malo zamrla...

Moram da prokomentarisem igru Nalbadndijana, ne mogu da verujem kako covek igra. Prosle godine je bio treci na listi a onda je nekako strasno pao i od Mastersa u Madridu je kao nov! Kao da mu se nista nije desilo, stvarno mu je igra odlicna. Vec je postao napast za ostale igrace.... :D

Sinoc sam gledala mec izmedju njega i Federera, bila je potpuno obrnuta situacija. Umresto da Federer bude superiorniji on je bio taj koji je bio vodan po terenu i inferiorniji. Izgledalo mi je malo kao da ga se Federer plasi... a to se ne vidja cesto... Jednostavno ne moze da nadje igru protiv Nalbandijana. Ali svaka cast Nalbandijanu, zasluzio je.

Posted

Meni je iskreno jako zao Martine.. nesto mi je tesko da poverujem da je uzimala kokain...

Ko ne zna celu pricu, imate OVDE..

Sto se tice Nalbandiana, slazem se da igra dobro, ali sve mi se nekako cini da je juce dobio mec zahvaljujuci greskama Federera.. iskreno, ocekivao sam da Fedja ispadne rano, jer ipak covek je igrao finala zadnje dve nedelje!

Sad navijamo za Zikija i Nestora! Krenulo im je najzad! Osvojili su Sankt Petersburg a sada igraju polufinale Pariza \../

Posted

Eto, kako je bilo u vecem delu sezone tako se i zavrsava - Jelena opet ima tezi zreb od Ane :(

evo ih grupe:

"Žuta": Žistin Enan, Jelena Janković, Serena Vilijams, Ana Čakvetadze

"Crvena: Svetlana Kuznjecova, Ana Ivanović, Marija Šarapova, Danijela Hantuhova

aj pa da ih gledamo u polufinalu obe ili jos bolje u finalu

Posted (edited)

Jao gospode....i posle me pitaju zasto mrzim Kurir!

Ana je sinoc odlicno igrala, pogotovo u prvom setu, ali na kraju joj Kuzi pokloni mec :mhihi:

Edited by Illusionist
Posted

Sta mislite o Djokovicevoj igri u Sangaju?

Nije nikako ono na sta smo navikli, ocekivala sam vise. Mozda lose igra jer je umoran posto cele godine igra odlicno ali to je poslednj turnir u godini i jako vazan... zbog toga je trebalo malo da se potrudi. Ostaje jos mec sa Nadalom ali Djokovic je ionako zavrsio svoju ulogu u Sangaju... Mozda mu je i slava malo udarila u glavu...

Posted

Ja sam zadovoljan kako je igrao protiv Ferera, ali Ferer je covek igrao fenomenalno i zasluzio je da pobedi... uostalom to je i dokazao pobedivsi i Nadala. Protiv Gaskea smo gledali reprizu drugog kola Pariza. Ne znam kakve ga muke muce, ali nesto ne stima kako treba... No, dobro, sada ima vremena da se odmori za narednu sezonu koju otvara na Hopman kupu gde ce igrati sa Jelenom Jankovic..

Posted

Plasim se da bi to mogao biti kraj. Federer igra kao zmaj vec godinama. Ako Djokovic nista specijalno ne uradi sledece godine, onda je to njegov maximum. Sem ako se nekim cudom ne vrati iz mrtvih kao sto je bio slucaj sa Agasijem

Posted

Mlad je još Nole da bi se sjebao.. jedino ako ne dođe do neke povrede ili psihološkog kraha.. Fizički je on sasvim dobar, mada mi se čini da je nešto omršao?!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...