PlanetHell Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 Ako Nole bude igrao kao do sada u Madridu,a Ancic servirao onako dobro kao protiv Blejka.. bice gusto! Sve se nadam da ce Novaku proraditi forhend, jer je ovo danas bila ludnica! Mada nije ni cudo, kada je covek pre meca sa Fererom odigrao mec od dva i po sata i dobio 14 sati odmora...
Baal Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 Evo, uzeo je prvi set. Pratim preko livescore-a, jer na ovoj kablovskoj nema sportkluba.. Jebem ti RTS i Tijanića kada ne prenose ove mečeve.
Baal Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 (edited) To, pobeda. Sada (verovatno) protiv Ciganina u polufinalu.. EDIT: Izgleda ne, Nalbandian rasturi Nadala! Edited October 19, 2007 by BaalBehrit
kuruz Posted October 20, 2007 Report Posted October 20, 2007 Најбандијан победио са 2:0 (7:6, 6:4). Никог нема кад губи, чак ни на Геј92 још нису ставили вест.
Baal Posted October 20, 2007 Report Posted October 20, 2007 Svaka čast Noletu u svakom slučaju, igra konstatno dobro cele sezone, ne može baš da bude u svakom finalu. I drago mi je zbog Nalbandiana, pošto ga stvarno cenim kao tenisera, mislim da treba da bude u prvih 10.
Jellybelly Posted October 20, 2007 Report Posted October 20, 2007 Nalbandian je stvarno jako dobo igrao. Pobedio je i Novaka, i Nadala, a mislim da ima sanse da Federeru pruzi ako nista drugo, barem ozbiljan otpor.
PlanetHell Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 Pratio sam turnir preko Sport Kluba i komentar jos pre cetvrtfinala koje su Novak i Nadal odigrali bio je da su obojica zreli da izgube.. ali nisam znao da ce obojica od istog Nalbandian nije igrao toliko dobro, koliko je Novak izgledao kao da je u drugoj dimenziji..
Vampirka Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 Cestitam Nalbandijanu, igrao je stvarno neocekivano dobro i zasluzio je da osvoji ovaj turnir. Prvi set je izgubio relativno lako i Federer je bio odlican tada ali u sledeca dva seta kao da nije bio svoj... Mnogo, mnogo neiznudjenih gresaka je imao, nisam mogla da verujem da to on igra. Mada dobro, i on je samo covek... Sada se Nalbandijan pridruzio Djokovicu jer je pobedio prva tri igraca na svetu...
PlanetHell Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 Bese mi drago zbog njega.. volim kada se neko iskreno raduje kada pobedi.. a za Fedju vise srece iduci put
PlanetHell Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 http://www.svettenisa.net/index.php?option...view&id=181 E, ovaj Hjuit stvarno kenja ko plovka
Vampirka Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 Ova tema malo zamrla... Moram da prokomentarisem igru Nalbadndijana, ne mogu da verujem kako covek igra. Prosle godine je bio treci na listi a onda je nekako strasno pao i od Mastersa u Madridu je kao nov! Kao da mu se nista nije desilo, stvarno mu je igra odlicna. Vec je postao napast za ostale igrace.... Sinoc sam gledala mec izmedju njega i Federera, bila je potpuno obrnuta situacija. Umresto da Federer bude superiorniji on je bio taj koji je bio vodan po terenu i inferiorniji. Izgledalo mi je malo kao da ga se Federer plasi... a to se ne vidja cesto... Jednostavno ne moze da nadje igru protiv Nalbandijana. Ali svaka cast Nalbandijanu, zasluzio je.
Feniks . Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 Nalbandijan je igracina, mislim da je i prosle godine dobio Federera na Mastrsu, poslednjem turniru u godini...
PlanetHell Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 Meni je iskreno jako zao Martine.. nesto mi je tesko da poverujem da je uzimala kokain... Ko ne zna celu pricu, imate OVDE.. Sto se tice Nalbandiana, slazem se da igra dobro, ali sve mi se nekako cini da je juce dobio mec zahvaljujuci greskama Federera.. iskreno, ocekivao sam da Fedja ispadne rano, jer ipak covek je igrao finala zadnje dve nedelje! Sad navijamo za Zikija i Nestora! Krenulo im je najzad! Osvojili su Sankt Petersburg a sada igraju polufinale Pariza \../
marcoman Posted November 4, 2007 Author Report Posted November 4, 2007 Eto, kako je bilo u vecem delu sezone tako se i zavrsava - Jelena opet ima tezi zreb od Ane evo ih grupe: "Žuta": Žistin Enan, Jelena Janković, Serena Vilijams, Ana Čakvetadze "Crvena: Svetlana Kuznjecova, Ana Ivanović, Marija Šarapova, Danijela Hantuhova aj pa da ih gledamo u polufinalu obe ili jos bolje u finalu
marcoman Posted November 5, 2007 Author Report Posted November 5, 2007 http://www.kurir-info.co.yu/clanak/kurir-0...i-medu-homicima
PlanetHell Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 (edited) Jao gospode....i posle me pitaju zasto mrzim Kurir! Ana je sinoc odlicno igrala, pogotovo u prvom setu, ali na kraju joj Kuzi pokloni mec Edited November 7, 2007 by Illusionist
Селектор Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 БРАВО АНА !!! Сјајан тај-брејк су одиграле и она и Хантухова! Одавно нисам видео неизвеснији!
PlanetHell Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 Ana odlicno igra na pocetku svakog meca. Ali onda pocne da slajfuje... nadam se da ce to da se promeni brzo! Steta za JJ, bas mi je krivo
Vampirka Posted November 13, 2007 Report Posted November 13, 2007 Sta mislite o Djokovicevoj igri u Sangaju? Nije nikako ono na sta smo navikli, ocekivala sam vise. Mozda lose igra jer je umoran posto cele godine igra odlicno ali to je poslednj turnir u godini i jako vazan... zbog toga je trebalo malo da se potrudi. Ostaje jos mec sa Nadalom ali Djokovic je ionako zavrsio svoju ulogu u Sangaju... Mozda mu je i slava malo udarila u glavu...
PlanetHell Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 Ja sam zadovoljan kako je igrao protiv Ferera, ali Ferer je covek igrao fenomenalno i zasluzio je da pobedi... uostalom to je i dokazao pobedivsi i Nadala. Protiv Gaskea smo gledali reprizu drugog kola Pariza. Ne znam kakve ga muke muce, ali nesto ne stima kako treba... No, dobro, sada ima vremena da se odmori za narednu sezonu koju otvara na Hopman kupu gde ce igrati sa Jelenom Jankovic..
Zagrivuk Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 Plasim se da bi to mogao biti kraj. Federer igra kao zmaj vec godinama. Ako Djokovic nista specijalno ne uradi sledece godine, onda je to njegov maximum. Sem ako se nekim cudom ne vrati iz mrtvih kao sto je bio slucaj sa Agasijem
PlanetHell Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 Mlad je još Nole da bi se sjebao.. jedino ako ne dođe do neke povrede ili psihološkog kraha.. Fizički je on sasvim dobar, mada mi se čini da je nešto omršao?!
Recommended Posts