Hail Metal Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 tek na rolan garosu nema sanse , sem ako ne digne formu na extra nivo , a Nadal padne , jer je tamo sljaka jos sporija nego u Montekarlu i igra se u 3 seta , sto vise Nadalu odgovara , ali ostaje da se vidi , ja najvise volim turnire na sljaci , duzi su poeni , i servis ne igra toliko bitnu ulogu kao na brzim podlogama .
Elldamar Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 Ovo je smeshno...Djokovicju predali poslednja dva mecha...josh sutra Wavrinka da preda finale pa da se chovek odmori kako treba za RG
Axeanosilas Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 Ovo je smeshno...Djokovicju predali poslednja dva mecha...josh sutra Wavrinka da preda finale pa da se chovek odmori kako treba za RG Не, не, за Хамбург. Ако добије, други је...
Elldamar Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 I tako...ostao josh Hamburg pa da se Nadalu okrenu ledja
Geozee Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 Aha... samo sto ja mislim da Nadal nece dozvoliti da neko drugi osvoji... pogotovo ne Djokovic...
Axeanosilas Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 Бије Ноле к'о Илија грмовник, какав форхенд на крају, 'бем ти живот...
Geozee Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 Grmovnik... Ma dobro... zaista svim silama navijamo PROTIV NADALA... Vise protiv Nadala, nego za Djokovica...
Elldamar Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 Aha... samo sto ja mislim da Nadal nece dozvoliti da neko drugi osvoji... pogotovo ne Djokovic... Pa dobro...to stoji...ali shta je sa Rimom?Shto je tek tako dozvolio da drugi osvoji? Uostalom,mozhete sada misliti da se zajebavam koliko hocjete,ali u Hamburgu se Djokovicj pita vishe od Nadala i mnogo vishe zavisi od Djokovicjeve volje i spremnosti nego od toga da li cje Nadal da dozvoli nekome neshto ili necje...
Geozee Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 Pa jeste, al mi se cini da je Nadal bolji od Djokovica na toj podlozi, a ono je bio samo prvi kix...
Axeanosilas Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 a ono je bio samo prvi kix... Ееее, кад кола једном крену низбрдо, тешко ко их може зауставити... Прошло је њихово. Новак, ако настави овако (значи - ако мање јебе Шарапову кад добије неки турнир, а она у граду) избиће на прво после ОП Америке...
fiction Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 Uzeo je turnir bez puno znoja.Sampionski...Ne zuri mu se nigdje...Vjerovatno ce kalkulisati u Hamburgu.Paris je ipak prioritet.
Geozee Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 Nadam se i ja da ce sve to osvojiti, al videcemo... tu je i Federer... zajebano ce biti jako...
sabre Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 (edited) Pa dobro...to stoji...ali shta je sa Rimom?Shto je tek tako dozvolio da drugi osvoji? haha, smesno. ja nisam fan nadala nego federera, ali "dozvolio" je da se to desi zato sto je mec koji je izgubio igrao sa nogama krvavim od otvorenih rana i zuljeva, fyi. Uostalom,mozhete sada misliti da se zajebavam koliko hocjete,ali u Hamburgu se Djokovicj pita vishe od Nadala i mnogo vishe zavisi od Djokovicjeve volje i spremnosti nego od toga da li cje Nadal da dozvoli nekome neshto ili necje... u kontekstu gore pomenutog, ne, ne pita se novak vise od nadala, na sljaci se uvek (kad je zdrav/spreman) najvise pita nadal, i jedini koji ponekad moze da ga pobedi (na sljaci) je federer. sta se lozis jebote, otvorio mu se zreb u rimu, mislim alo. naravno da je novak odlican na sljaci ali zna se ko je tu uvek favorit. trenutno su i nadal i federer dosta bolji od njega na sljaci. dobra stvar je sto novak ne brani skoro nista u hamburgu a nadal brani finale, tako da ce mozda jos vise smanjiti razliku nakon tog turnira. Edited May 11, 2008 by sabre
Elldamar Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 haha, smesno. ja nisam fan nadala nego federera, ali "dozvolio" je da se to desi zato sto je mec koji je izgubio igrao sa nogama krvavim od otvorenih rana i zuljeva, fyi. u kontekstu gore pomenutog, ne, ne pita se novak vise od nadala, na sljaci se uvek (kad je zdrav/spreman) najvise pita nadal, i jedini koji ponekad moze da ga pobedi (na sljaci) je federer. sta se lozis jebote, otvorio mu se zreb u rimu, mislim alo. naravno da je novak odlican na sljaci ali zna se ko je tu uvek favorit. trenutno su i nadal i federer dosta bolji od njega na sljaci. dobra stvar je sto novak ne brani skoro nista u hamburgu a nadal brani finale, tako da ce mozda jos vise smanjiti razliku nakon tog turnira. Sanjaj... Nadal mozhe da bude dobar na shljaci koliko hocje,a savladati Djokovicja u ovakvoj formi jako teshko... A to shto ti sada izmishljash da cje on biti zdrav/sprema iznenada,ako je tobozhe toliko bio sjeban u Rimu tvoj je problem...teshi se slobodno... No,josh malko dobrih vesti iz tenisa... Malko vishe dodushe Vodeća svetska teniserka Žistin Enan objaviće danas da se povlači iz tenisa, tvrdi belgijski list "Het Nieuwsblad". Enanova će odluku saopštiti na konferenciji za novinare, nekoliko dana posle povlačenja sa WTA turnira u Rimu. Shto znachi shta?Pa ako sve bude kako treba Jeca i Ana cje da se kolju za prvo mesto,Nole ako prebrodi Hamburg i RG ode na drugo mesto,a vidim Tipsarevicj leshi ovog Blejka pa nije malo... Shto znahci dalje shta? Mogu svi da nam se sagnu shto se tiche tenisa
sabre Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Sanjaj... Nadal mozhe da bude dobar na shljaci koliko hocje,a savladati Djokovicja u ovakvoj formi jako teshko... A to shto ti sada izmishljash da cje on biti zdrav/sprema iznenada,ako je tobozhe toliko bio sjeban u Rimu tvoj je problem...teshi se slobodno... nije bio toliko sjeban da bi se oporavljao ne znam koliko dugo, jednostvano je imao zuljeve. ali ne "zuljeve" kao novak na vimbldonu nego prave zuljeve . mozda je vec potpuno oporavljen, a za rg ce sigurno biti. i nemam ja sta da se "teshim" , ja uvek navijam za novaka protiv nadala, da je obrnuto ne bi mi bio problem da to otvoreno kazem. i da, sta mislite o tome sto novak predaje meceve za koje je ocigledno da ce ih izgubiti, a predaje ih zbog navodnih povreda, i to samo par gemova pre kraja? prilicno nesportski rekao bih. bravo za janka, 4:2 u trecem setu, samo da ga ne ureknemo...
El Karnisero Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Pobedi Janko!!! Ima on potencijala,samo jos da poradi na koncentraciji. Koliko je bodova dobio?
Axeanosilas Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Биће носилац на РГ, за бодове ћемо видети, није још испао.
AstralliS Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Haha... Zamisli ode Nole kod Tipsarevića... "Molim te, daj mi samo ovaj put, mooooolim te, nemoj si pička, daj mi bre", hahaha... I ovaj mu da, haha.
El Karnisero Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Cekaj,sad Tipsarevic igra protiv Djokovica?
Axeanosilas Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Ноле је тај који даје кад не треба, тако је пустио Троицког у Умагу да би овај ушао међу сто.
Recommended Posts