AstralliS Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Ништа, од турнира до турнира на којима је играла одузимаће јој се бодови које је требал да брани док не дође до нуле. А ја сам мислио да се одмах бришу и уклањају, јер је ваљда тако било кад се Ким Клајстерс повукла. Tako je i najbolje. Taman do kraja godine će neka uspeti da je smeni, haha. Tesko je dobiti Nadala na sljaci u 3 seta , jos je podloga na Rolan Garosu sporija od ove u Hamburgu sto vise odgovara Nadalu a i vreme ce biti toplije sto mu isto vise odgovara , mada videcemo . Zar nije Hamburg upravo najsporija šljaka?
fiction Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Justine je skinuta sa WTA liste.Nema joj se vise sta oduzimati. Hamburg je najbrza sljaka na touru. Nole je odigrao odlicno juce.Diktirao je tempo cijelo vrijeme.Definitivno moze dobiti Nadala na RG.Samo malo vise koncentracije na break loptama.Juce je propustio vise od 10 break lopti.
AstralliS Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Hamburg je najbrza sljaka na touru. Onda onaj komentator ne zna šta govori, jer sam u par navrata čuo da kaže da je Hamburg najsporija šljaka.
Hail Metal Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Ne znam gde si gledao prenos , na sport klubu je rekao da su i Novak i Nadal na konferenciji za stampu rekli da je sljaka brza nego prosle godine , a na Rolan Garosu, koliko ja znam lopta vise odskace , sto pogoduje Nadalu .
AstralliS Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Kako god, Novak ima šansu da ga na Rolandu zezne, moje mišljenje je da će uspeti u tome.
marcoman Posted May 22, 2008 Author Report Posted May 22, 2008 hvala axeanosilasu index.hr > Otac Novaka Đokovića napao novinara jer nije "dovoljno velik Srbin"
Axeanosilas Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 (edited) Ћале га је "направио", како играчем, тако и тЈелесним излучевинама... Усташе кењају јер у следећих 10 година неће узети нити један турнир, чак ни челинџер... Глупе усташе... Глупи Љубичић... Глупе усташе... Иначе, мој фаворит је Марија Зец Пешкирић, надам се да ће ускоро узети нешто... Игра за коњушаре, али је факат наша... Нема на чему, иначе, требало је раније, него заборавих... ------------- Пешкирић... Шири, шири, везени пешкири... Edited May 22, 2008 by Axeanosilas
sabre Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 Pa da, ali trenutno jelena ima mnogo vece sanse za to i pokazuje mnogo bolju formu. prvi je favorit na rolan garosu i ako poziciju favorita i opravda eto je na prvom mestu posle pariza. bolja je na sljaci i od sharapove i od ane.
Axeanosilas Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 ЈЈ узима РГ, време је... Само да се не скења... Мада, Ана није џаба изгубила у првом колу, спрема се она...
marcoman Posted May 24, 2008 Author Report Posted May 24, 2008 jelena, sad il' nikad.. cini mi se da ce ana tesko da preskoci serenu ali ajde da ne pricamo toliko unapred, nek prvo stignu do tih 1/4 finala
sabre Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 smorio me janko. do jaja me smorio. lak zreb je imao. jebiga.
Axeanosilas Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 Са њим се никад не зна, ја сам мислио да ће добити четврти, имао је сет лопту... Ваљда ће Виктор направити нешто, да не буде да је спала књига на три слова... Пашански никад никога није добио, откуд он у 100? :)
Axeanosilas Posted May 26, 2008 Report Posted May 26, 2008 Aло, немој да фалсификујеш грб свог клуба. То је будући грб, чим се промени власник, промениће се и грб, суштина приватног власништва је новац, новац се у фудбалу зарађује продајом дресова, шалова и сличног. Навијачи купују дресове, навијачи одлучују шта ће на истим бити. Арсенал је окренуо топ на другу страну да би зарадио додатни новац, ми ћемо уклонити СРФЈ симболе и то је то. Партизан значи присталица, Црвена Звезда је симбол говњивог комунизма, ви чак и кад би променили грб, и даље би били Звезда, стога - дувајте...
kuruz Posted May 26, 2008 Report Posted May 26, 2008 Хаха, па ви се стидите својих корена. Да нећете и име клуба да мењате?
Axeanosilas Posted May 26, 2008 Report Posted May 26, 2008 Хаха, па ви се стидите својих корена. Да нећете и име клуба да мењате? Наравно да не, били војни клуб и остали војни клуб, војни симболи су се променили (то јест, враћени су стари) и то је то. Зашто би мењали име, каква је то глупост? То је исто као да си питао да ли би Србија требало да промени име јер је променила/вратила стари грб.
Axeanosilas Posted May 26, 2008 Report Posted May 26, 2008 Мислио сам да ћете се сада звати Четник. Не буди смешан, као што рекох партизан значи присталица. Такође, зајеби ме пројектовања, не знам ко је хтео да мења име у Бели Орлови почетком деведесетих...
kuruz Posted May 26, 2008 Report Posted May 26, 2008 Хајд' сад озбиљно, мислим да би стварно било глупо када би променили изглед грба. Такав грб сте заволели, такав треба и да остане.
Axeanosilas Posted May 26, 2008 Report Posted May 26, 2008 (edited) Хајд' сад озбиљно, мислим да би стварно било глупо када би променили изглед грба. Такав грб сте заволели, такав треба и да остане. Не, мислим да ће бити сјајно кад се промени грб, ја сам заволео клуб и боје, а не грб, не видим сврху да ми стоји шест буктиња на грбу, заједно са вашим симболом и оним "ЈСД". Ви да сте имали основа и могућности променили би грб пре 15 година, али џаба, и да га промените име остаје... Иначе, и Манчестер је мењао грб неколико пута, тако да не видим сврху твоје приче... Edited May 26, 2008 by Axeanosilas
Grob Bez Dna Posted May 26, 2008 Report Posted May 26, 2008 (edited) sad malo na temu link ziv sam se ismejao babun ustaski Edited May 26, 2008 by Amon-Ra
lemmy sixx Posted May 26, 2008 Report Posted May 26, 2008 партизан значи присталица. Partizan znaci komunjara,isto kao i Crvena Zvezda.I Radnicki,Borac,Jedinstvo,Sloga,Napredak...a mozes ti pisati o pristalicama koliko hoces.
Axeanosilas Posted May 26, 2008 Report Posted May 26, 2008 sad malo na temu link ziv sam se ismejao babun ustaski Не видех да је ово тема о тенису... Ретард... Partizan znaci komunjara,isto kao i Crvena Zvezda.I Radnicki,Borac,Jedinstvo,Sloga,Napredak...a mozes ti pisati o pristalicama koliko hoces. Потражи у речнику па ће ти се само касти... Основа француска реч - partisan... Такође, једина комуњарска имена од ових које си навео су ЦЗ и можда Раднички...
sabre Posted May 26, 2008 Report Posted May 26, 2008 (edited) naravno da promena imena CRVENA ZVEZDA ne dolazi u obzir. ni grba, ni nicega. Edited May 26, 2008 by sabre
Recommended Posts