Axeanosilas Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Сад би Јапанци требало да се отворе 10 милиона за Ану. Таква се прича причала кад је Јонекс постао спонзор - ако се попне на прво место добија 10 милиЈончића. Ееее...
El Karnisero Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Zao mi je zbog Jelene. Ona je meni mnogo simpaticnija.
Geozee Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Uh... ona je meni bas antipaticna... tripuje se da je do jaja riba, a bila bi malo lepsa da je uradila jos koju plasticnu operaciju...
El Karnisero Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Ona je soumen(ili sougrl ),zato je gotivim. Ana je pomalo snob(bar se meni cini).
marcoman Posted June 5, 2008 Author Report Posted June 5, 2008 izuzetno mi je drago sto je jelena zagrlila anu na kraju meca i pokazala svima koliko je "uobrazena i egocentricna"
sabre Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 da, dobro si rekao. da je ishod bio drugaciji cisto sumnjam da bi ana uradila isto.
Hail Metal Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 Vamos Rafa , kralj sljake je jos jednom potvrdio svoju dominaciju rasturivsi Noleta na proste cinioce , ali evidentno je da je Djokovic imao los dan , da je dobio 3 set ko zna sta bi bilo.... elem , siguran sam da mu na travi Djokovic moze vratiti istom merom. U finalu je Nadal blagi favorit protiv Federera, nadam se da ce uzeti 4 uzastopnu titulu.
Hail Metal Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 Cemu provokacija , mogu da navijam za koga hocu , zar ne ?
Axeanosilas Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Не можеш, овде се навија за Србе, имаш хрпу каталонских и шпанских форума па се лижи са Маварима колико ти воља. Озбиљан сам. Сваки пост који велича противнике неког српског тенисера/ке, након што од истих изгуби, ће бити обрисан. Само усташе, турци и неколицина напаљених клинки су навијали за оног напуцаног. Ја сам данас изгубио 2 годоне живота у тај брејку и пун ми је курац вас малодушних...
Zagrivuk Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Danas uz Anu svim Srcem! Zato sto je Srpkinja.
kuruz Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Не можеш, овде се навија за Србе, имаш хрпу каталонских и шпанских форума па се лижи са Маварима колико ти воља. Озбиљан сам. Сваки пост који велича противнике неког српског тенисера/ке, након што од истих изгуби, ће бити обрисан. Само усташе, турци и неколицина напаљених клинки су навијали за оног напуцаног. Ја сам данас изгубио 2 годоне живота у тај брејку и пун ми је курац вас малодушних... Какве су ово глупости? Овде се навија за тенисере, а не за одређену националност.
Hail Metal Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Не можеш, овде се навија за Србе, имаш хрпу каталонских и шпанских форума па се лижи са Маварима колико ти воља. Озбиљан сам. Сваки пост који велича противнике неког српског тенисера/ке, након што од истих изгуби, ће бити обрисан. Само усташе, турци и неколицина напаљених клинки су навијали за оног напуцаног. Ako si moderator nisi povukao Boga za muda , i ne vredjaj , pricaj to svojima u kuci da su ustase i turci , zaobidji me , proseravas se i ti i ja bi navijali protiv Zvezde ako igra sa nekim stranim ne hrvatskim klubom , i ako je u pitanju srpski klub , spusti se malo.
Axeanosilas Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Ako si moderator nisi povukao Boga za muda , i ne vredjaj , pricaj to svojima u kuci da su ustase i turci , zaobidji me , proseravas se i ti i ja bi navijali protiv Zvezde ako igra sa nekim stranim ne hrvatskim klubom , i ako je u pitanju srpski klub , spusti se malo. Нисам, нити мислим тако. Нисам рекао теби да си турчин већ ко је навијао против Новака, а на основу коментара са сајта Б92, једини који се радују овом поразу су неки Мирсади, Дамири и остала банда (+ наложене клинке). То што си ти одлучио да се нађеш у овом друштву је твој проблем, а не мој. Наравно да бих навијао против Звезде, ако не игра са усташама и турцима, али то нема везе са овим. Ако је све ово због тога што је Новак ганци, онда стварно ниси нормалан. Сећам се оног времена кад су голове за репрезентацију давали углавном Партизанови играчи (Милошевић, на пример) и знам пар људи који су псовали и нервирали се кад он да гол, иако су неки од тих голова били НЕВЕРОВАТНО битни (Чешкој у Прагу на центаршут Друловића са леве стране 1:2). Какве су ово глупости? Овде се навија за тенисере, а не за одређену националност. Какве су ово глупости? Не знаш да читаш или би требало да поновим. О тенису се дискутује, а навија се искључиво за Србе. Тачка и крај ове приче.
Nimrod Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Vidi,vidi,bilo je bolida koji su navijali za onog vadigacu...uzas. To mora da su neki ljubitelji Sava Majmuna.
Feniks . Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Ubicemo svakog izdajicu, nema druge...vesala i tacka!
marcoman Posted June 7, 2008 Author Report Posted June 7, 2008 ja bas mislim da si u pravu kad kazes da se prica o tenisu i posto je ova tema posvecena generalno tenisu kao sportu mislim da svako ima pravo da navija za koga god hoce i da o tome ovde pise, ovo nije fan klub ane/jelene/novaka/nadala ili bilo koga pa da to deluje nenormalno ako je nekome to uvredljivo neka stavi doticnu/doticnog na ignore listu i problem resen + moderator kaze da navija protiv jednog naseg kluba u medjunarodnim utakmicama "ali to je nesto drugo", voleo bih da cujem u cemu je ta kljucna razlika
sabre Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 (edited) cestitke za anu, sasvim zasluzeno. i ocekivano, posle pobede u polufinalu, za koje se znalo da je finale pre finala. velika stvar za srbiju, vec drugi grand slam ove godine (od moguca 4), i teniserka iz srbije na prvom mestu wta liste.a pricamo o jednom od najpopularnijih sportova na svetu. Edited June 7, 2008 by sabre
Axeanosilas Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 + moderator kaze da navija protiv jednog naseg kluba u medjunarodnim utakmicama "ali to je nesto drugo", voleo bih da cujem u cemu je ta kljucna razlika Смараш и квариш овај дивни тренутак. Ако ти није било јасно до сада, нема сврхе ни да ти сада објашњавам. Браво Ана! Би ми смешно кад се пењала на трибине, а оне гузоње из ложе помажу и пружају руке. :)
Geozee Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 (edited) Hahaha... Volim je! Svaka cast Ana! Edited June 7, 2008 by Geozee
marcoman Posted June 7, 2008 Author Report Posted June 7, 2008 e bas sam ubo trenutak u picku materinu ljudi nastavite da navijate za koga hocete kad prodje slavlje, nije on bas toliko zao
Hail Metal Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Svaka cast Ana , ne porede te dzaba sa Nadalom ! Kralj i Kraljica sljake!
Recommended Posts