Jump to content

Tenis

marcoman

Recommended Posts

Fuck them, ne volim ni ja Novaka (tj, to je bilo jedino cetvrtfinale koje nisam odgledala, i u zenskoj i u muskoj konkurenciji, niti sam gledala bilo koji drugi mec sa Novakom na US openu, jer mogu da podnesem samo jedan do eventualno dva meca onako iritantog kreveljenja, pa sam se cuvala za poslednja dva :) (mada ne mogu reci da ne navijam za Federera danas :) ) ), ali - FUCK THEM.

Fuck them, ne volim ni ja Novaka (tj, to je bilo jedino cetvrtfinale koje nisam odgledala, i u zenskoj i u muskoj konkurenciji, niti sam gledala bilo koji drugi mec sa Novakom na US openu, jer mogu da podnesem samo jedan do eventualno dva meca onako iritantog kreveljenja, pa sam se cuvala za poslednja dva :) (mada ne mogu reci da ne navijam za Federera danas :) ) ), ali - FUCK THEM.

Verujem da recimo Novak nije nas, da bih uvek navijao protiv njega...

Ali da navija neko za Federera protiv naseg coveka, to mi je bas ono...

pa sluchajno neko je postovao napushavanje novaka posle pobede nad nervoznim rodikom i sledeci video pishe tomislav nikolic podnosi ostavku, gledam i ne verujem kad ono sveza informacija od danas i tada mi se gubi svako poimanje na kojoj sam temi :)

toma je poshtenjachina a zezalj nacistishki skot .. i treba da bude u zatvoru

Edited by Rle

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...