sabre Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 mada, pomalo bezveze je ispala slika, izgleda kao da je fotomontaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 http://www.index.hr/sport/clanak/mcenroe-u...ala/407119.aspx a danas tipsa protiv mareja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Ma bitno je da Jeca ostaje prva bar do kraja godine. Ionako je vise gotivim nego Anu (nije da Anu ne gotivim), al eto ako poredimo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justin Case Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 bas citam,bice ovo interesantno.. http://www.index.hr/sport/clanak/atp-potvr...ca-/415622.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kratkovidi Magarac Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 jao smorishe ga vise na tv-u o tenisu...ne mogu dan da pocnu bez novaka i ostalih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 (edited) Wow, kako Jelena igra. Sedim ovde, blenem i divim se. Samopouzdanje. I atleticizam. Covece, servirala 2 asa u par minuta. Holly Moses. Riba pocela da servira aseve. Ima i novi forhend, agrsivniji, Federer styel, ispred tela (a ne pored) i napadacki, u uzlaznoj putanji. I love it . Dosla je spremna, prvi put u zivotu. Edited January 19, 2009 by Kalif nad Kalifama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Дај Боже па да Аустралијан Опен буде наш у све три категорије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 I Dokiceva prosla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 jao smorishe ga vise na tv-u o tenisu...ne mogu dan da pocnu bez novaka i ostalih Свака част, комшија. Ја више не укључујем телевизор, осим кад гледам фудбал. Мука ми је од свих наших тенисера, осим Типсара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Lepo sto prodjose, ali Jelena je stvarno curka Srpska teniserka Jelena Janković rekla je da je zadovoljna novom haljinom, ali ne i patikama na startu Australijan opena. Izveštače sa prvog grend slema sezone je interesovala zelena haljina Jankovićeve, a posebno njena najava da će uskoro i sama kreirati odeću. "Sviđa mi se haljina, volim zelenu boju. Haljina je svetla, čini mi se da izgleda ženstveno", kazala je 23-godišnja Beograđanka. Jankovićeva je nedavno potpisala ugovor sa kineskom kompanijom Anta Sports Produkts, koja ju je opremila za turnir u Melburnu. "Haljinu nisam ja kreirala, ali ću ubuduće sa dizajnerskim timom praviti svoje haljine, ali i raznu drugu odeću sa mojim imenom", kazala je Jankovićeva posle pobede od 2:0 (6:1, 6:3). "Oni (Anta Sports) su novi u tenisu, a za mene je velika čast što su me izabrali za prvo zaštitno lice", dodala je najbolja teniserka sveta. Jankovićeva, ipak, nije bila sasvim zadovoljna opremom. Problem su bile patike. "Stopala su mi gorela. Djonovi su se upalili. Verovatno ste i videli da sam stavljala led na stopala, pokušavala da ih ohladim... Reći ću im da stave neku klimu u patike. Tehnologija napreduje, a to bi zaista bilo lepo", navela je nasmejana Jankovićeva. Prvog dana takmičenja u Melburnu temperatura je bila 36 stepeni Celzijusa, dok je na terenima još toplije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 retard.citao sam pre nekoliko nedelja u blicu da oce da igra u nekoh komediji u holivudu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Neka je. Zivot je tu da se zivi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 Jeca (Dokic) me dovodi do ludila. Ajde bre mala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 ne igra lose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 super je Dokicka , lepo igra , uvek je bila jako talentovana , da joj otac nije bio toliki idiot , mnogo bi vise napravila u karijeri. Sad igra protiv Karoline Vozniacki , ko god da pobedi bice mi drago , jer sam zaljubljem u Karolinu . , ali ipak blaga naklonost Jeleni ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 Mene zbunjuje sto nigde ne nalazim nikakve informacije o njenim (Dokic) mecevima. Gde bre ljudi ona igra, prosvetlite me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 Mene zbunjuje sto nigde ne nalazim nikakve informacije o njenim (Dokic) mecevima. Gde bre ljudi ona igra, prosvetlite me. http://www.australianopen.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 Hvala. Ovih dana sam u pokretu i citam wap vesti i evo prvi put svih ovih dana da su je pomenuli, upravo sam procitao da je razbila Cakvetadze, krasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 Gle ovaj kult Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted January 22, 2009 Report Share Posted January 22, 2009 Nije tenis za balkan Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 Свака част Рускињи, а Ивановић нек узме америчко држављанство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 Gle ovaj kult Mene sramota kada vidim i čujem ovo. Inače, Ana - sindrom Kurnjikove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 Ima vremena sad da sprema ispite , ono je bilo tuga ,kad je napustila reprezentaciju Srbije na OI sve je krenulo naopacke , trebala je na Jelenu da se ugleda, sa "jednom" nogom je igrala , toliko o tome. Sad navijam za finale dve Jelene , Jankovic i Dokic (ako zreb omogucava ) , Dokicka igra dobro koliko Karolina Voznjacki izgleda dobro, meni je no1 sto se tice lepote u tenisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 Gledao sam "mec",ono je bila tuga.Ova mala kmezava je teniserka sa najgorim izbacajem kod servisa.Meni nije jasno kako neko ko je 5. na svetu moze tako amaterski pripremati servis.Sve ostalo,jebiga,i kmezava i ona akrep ruskinja (sunce ti jebem kako je to ruzna spodoba) su pruzile kurac na biciklu.Greske,i samo greske.Eto,gadura je bila malo bolja.Uzasan mec,i ovako retko kada gledam tenis,a definitivno necu cesce. Kako je kmezava pocela da cmizdri kada je mec zavrsen,garant je odmah potrcala kod mamice da je smiruje...strasno me nervira ta Ivanovicka,al' strasno.Jankovicka je za nju doktorica u svakom pogledu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts