Jump to content

Tenis

marcoman

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

Wow, kako Jelena igra. Sedim ovde, blenem i divim se. Samopouzdanje. I atleticizam. Covece, servirala 2 asa u par minuta. Holly Moses. Riba pocela da servira aseve. Ima i novi forhend, agrsivniji, Federer styel, ispred tela (a ne pored) i napadacki, u uzlaznoj putanji. I love it :rockdevil:. Dosla je spremna, prvi put u zivotu.

Edited by Kalif nad Kalifama

jao smorishe ga vise na tv-u o tenisu...ne mogu dan da pocnu bez novaka i ostalih <_<

Свака част, комшија. Ја више не укључујем телевизор, осим кад гледам фудбал. Мука ми је од свих наших тенисера, осим Типсара.

Lepo sto prodjose, ali Jelena je stvarno curka

Srpska teniserka Jelena Janković rekla je da je zadovoljna novom haljinom, ali ne i patikama na startu Australijan opena.

Izveštače sa prvog grend slema sezone je interesovala zelena haljina Jankovićeve, a posebno njena najava da će uskoro i sama kreirati odeću. "Sviđa mi se haljina, volim zelenu boju. Haljina je svetla, čini mi se da izgleda ženstveno", kazala je 23-godišnja Beograđanka.

Jankovićeva je nedavno potpisala ugovor sa kineskom kompanijom Anta Sports Produkts, koja ju je opremila za turnir u Melburnu.

"Haljinu nisam ja kreirala, ali ću ubuduće sa dizajnerskim timom praviti svoje haljine, ali i raznu drugu odeću sa mojim imenom", kazala je Jankovićeva posle pobede od 2:0 (6:1, 6:3).

"Oni (Anta Sports) su novi u tenisu, a za mene je velika čast što su me izabrali za prvo zaštitno lice", dodala je najbolja teniserka sveta.

Jankovićeva, ipak, nije bila sasvim zadovoljna opremom. Problem su bile patike.

"Stopala su mi gorela. Djonovi su se upalili. Verovatno ste i videli da sam stavljala led na stopala, pokušavala da ih ohladim... Reći ću im da stave neku klimu u patike. Tehnologija napreduje, a to bi zaista bilo lepo", navela je nasmejana Jankovićeva.

Prvog dana takmičenja u Melburnu temperatura je bila 36 stepeni Celzijusa, dok je na terenima još toplije.

super je Dokicka , lepo igra , uvek je bila jako talentovana , da joj otac nije bio toliki idiot , mnogo bi vise napravila u karijeri.

Sad igra protiv Karoline Vozniacki , ko god da pobedi bice mi drago , jer sam zaljubljem u Karolinu . :) , ali ipak blaga naklonost Jeleni !

Ima vremena sad da sprema ispite , ono je bilo tuga ,kad je napustila reprezentaciju Srbije na OI sve je krenulo naopacke , trebala je na Jelenu da se ugleda, sa "jednom" nogom je igrala , toliko o tome.

Sad navijam za finale dve Jelene , Jankovic i Dokic (ako zreb omogucava ) , Dokicka igra dobro koliko Karolina Voznjacki izgleda dobro, meni je no1 sto se tice lepote u tenisu :D

Gledao sam "mec",ono je bila tuga.Ova mala kmezava je teniserka sa najgorim izbacajem kod servisa.Meni nije jasno kako neko ko je 5. na svetu moze tako amaterski pripremati servis.Sve ostalo,jebiga,i kmezava i ona akrep ruskinja (sunce ti jebem kako je to ruzna spodoba) su pruzile kurac na biciklu.Greske,i samo greske.Eto,gadura je bila malo bolja.Uzasan mec,i ovako retko kada gledam tenis,a definitivno necu cesce.

Kako je kmezava pocela da cmizdri kada je mec zavrsen,garant je odmah potrcala kod mamice da je smiruje...strasno me nervira ta Ivanovicka,al' strasno.Jankovicka je za nju doktorica u svakom pogledu.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...