Tomislav Sawyer Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 (edited) @ Feniks: Da, samo sto mislim da to nije puko prokockavanje. Stekao sam utisak da kod njega fizicko stanje ima veci utisak na mentalno nego sto je to slucaj kod recimo ove dvojice ispred na lilsti, a i mnogih drugih. Kratak mu je grace period, krene fantasticno i brzo splasne fizicki, pa onda krene da se nervira i sve ode nizbrdo. Naravno da moze (mora) mentalno da ojaca, ali sam ubedjen da bi osobi poput njega vise pomogla bolja fizicka sprema, nego bolji zen. Ja to onako, laicki gledano, nisam nikad igrao tenis. vec je lose sto se niko ne lozi na sportove u kojima smo uvek bili velesila Uvek? Sta je par decenija naspram vecnosti? Nemojmo gusiti tenis zbog nekih drugih uspeha u proslosti. reket nije za svakoga,vec samo za onoga ko ima para. Nije ni basket lopta za svakog siroma Srbina, vec za one koji imaju talenta za istu. Mislim, nije sve tako crno/belo, ide zivot. Edited March 19, 2009 by Tomislav Sawyer Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 pa idite onda gledajte taj fudbal ili koja vec patriotska sranja pratite i sve ce biti okej i da, onaj kurcevi moderator koji je obrisao podnaslov teme neka ga vrati jer nije lepo to sto radi vec drugi put Ко је тебе пустио из рупе у којој си до сада био? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Al ga popushi, ekspresno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcoman Posted March 21, 2009 Author Report Share Posted March 21, 2009 (edited) popusi sta? takvim tipovima onakvi komentari samo donose koji milimetar vise e-penisa kao kompenzaciju za odsustvo istog u real life-u, tamo im je penis "uprava napolje", "pravda za urosa", "stop haskoj tiraniji" i slicni transparenti koji ne mogu da se puse. pritom je jasno da decko pored toga ima i ocigledan problem sa rupom, zasto je to tako, ne bih sad bas analizirao... Edited March 21, 2009 by marcoman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 popusi sta? takvim tipovima onakvi komentari samo donose koji milimetar vise e-penisa kao kompenzaciju za odsustvo istog u real life-u, tamo im je penis "uprava napolje", "pravda za urosa", "stop haskoj tiraniji" i slicni transparenti koji ne mogu da se puse. pritom je jasno da decko pored toga ima i ocigledan problem sa rupom, zasto je to tako, ne bih sad bas analizirao... Djokovic bre, popushio Rodiku . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Ti si jedan klasicni primer idiota.Zbog cega to kazem?... Kretencino. Pitao si, citiram, 'kakve veze ima Ivanisevic sa nama?'. Sa mnom ima. Zato te pitah koji ti je kriterijum...ALi ovde cesto ljudi i nemaju nikakav kriterijum, 'nase' je ono sto je pojedincu znano. Nije to nista lose, ali ta apsolutizacija pojma 'nase' me kara. Kad ti kazes 'kakve to veze ima sa nama', a ima velike veze, jer ako ima veze sa nekim od 'nas' onda ima veze sa nama jelda, to je problem. Jesi li nekad igrao tenis? Takmicarski? Jel znas Gorana? Jesi li igrao protiv njega ili u njegovom timu? Jesi li ziveo u istom gradu, zemlji (Sad ce onaj anti-Jugo-nostalgicar da me proziva )? Ja samo primenjujem isti arsin kao i ostali pa tako i vas dvojica: ako vi za nesto niste culi ili u necemu niste ucestvovali, onda nije nase. AKo jeste, onda anpak jeste nase. E pa meni su sve ovo nasi teniseri, kroz proslost. Iz raznih razloga. Neki su stvarno nasi (Srbi) a neki su bili nasi kad je trebalo. Ne razumem tu distinkciju, kao sad vise nista nije 'nase' jer nije iz ove i ovakve danasnje Srbije. Jebem mu mater, onda ni ja nisam 'nas'. Ja nisam jos krocio u tu novu Srbiju? Wtf? I zato me iritiraju, ali do bola, te kvalifikacije gde istorija pocinje od prekjuce a nasi su samo oni koje priznaje neki pojedinac, bilo ti, bilo Feniks, bilo ja. I naravno da sam procitao tvoj post. Verovatno me i ne bi to tangiralo уопће da nisam sobaljivao neku sljivu. U principu, i nemam nista protiv tebe uopste, ali me takvi komentari dovode do ludila, veruj mi. Uzgred, a kapiram da je to tesko vecini shvatiti, meni su i dalje svi ostali juzni Sloveni, sem osvedocenih zlikovaca, braca. Nije da se ja tripujem, nego gde god da odem jedu. Nije to Jugo-nostalgija, nego pan-slavizam. A ni to nije preterano popularno ovih dana. S druge strane, ja se intenzivno druzim sa ljudima iz celog sveta, nisam slovenski sovinista. Sta bi to trebalo da indicira? Trebalo bi da indicira to da su mi svi ljudi ravnopravni i da ih cenim i postujem, ali Sloveni, posebno juzni, su mi najblizi srcu. E sad, izvinjavam se sto ih ne pljujem sve redom i sto mi samo Srbi nisu na pedestalu a ostali korpi za otpatke. A izvinjavam se i tebi za recnik. Ali poenta i dalje stoji, drugim recima, koji je tvoj kriterijum kad kazes 'nasi' ili 'mi' u globalu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 (edited) Kako se ti pravis pametan a glup si ko kurac, samo si ponovio ono sto sam ja rekao a tu nesto mudrujes...Pa cinjenica je da Oresar u seniorskoj konkurenciji nije napravio nista ozbiljno, a to sta je osvajao kao omladinac, ko to jos racuna...osim mozda tebe, koji patis od toga da se pravis neko pametno mudo...ali si ipak samo mudo. Blah blah blah Ti si sefe tipican primer pot calling the kettle black, iliti hipokrite. Cesto imas lucidne ispade, ali nije mi to sad tema. Tema je ne toliko razbijanje tvog prethodnog posta, koliko tvog nacina razmisljanja. Non-stop se u tvojim pricama vrte anti-jugo-nostalgicarske optuznice. Prvo, jesi li ti ikada ziveo u Jugoslaviji? Moze biti da si dete vojnog lica? No to mi je i nebitno, mnogi jesu ziveli, i nisu se ni snasli pa su dan-danas ogorceni. Ja odavno nit' zivim u Jugoslaviji, nit' Srbiji & Montenegru, nit' Srbiji. Prema tome, uzivam u drugoj svakodnevnici, i ordinarna je glupost veruj mi, mene prozivati Jugo-nostalgicarem. Pricam o ljudima i o rezultatima (konkretno sportskim, teniskim), ne o nostalgiji. Ako Ivan Ljubicic danas dobije turnir, nekako implicitno kapiram da ne pricamo o njemu kao 'nasem', vise (on, ti i ja) ne zivimo u istoj zemlji. Sa svim ovim prethodno navedenim sam tada ziveo u istoj zemlji, ti mozda ne, objasni nam deder gde si ti to bio u periodu izmedju 1960 i 1991, mozda i shvatim. Da sam recimo boravio duze na Juznom polu sedamdesetih godina, a Juzni pol se u medjuvremenu istopio (kao Juga jelda) ja bih pricao o svojim secanjima na 'nase' pingvine a prva stvar koju bi ti ocigledno komentarisao bi bila u stilu "gledaj ovog idiota, Antarktik nostalgicar". Cenim da je poAnta jasna. Drugo, ja sam ponovio/obnovio samo minuciozni deo onoga sto si ti spomenuo. Cuj sad, ja sam ponovio ono sto si ti rekao. Ne, samo minuciozni deo. Delic. Jos sam dodao brdo cinjenica. Da je Boba osvojio dva ATP turnira u singlu, a nisam ni spomenuo da je osvojio 8 u dublu (i taj U.S. Open '86) jelda, koji spominjes. To je ukupno 10 ATP titula. Djokovic rekoh (aj sto da se i ja ne ponavljam) je vec osvojio 12. Sad da se penzionise, tu su. Nole je doduse vec uzeo mnogo vise para. Boba nikad nije bio medju prvih deset u singlu, tacno. Ali je bio No. 1 u dublu. Pazi nista od toga nije problem, problem je sto ti tupis da mi (opet, definisi, koji bre to mi, ti i ja ili neko treci) nismo imali nikakvog uspeha u tenisu. Prvo, koji mi, drugo, definisi uspeh. Uzgred, kad sam pisao svoj prethodni post pre neki dan, napisao sam mnogo duzi post i dokumentovao ko je sta uradio od svih onih imena koja sam stavio na listu. A onda sam skontao, wtf, imacete imena, pa pogledajte sami. Medjutim, ocigledno ni ti niti bilo ko drugi ima blage veze sa tenisom na podrucju Balkana (ne smem vise ni da kazem, na 'nasem' podrucju zbog takvih kao sto ste vas dvojica). Medju tim imenima su i finalisti i osvajaci Grand Slam turnira, a ne mislim pri tom ni na Gorana Ivanisevica ni na Bobu Zivojinovica. Pa sad ti vidi ko su ovi ostali. Ti si mudrica sta li, kapiram pronaci ces ko je ko. A to sto ne priznajes Orange Bowl, Brunu Oresara i juniorsku konkurenciju, zajeban si igrac. Bruno Oresar se penzionisao sa 24 godine jer je godinama vukao povredu ledja. Tragedija. A ne neki njegov minus. Bio je ubedljivo najtrofejniji igrac svoje generacije u juniorskoj konkurenciji. U toj istoj konkurenciji su igrali Stefan Edberg i Boris Becker. Najebao im se panaije Bruno. I sad, kao, ko ga jebe. Pa mucio se covek, alo Srbine, 3-4 godine sa povredom ledja i na kraju sa 24 godine odustao. Verovatno bih trebao i da ti nacrtam da je te 3-4 godine igrao 5-6 turnira godisnje, a ATP sistem je tih godina bio potpuno drugaciji od danasnjeg ATP sistema. Al' tebi objasniti... A da, Ivanisevic nikad nije srao o Srbima. Demantuj me. Daj neki audio ili video intervju. Drugo, Ivanisevic je samo Wimbledon osvojio pod hrvatskom zastavom, sto jeste njegov najveci uspeh, ali daleko od toga da je jedini. Ili vecina. Ili sve i svja. I naravno, jasno mi je da kapiras da sam veliko mudo. To te jebe, pa bi ti sad da mi dohakas preko interneta, alo. Ja bre jedva postizAvam da se javim, kradem delic sna, samo da mogu inteligentnim ljudima biti od neke koristi. Mozda kad bi manje vremena provodio na adolescentskim temama sa siparicama gde vodis vidnu rec... Sve ce to narod pozlatiti . Edited March 21, 2009 by Kalifa nad kalifama Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 popusi sta? takvim tipovima onakvi komentari samo donose koji milimetar vise e-penisa kao kompenzaciju za odsustvo istog u real life-u, tamo im je penis "uprava napolje", "pravda za urosa", "stop haskoj tiraniji" i slicni transparenti koji ne mogu da se puse. pritom je jasno da decko pored toga ima i ocigledan problem sa rupom, zasto je to tako, ne bih sad bas analizirao... Што тако глупо вређаш човека? Јебе се њему за Уроша ... а и мени, приде. Поново старе добре генерализације и ничим изазване твоје асоцијације везане за ''хашку тиранију'' и остало. Изађи већ једном из круга двојке, аман. Докле више оваквих ЛДП коментара? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Pitao si, citiram, 'kakve veze ima Ivanisevic sa nama?'. Sa mnom ima. Zato te pitah koji ti je kriterijum...ALi ovde cesto ljudi i nemaju nikakav kriterijum, 'nase' je ono sto je pojedincu znano. Nije to nista lose, ali ta apsolutizacija pojma 'nase' me kara. Kad ti kazes 'kakve to veze ima sa nama', a ima velike veze, jer ako ima veze sa nekim od 'nas' onda ima veze sa nama jelda, to je problem. Jesi li nekad igrao tenis? Takmicarski? Jel znas Gorana? Jesi li igrao protiv njega ili u njegovom timu? Jesi li ziveo u istom gradu, zemlji (Sad ce onaj anti-Jugo-nostalgicar da me proziva )? Ja samo primenjujem isti arsin kao i ostali pa tako i vas dvojica: ako vi za nesto niste culi ili u necemu niste ucestvovali, onda nije nase. AKo jeste, onda anpak jeste nase. E pa meni su sve ovo nasi teniseri, kroz proslost. Iz raznih razloga. Neki su stvarno nasi (Srbi) a neki su bili nasi kad je trebalo. Ne razumem tu distinkciju, kao sad vise nista nije 'nase' jer nije iz ove i ovakve danasnje Srbije. Jebem mu mater, onda ni ja nisam 'nas'. Ja nisam jos krocio u tu novu Srbiju? Wtf? I zato me iritiraju, ali do bola, te kvalifikacije gde istorija pocinje od prekjuce a nasi su samo oni koje priznaje neki pojedinac, bilo ti, bilo Feniks, bilo ja. I naravno da sam procitao tvoj post. Verovatno me i ne bi to tangiralo уопће da nisam sobaljivao neku sljivu. U principu, i nemam nista protiv tebe uopste, ali me takvi komentari dovode do ludila, veruj mi. Uzgred, a kapiram da je to tesko vecini shvatiti, meni su i dalje svi ostali juzni Sloveni, sem osvedocenih zlikovaca, braca. Nije da se ja tripujem, nego gde god da odem jedu. Nije to Jugo-nostalgija, nego pan-slavizam. A ni to nije preterano popularno ovih dana. S druge strane, ja se intenzivno druzim sa ljudima iz celog sveta, nisam slovenski sovinista. Sta bi to trebalo da indicira? Trebalo bi da indicira to da su mi svi ljudi ravnopravni i da ih cenim i postujem, ali Sloveni, posebno juzni, su mi najblizi srcu. E sad, izvinjavam se sto ih ne pljujem sve redom i sto mi samo Srbi nisu na pedestalu a ostali korpi za otpatke. A izvinjavam se i tebi za recnik. Ali poenta i dalje stoji, drugim recima, koji je tvoj kriterijum kad kazes 'nasi' ili 'mi' u globalu? Ajmo redom. Trenirao sam tenis.Ucestvovao sam u njemu takmicarski.Gorana ne znam.Nisam igrao protiv njega.U zemlji sam istoj ziveo.Super,i sta sad?To i dalje ostavlja pitanje,kakve on veze ima sa nama?Nama kao Srbima,ili nama kao gradjanima Srbije...vec mi je dosadilo da ponavljam,nema vise nas.Adio.Proslost.Ja kapiram nacin na koji ti rezonujes,i postujem tvoje misljenje,ali ja iznosim suprotnost.I to je to.Ne gledamo na te stvari isto.Ono sto je takodjer bitno jeste sto je tenis individualan sport.Za kolektivne sportove se moze reci "nasi",zato sto je to bio kolektivan uspeh.Ovo je individualan uspeh,i realno nema veze sa nama.Cinjenica.E sad,sto ga ti osecas kao tvoj je sasvim druga prica.Jos jedan razlog zbog koga su te reci "mi" i "nasi" nestale,jesu dogadjanja od pre 17-18 godina.Ja sam bio svedok tim desavanjima,bio sam usred njih godinama,i za mene "oni" vise ne postoje.Nisu moji.I nikada vise nece biti.Samim tim,i njihovi uspesi mi nista ne znace.I na to sve dodajmo,ponavljam po drugi put i u ovom postu,da ti ljudi zive u drugoj drzavi,nastupaju pod drugom zastavom,svira im druga himna,imaju druga drzavljanstva... E sad,zovi me ti nacional-sovinistom koliko hoces,ali i sam znas da nije tako.Ja rezonujem onako kako rezonujem,a po meni je to sasvim logicno rezonovanje. I jos nesto...ako sa jedne strane pljujes ljude koji bi na ove tvoje komentare rekli da si "izdajnik,haska tiranjija,blablabla",onda moras shvatiti da ti dajes identicne komentare,samo iz druge krajnosti.Nije svako ko "njih" ne shvata svojima i a svoje voli i ponosi se na to,nacional-sovinista.To je jos jedna u nizu glupih predrasuda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 (edited) Ne kapiram poslednji pasus, niti Hasku tiraniju niti moje 'identicne' komentare. Dosta sam digresirao od teme. Nasa zivotna iskustva se dramaticno razlikuju ocigledno, mozemo o tome i opusteno, privatnije. Meni su ovi neki teniseri i teniserke, tenisaci i tenisacice, bitni u zivotu. Koliko-toliko. Ono sto hocu da kazem je da ih pamtim i cenim, ostavili su pecat, svi su poznati u teniskim krugovima, neki manje neki vise. Balkan, ako vec tako hocete, bivsi juzno-slovenski Balkan, a i Rumunija, ali to je druga tema, imadose vrlo solidan uspeh u tenisu na svetskom nivou pocev od kasnih sezdesetih. Nikad kao danas, jer pored troje srpskih fenomenalnih asova i Hrvatska ima 3 sjajna musketira koji trenutno doduse ordiniraju malo nize. Inace, ovaj nas najbolji teniser je sjajan drugar sa ovim momcima preko Save, koji su opet sjajni drugari njemu. Ali opet odlazim u offtopic. Ne znam, ja sam intimno povezan sa tenisom, izmedju ostalog, i pratim jos od Punceca i Muskatirovica. Pre rata. Drugog. Svetskog. Nisam tamo bio licno, naravno, pratim kroz istoriju, sto kaze nas narod. E, moj deda (a mozda i vas) navijao za B.A.S.K . Partizan i Crvena Zvezda nisu tad ni postojali . Ua moj deda, nije 'nas'. Edited March 21, 2009 by Kalifa nad kalifama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 (edited) Kalif... Lupas gluposti, izgleda ti je to omiljeni sport Ivanisevic je najvece uspehe postigao pod hrvatskom zastavom...navijao sam za njega dok je bila bivsa Jugoslavija, posle je davao razne izjave protiv nas i za mene ne postoji... I Jugoslavije vise nema, ziveo sam u njoj, a od proslosti se ne zivi...a vi sto zivite u proslosti, sta da vam radim...pametan covek zivi u sadasnjosti i gleda u buducnost... I ako te bas interesuje moj zivot, mogu da te obavestim da mi na svim frontovima ide odlicno i da sam jako zadovoljan. Nadam se da te to veseli a za Oresara, pa cinejnica ostaje da nije nista posebno napravio u seniorskoj konkurenciji, sad, povreda je bila, ali cinjenica ostaje... A ako pricas sa bilo kim(osim sa tobom ) o nekim rezultatima, svi gledaju seniorske rezultate i niko ne prica o juniorskim pobedama. Ali dobro, ti ionako zivis u proslosti , pa neka ti bude I Tipsarevic je kao junior rasturao...pa sta mu to vredi ako sad kao senior ne uradi nista...mislis da ce ga svet pamtiti zato sto je kao junior bio najbolji? Uozbilji se malo, nije tesko, probaj I da te podsetim, Tito je umro, nemoj sad da places, znam da je to tesko prihvatiti ali to je realnost Djokovica sam sinoc gledao samo prvih par gemova, imao sam bitnija posla, da idem na zurku, druzim se sa drugarima i sa lepim devojcicama, to je ipak lepse nego palamuditi na netu Plus se stede zivci, jer gledati Djokovica, to je rudarski posao Edited March 21, 2009 by Feniks . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 druzim se sa drugarima i sa lepim devojcicama, to je ipak lepse nego palamuditi na netu Ako, ako. Aman, zaman, Ivanisevic je imao jedan uspeh da je zapamcen a to je Vimbldon, kad bese, 2000 ili tu negde. Igrao je jos dva tri finala, izgubio. Drugo, sad mesas babe i zabe i nadovezujes se na pricu u kojoj nisi ni bio. Ivanisevica sam spomenuo lemmy-ju. Ja, ne ti. Ne on tebi, Niti ti meni. Niti ja tebi. Ja njemu. U kontekstu da je i on nas. Objasnio sam gore, zasto nas. Ne zato sto je (samo) Jugosloven. Sta sad, ponovo da pisem. Pa sve pise gore. Drugo, rekoh, on je i Srbin, ako ti je to bitno. Nije toliko bitno za koga igra, igram i ja za Amere. Sto, jel' to problem? Tipsarevic nije rasturao, Bruno je rasturio. Tipsarevic je osvojio Orange Bowl jednom (i igrao u finalu taj jedan jedini put, ali sigurno talentovan decko) a Oresar je osvojio 3 puta zaredom, a igrao u finalu 4 puta zaredom. Poslednji put nije osvojio, izgubio je finale sa 18 godina. Ne znam ni koji moj je igrao, Becker je vec presao u profije i osvojio Vimbldon iste godine ('85). No gubim vreme, probudila se devojcica sabajle. Later. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Ako, ako. Aman, zaman, Ivanisevic je imao jedan uspeh da je zapamcen a to je Vimbldon, kad bese, 2000 ili tu negde. Igrao je jos dva tri finala, izgubio. Izgubio je finale Vimbldona 92.g. Agasi ga dobio 3-2...ja to nisam gledao jer sam u to vreme igrao tenis na sljaci(tad sam bio toliki fanatik da ni na kupanje nisam isao, samo sam igrao tenis ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 (edited) popusi sta? takvim tipovima onakvi komentari samo donose koji milimetar vise e-penisa kao kompenzaciju za odsustvo istog u real life-u, tamo im je penis "uprava napolje", "pravda za urosa", "stop haskoj tiraniji" i slicni transparenti koji ne mogu da se puse. pritom je jasno da decko pored toga ima i ocigledan problem sa rupom, zasto je to tako, ne bih sad bas analizirao... Шта хоћеш ти, пичка ти материна? Real - life? Кажи кад и где, јебем ти матер малоумну. Јебала те и Јелена и Урош и ЛДП, пацове бедни. Немаш ни слику у профилу, паћениче, к'о они јадници којима сам продавао дискове, срамота те је што си јадан. Сви сте јаки на речима овде, а нема вас нигде кад треба нешто конкретно да се ради, бедо блентава. Што тако глупо вређаш човека? Јебе се њему за Уроша ... а и мени, приде. Поново старе добре генерализације и ничим изазване твоје асоцијације везане за ''хашку тиранију'' и остало. Изађи већ једном из круга двојке, аман. Докле више оваквих ЛДП коментара? Edited March 21, 2009 by Куруз Солис Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Ne kapiram poslednji pasus, niti Hasku tiraniju niti moje 'identicne' komentare. Identicni su.Ne u znacenju naravno,ali su krajnost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 E, moj deda (a mozda i vas) navijao za B.A.S.K . Partizan i Crvena Zvezda nisu tad ni postojali . Ua moj deda, nije 'nas'. E da,ovo nisam primetio. Dakle,sta reci na ovo? Covece,zaista lupetas gluposti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Ne lupeta, vec se ne razumete. Generacijski i jos par drugih jazova su u igri, pa nek vam je sa srecom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 B.A.S.K. je klub iz Beograda.Tako da ta citirana recenica apsolutno nema smisla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Ima. Samo ga ti nisi pronasao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Ivanoviceva u finalu danas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 E, evo sad je rekla "'ajde" umesto "come on", je l' ćete sada da navijati za nju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 (edited) Uzas koliko ova Ana nema mozga. Svaki mec koji je izgubila izgubila je iz istog razoga: ne ume da igra tenis nikako drukcije sem na jedan jedini nacin u jednoj jedinoj brzini. Danas po ovakvom vetru, neverovatno teskim uslovima, ona i dalje igra svoju imbecilnu pucacku igru a Zvonareva samo vraca lopticu u teren. I naravno, pod teskim uslovima agresor verovatno nikada u istoriji tenisa nije ni pobedio. I opd normalnim, ili idealnim uslovima tesko je biti napadac, treba biti za nijansu brzi jaci i precizniji da bi prvi zavrsio poen. Margin for error se smanjuje. Ja vec godinama kapiram da ona nema trenera (sad kao ima nekog) jer joj jednostavno ne treba. Ona ne bi znala nista da uradi od onog sto joj terner predlozi. Samo bilduje kondiciju i to je to. Ne moze servu da popravi vec godinama, spinovi su joj nula sa obe strane, njen forte je flat forhend (kad joj dozvole da se namesti na njega) winner. Posto su to svi treneri skapirali u protekih godinu dana, druga prica. Ne moze da dobije jebeni turnir ni posle ovako laganog rasporeda i walk-overa. Da se razumemo, ja i dalje navijam za 'nase'. Edited March 22, 2009 by Kalifa nad kalifama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Ja jednostavno vise ne gledam svaki mec...radim pametnije stvari, cuvam zivce...dosta sam zivaca izgubio zbog sporta, ne treba mi to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Pa dobro, ovo je bilo finale. Daleko od toga da i ja gledam bas svaki mec, nisam placen za to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 E, evo sad je rekla "'ajde" umesto "come on", je l' ćete sada da navijati za nju? Не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts