Feniks . Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 serbian open 2009... Gde je dozvoljeno psovanje, udaranje protivnika reketom u glavu , pretnje... Zanimljiva su ta nova pravila, bice to odlican i zanimljiv turnir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 (edited) serbian open 2009... Kamo srece. Serbian closed 2009. And frustrated. Edited March 28, 2009 by Tomislav Sawyer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 (edited) ali ja zaista ne vidim kakve sve to veze ima sa nasom konverzacijom. Neverovatno. Nevermind. Edited March 29, 2009 by Kalifa nad kalifama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Pustite kokicu , navija za Mancester , nije mu lako Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 (edited) Sve u svemu,ti krenio sa tim da te nervira jer ovde svi hoce otcepljenje,pa si onda to spustio na to da zapravo svi kukaju kako ih se krade i da te to nervira,pa onda da nervira sto oni zapravo mrze jug,i na kraju da te ustvari nervira to sto oni kukaju a nemaju razloga za to.Ajd' odluci se vise. Све то ме нервира, јер нема везе са реалношћу. Мрзи ме даље да се расправљам, имам Римско у петак, немам времена за дубљу аргументацију. Прочитајте песму Војводино стара, зар ти немаш стида од Вељка Петровића објављену 1912. и биће довољно. О лалошком менталитету има довољно вицева из којих се може пуно тога закључити. Напомињем да Лале нису сви становници Војводине, него само овог смрдљивог Баната. Daž u državnu kasu svoj deo u skladu sa prihodima a od ostalog finansiraš sve svoje potrebe - policiju, zdravstvo,obrazovanje, socijalna davanja... Znam da si iz Žitišta,znam da nema posla, para,da je tuga ali i dalje ljudi dolaze u Vojvodinu a ne u Južnu Srbiju. Kako da ne vezuju kera za banderu kad vide da to prolazi. Kolika je ovde naplata svih obaveza a kolika je dole, dokle će se to tolerisati i dokle će laloški ološ to trpeti, videće se. Што се тиче посла, мој отац га има сасвим довољно, толико да мајка и не мора да ради. Агрожив јесте пропао и сад је све гора ситуација, али овде је потрошено невероватно много новца узалуд. Споменик Рокију Балбои је довољно добар пример. Не може да постоји покрајинска полиција, то би било директно сукобљавање са сувереношћу Србије. По чијим законима би та полиција поступала? Ако би деловала по законима Србије, нема потребе за њом, а ако би се управљала по законима Војводине, ту нема говора о суверености Србије на територији Војводине. Кад ми прође испит написаћу вам које су надлежности аутономних покрајина у Србији (тј. Војводине, Косово и Метохија имају сасвим другачији положај по Уставу од 2006, мада од тога фактички нема ништа због Шиптара). Edited March 29, 2009 by Куруз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џејсон Њустед Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Naravno da su Lale Banacani. Ja sam Bacvanin ali sam takodje olos. Pokrajinska policija? I gradska treba da bude a ne samo pokrajinska,da zna pandur da ga ja placam i da ima da radi za lokalnu zajednicu. Republicka policija-samo teza dela i zastitu uatavnog poretka, kao FBI... Ni ja nemam vremena,dosao sam na pauzu pa nazad na farmu Agrozivova konkurencija, ha ha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 ne damo nasa vjvodjanska zita,tu se srce sa celikom bori...salim se bre...svi smo mi isti...bili iz vojvodine,sumadije i sl...sve je to srbija...ja ne volim tenis,al nam je to trenutno najbojli priodukt...najbolji produkt celokupne SRBIJE!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Whew. Dobro, bar Djokovic prodjase. Dodao je gas u drugom setu, a ovaj Frantjez 11 duplih servis gresaka. Wtf. Serviraj ispod ruke onda jarane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 (edited) Pa to mi radi Nole, to mi radi . Edited April 4, 2009 by Kalifa nad kalifama Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Pa to mi radi Nole, to mi radi . http://rapidshare.com/files/217157994/SHA-...i_Radi.Mp3.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Odlicno je ovo ispalo. Nolijander lukavi. Ali ovaj Murray, pa jebo ga pas on SVE vraca! Znaci njega jedino da setas levo desno i onda dobar winner u kontra stranu, sve ostalo je propas`. Bice cupavo u nedelju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Bice "ovde je Rodos, ovde skoci!". Ili sto kazu braca Aristoteli "Hic Rhodos, hic salta". Aj dobro, 'ocete na grckom? Moze : 'Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Gori mech od Djokovic - Federer davno nisam gledao , veoma ruzan tenis , ali sta vise i ocekivati od kikiriki turnira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Eto imbecila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џејсон Њустед Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Ne treba ga ni traziti Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 ali sta vise i ocekivati od kikiriki turnira. Kikiriki turnir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Impressive. (kkhhhh.....kkkhhhh) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Noletova taktika foliranja umora ovoga puta nije urodila plodom , Marej mu je ocitao opelo , igra oba tenisera bila na nivou jednog kikiriki turnira , kakav Majami sigurno i jeste , u prilog tome ide da nije vidjen ni jedan extra kvalitetan mec , za zaboraviti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Ma da, iskusno, kao da imas 5 grand slamova u vitrini. Leba ti, po kom kriterijumu je turnir na kom ucestvuje 19 od 20 najboljih svetskih igraca, kikiriki turnir? Aj da cujem pa da zapisem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Srpska posla, prica tek da nesto lane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Covek sere na usta. Vavrinka-Nadal Del Potro-Nadal Marej-Del Potro to su bili bas dobri mecevi, a verovatno ih je bilo i vise na ovom turniru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 vidis da je naucio novu rec, pa se hvali. Jebao ga kikiriki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Kikiriki je zato sto ovakvih turnira na betonu u sezoni ima mali milion , i igraci kalkulisu sa bodovima na ovim i slicnom turnirima , jer za sve ima popravni , i pobeda radi nekog prestiza nema smisla . Zato i igracima i nije toliko stalo do ovih titula . Druga je prica na primer sljaka gde ima mnogo manje turnira , tj recimo samo 3 " velika" , tu je stvar prestiza pobediti , a da ne pricam o travi . Pitajte i zapisujte slobodno . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MudriPanj Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 jebo te kikiriki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts