Jump to content

Tenis

marcoman

Recommended Posts

Kazem ja , sljaka je najbolja podloga , tesko da bilo koja druga podloga moze da da ovoliko kvalitetan i uzbudljiv mec , pogotovo na 2 dobijena seta !!! Noletu svaka cast , ovo je najbrza sljaka sto postoji i na njoj i te kako moze da pariria Nadalu , ali po pravilu Nadal ne gubi neizvesne mecece , tj ne seca se da je i jedan takav izgubio . Ipak smatram da kad se igra na 3 dobijena Nadal bez problema svakog moze da pobedi .

U finalu zna se , Nadal rastura Federera , bez dileme .

И на Индексу екипа комнтарише скупљачице. :mhihi:

Da, i ja sam ih spominjao ovde. A prvi put da vidim da na hrvatskom indeksu svi pisu lepo o Djokovicu, da ga hvale i proglasavaju ovaj mec za istorijski, jedan od najboljih ikad odigranih, svaka cast za komentare (izuzev par kretena kojih svuda ima)

Da, i ja sam ih spominjao ovde. A prvi put da vidim da na hrvatskom indeksu svi pisu lepo o Djokovicu, da ga hvale i proglasavaju ovaj mec za istorijski, jedan od najboljih ikad odigranih, svaka cast za komentare (izuzev par kretena kojih svuda ima)

I jeste za svaku pohvalu, a kretene na lomaču

Има неколико провокатора са обе стране, они наши што Луку зову Хобит су цареви. :)

Виде ли омоте плоча на Рендом?

tако се игра против Надала, користиш сваку брејк лопту, сваку шансу, и адио.

Jeste. I trica preko celog terena u basketu se lako ubode, samo nanisanis i pogodis, nista lakse. ;)

Realno, ne znam da li je iko u istoriji tenisa imao zajebanijeg baju od Nadala kao konkurenta za prvo mesto. Nikad teze nije bilo doci do vrha.

Mozda phd Kalif pamti zajebanije situacije, ja bogami ne.

Ја нешто не верујем да Надал може да се умори, једино ако га оно колено мало зеза. Ал цео турнир је он играо испод нивоа (што је опет више него довољно да побеђује), није погађао оне његове форхенде као обично (сем наравно у тај-брејку, против малерозног Нолета). А још на све то, Феди је од почетка кренуо баш агресивно: погађа први сервис - одма трк на мрежу. У другом сету није имао тако добар први сервис, али је имао изузетан други. Федерер реално последњих годину дана није био онај стари. Сад кад се оженио, ваљда ће да се малко среди психички, и предвиђам да он још увек није реко задњу.

Ni ja ne verujem da se Nadal umorio , mozda ga je kvrcalo koleno pa je bio oprezniji , Federer ce se jos sigurno osvojiti par GS titula , ja bih licno voleo da uzme RG mada nikad nisam navijao za njega , mada ako je zdrav Nadala tesko ko moze da dobije na 3 seta .

Citao sam neki intervju sa njim zimus i pitaju ga nesto u fazonu kao uzasno mnogo je zaradio para pa kako ihtrosi, a Fedex kaze da ih i ne trosi, nema vremena. Ja reko' u jebote al' ona Mirka uziva u zivotu, ovaj radi kao konj, mlati pare, a ona trosi :D

Ja pucam na Carolinu Wozniacki , vec duze sam zaljubljen u nju . isto je rak u horoskopu kao i ja , verovatno bi se emotivno slagali , a i clan sam njene grupe na face-u , mislim da su se sve kockice slozile i da smo srodne dushe ! :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...