Hail Metal Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Kazem ja , sljaka je najbolja podloga , tesko da bilo koja druga podloga moze da da ovoliko kvalitetan i uzbudljiv mec , pogotovo na 2 dobijena seta !!! Noletu svaka cast , ovo je najbrza sljaka sto postoji i na njoj i te kako moze da pariria Nadalu , ali po pravilu Nadal ne gubi neizvesne mecece , tj ne seca se da je i jedan takav izgubio . Ipak smatram da kad se igra na 3 dobijena Nadal bez problema svakog moze da pobedi . U finalu zna se , Nadal rastura Federera , bez dileme . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Није Надал био тако доминантан на овом турниру, мислим да Федерер коначно има шансу да се врати Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 И на Индексу екипа комнтарише скупљачице. Da, i ja sam ih spominjao ovde. A prvi put da vidim da na hrvatskom indeksu svi pisu lepo o Djokovicu, da ga hvale i proglasavaju ovaj mec za istorijski, jedan od najboljih ikad odigranih, svaka cast za komentare (izuzev par kretena kojih svuda ima) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarancaba Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Da, i ja sam ih spominjao ovde. A prvi put da vidim da na hrvatskom indeksu svi pisu lepo o Djokovicu, da ga hvale i proglasavaju ovaj mec za istorijski, jedan od najboljih ikad odigranih, svaka cast za komentare (izuzev par kretena kojih svuda ima) I jeste za svaku pohvalu, a kretene na lomaču Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Da, i ja sam ih spominjao ovde. A prvi put da vidim da na hrvatskom indeksu svi pisu lepo o Djokovicu, da ga hvale i proglasavaju ovaj mec za istorijski, jedan od najboljih ikad odigranih, svaka cast za komentare (izuzev par kretena kojih svuda ima) Има неколико провокатора са обе стране, они наши што Луку зову Хобит су цареви. Виде ли омоте плоча на Рендом? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 тачно сам осећао да ће Федерер добити. тако се игра против Надала, користиш сваку брејк лопту, сваку шансу, и адио. али Надал није био на нивоу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Исцедио га Новак јуче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 tако се игра против Надала, користиш сваку брејк лопту, сваку шансу, и адио. Jeste. I trica preko celog terena u basketu se lako ubode, samo nanisanis i pogodis, nista lakse. Realno, ne znam da li je iko u istoriji tenisa imao zajebanijeg baju od Nadala kao konkurenta za prvo mesto. Nikad teze nije bilo doci do vrha. Mozda phd Kalif pamti zajebanije situacije, ja bogami ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Nisam gledao , pa ne mogu da cenim , mislio sam da ce ga Nadal isprasiti , to je sigurno ostavio da uradi na RG . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 (edited) Nije mogao da pisne. Malo se trgao u poslednjem gemu i to je bilo to. Sto kaze covek, iscedio ga je Nole juce. Elem, jel pratio neko Wimbledon ceremoniju na B92? Igraju matorci, lepo ih bilo videti. Edited May 17, 2009 by Tomislav Sawyer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Ја нешто не верујем да Надал може да се умори, једино ако га оно колено мало зеза. Ал цео турнир је он играо испод нивоа (што је опет више него довољно да побеђује), није погађао оне његове форхенде као обично (сем наравно у тај-брејку, против малерозног Нолета). А још на све то, Феди је од почетка кренуо баш агресивно: погађа први сервис - одма трк на мрежу. У другом сету није имао тако добар први сервис, али је имао изузетан други. Федерер реално последњих годину дана није био онај стари. Сад кад се оженио, ваљда ће да се малко среди психички, и предвиђам да он још увек није реко задњу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Ni ja ne verujem da se Nadal umorio , mozda ga je kvrcalo koleno pa je bio oprezniji , Federer ce se jos sigurno osvojiti par GS titula , ja bih licno voleo da uzme RG mada nikad nisam navijao za njega , mada ako je zdrav Nadala tesko ko moze da dobije na 3 seta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Mozda mu riba ima cume pa nije smocio vise dana pa je nervozan, a to cika Fedex lepo iskoristio jer je on verovatno umakao debeloj Mirki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 мени је Мирка баш слатка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Pa jeste, ali je i masna .... kombinacija slatko-masno A garant trosi vise nego krdo narkomana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 може јој се, Феди је наимућнији у белом спорту Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Citao sam neki intervju sa njim zimus i pitaju ga nesto u fazonu kao uzasno mnogo je zaradio para pa kako ihtrosi, a Fedex kaze da ih i ne trosi, nema vremena. Ja reko' u jebote al' ona Mirka uziva u zivotu, ovaj radi kao konj, mlati pare, a ona trosi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 сваки мушкарац може да се препозна у тој тужној причи ех, да ми је наћи неку тенисерку. она Сафина је ружњикава, можда бих код ње имао прођу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Ja pucam na Carolinu Wozniacki , vec duze sam zaljubljen u nju . isto je rak u horoskopu kao i ja , verovatno bi se emotivno slagali , a i clan sam njene grupe na face-u , mislim da su se sve kockice slozile i da smo srodne dushe ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Ja pucam na sestre Williams, one su nagruvane stereodima i konjskim hormonima i ko zna kakvim sranjima, znaci uskoro ce crknuti a ja bih nasledio silne pare, samo da ne traze da ispunjavam sve bracne obaveze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 а кад те дохвати њихова мама а ту је и бојз фром д худ фактор, не би се ја зезао с чамугама Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 (edited) U pravu si, ali i Safina ima opakog buraza, nalije se vodke, utripuje da mu smaras sestru i potegne AK47 ... zajebi to Edited May 17, 2009 by Routasydän Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 ма договорићемо се ја и брат Марат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Dementieva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Meni se svidja ona plavka slovakinja, igrala je prosle godine iscrpljujuci mec sa Jelenom Jankovic u Dejvis Kupu prosle godine ... ne znam kako se zove, jbg, ali je extra riba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts