kuruz Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Таман узме Вимблдон, пошто је Надал неизвестан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Sad mislim da Fedex stvarno više nema motiva da igra. Da osvoji još jedan grandslam da bi bio čovek sa najviše grandslamova ikad i to je to. I jos par komada da se osigura za buducnost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 (edited) Ja mislim da nije toliko bilo pitanje 14-te ili 15-te titule koliko pitanje RG-a. Ono, FedEX zakiva na sljaci i da nema Rafe, ovo bi mu znaci uredno bio cetvrti RG. I sad se kao ljudi misle nije on toliko dobar na sljaci, znaci eto nije najjaci allround igrac. A tip zakiva na sljaci. Nego postoji drugi lik koji je, o Mojsije, jos malcice i bolji na sljaci. Gde to ima bre...Sad ce moci da se opusti oko toga maksimalno a ujedno je i izjednacio rekord. Brate, njemu je sad svaki naredni teniski dan u karijeri zajebancija. Moze da se posveti ne jurenju rekorda nego kako ce ponovo da igra savrsen tenis. Moze iz zezanja da predje na dvorucni bekhend, da vidi kako ce to da ga sluzi. Pogotovu kad mu Rafa salje forhend kros-kort dijagonalu na bekhend. Sad sa dve ruke burazeru. Bang! Da sam mu trener ja bi mu ladno predlozio, nek ide zivot, uskoro ce penzija Edited June 7, 2009 by PhD. Kalifa nad Kalifama Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 On beše nikada nije imao trenera ili sam u zabludi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Imao ga je ranije, ali mislim da sad nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Ко ће њега да тренира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 fedex je car! onaj nadal, kad ga gledam sve je to napucano, covek TRCI, juri, stize sto se stici ne moze, udara tamo gde najvise boli jeste vanzemaljac i sve to.. a za federera imam utisak da on tu nesto trcakara, da se setka, pika lopticu, a u stvari je napadac samo takav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 FedEX je kobra, Nadal je mungos. Ali cesto zagine i mungos, zamori se skakanjem oko kobre. A onda, guten tag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Ђоковић испушио од Хаса. Невероватан је. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 pogadja ga nereseno pitanje juzne osetije...od kada je tatko srdjan poceo da se trpa svuda,ovaj poceo da se raspada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Ne znam da li je bilo http://vukajlija.com/tenis-patriote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Ivanovićeva ispala u prvom kolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Ma koga briga, vazno da je fudbalerima (reprezentaciji) krenulo! (Igor St. Gallen, CH, 15. jun 2009 18:23) Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Troicki nosilac na Vimbldonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Надал не игра Вимблдон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Steta stvarno , Federera opet nece imati ko da pobedi , nadam se da ovo nije kraj najveceg borca u istoriji tenisa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Steta zaista, iako mi je Federer omiljeni, uzivanje je gledati njih dvojicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 pobedi Anci, jedva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 e bash mi je drago sto je Troicki dobio onog pedera spanskog , lepo ga covek pita da li moze da igra u polumraku , a on nece da odgovori , bravo Viktore . Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 meni nije jasno zasto je hteo da prekida kada je uleteo u tako dobru seriju????? Pa jebote sa 1:4 je dosao na 5:5 i hteo da prekine mec??!?! OK kontam ja da je poceo da pada mrak i te fore ali onda je to trebalo ranije da se kaze, a ne kada je ostalo jos 2 gema do kraja. I eto, izdrzao je pisljivih 6-7minuta i dobio 7:5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 I neka ga je odrao. Mamin sin u puloveru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 I meni je drago ali, odlicna mu je ona izjava juce u novinama, da je alergican na travu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Jebala ih Jelena na oba kanala Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 После сто година сам гледао Ђоковића прекјуче. Свиђа ми се како је одиграо, био је сталожен током целог меча. Остале нисам гледао, не подносим их. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 ovaj soderling isti andersen iz barse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts