Jump to content

Tenis

marcoman

Recommended Posts

Ja mislim da nije toliko bilo pitanje 14-te ili 15-te titule koliko pitanje RG-a. Ono, FedEX zakiva na sljaci i da nema Rafe, ovo bi mu znaci uredno bio cetvrti RG. I sad se kao ljudi misle nije on toliko dobar na sljaci, znaci eto nije najjaci allround igrac. A tip zakiva na sljaci. Nego postoji drugi lik koji je, o Mojsije, jos malcice i bolji na sljaci. Gde to ima bre...Sad ce moci da se opusti oko toga maksimalno a ujedno je i izjednacio rekord. Brate, njemu je sad svaki naredni teniski dan u karijeri zajebancija. Moze da se posveti ne jurenju rekorda nego kako ce ponovo da igra savrsen tenis. Moze iz zezanja da predje na dvorucni bekhend, da vidi kako ce to da ga sluzi. Pogotovu kad mu Rafa salje forhend kros-kort dijagonalu na bekhend. Sad sa dve ruke burazeru. Bang! Da sam mu trener ja bi mu ladno predlozio, nek ide zivot, uskoro ce penzija B)

Edited by PhD. Kalifa nad Kalifama

fedex je car! onaj nadal, kad ga gledam sve je to napucano, covek TRCI, juri, stize sto se stici ne moze, udara tamo gde najvise boli :) jeste vanzemaljac i sve to.. a za federera imam utisak da on tu nesto trcakara, da se setka, pika lopticu, a u stvari je napadac samo takav. :rockdevil:

meni nije jasno zasto je hteo da prekida kada je uleteo u tako dobru seriju?????

Pa jebote sa 1:4 je dosao na 5:5 i hteo da prekine mec??!?!

OK kontam ja da je poceo da pada mrak i te fore ali onda je to trebalo ranije da se kaze, a ne kada je ostalo jos 2 gema do kraja. I eto, izdrzao je pisljivih 6-7minuta i dobio 7:5.

После сто година сам гледао Ђоковића прекјуче. Свиђа ми се како је одиграо, био је сталожен током целог меча. Остале нисам гледао, не подносим их.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...