Jump to content

Tenis

marcoman

Recommended Posts

danas sam poceo da navijam za gospodjicu lisicki.

neiskreno bi bilo reci da njen izgled nije imao udela u tome - ne zato sto je neka ribetina nego zato sto je maksimalno simpa, sta ja znam. :)

recimo:

- prica sama sa sobom, sto izgleda nekako gotivno... :)

- izgubila neki poen i cereka se u fazonu "e, jebi ga, neverovatno da sam ovo promasila", a ne ona grozna safina koja besni i pickara. pozitiva..

nazalost, izgubila je od safine, jer nije bila mentalno jaka i svaka greska pri kraju bi je cinila nervoznijom, i greske su se redjale jedna za drugom. ipak je jedna stefi graf koja je imala armirani beton u glavi. :)

Jebote, kako dosadan tenis igra ovaj Marej, samo prebacuje loptu, bez želje da napadne... Jebem ti takvog tenisera.

A ta reklama me stvarno pizdi, da vidim tu ribu na ulici udario bih je i otpevao "taparam taramtataaa" iz reklame. :)

Добро се цепају. Само, чудан је меч. Некао су обрнули улоге. Родић не сервира на свом нивоу, премало је то асова за њега. А Мареј само сипа и то кад је најпотребније. Са друге стране, Родић игра феноменално ове дуже поене. Ово вођство му је на суву игру, а не толико захваљујући сервису, што баш и није типично за њега.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...