Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Cim je prestao da se kilavi po terenu i da prima prima poraze kao muskarac, bez vadjenja na povrede isl, dobio je simpatije mnogih. Meni je prije bio mrzan, sad vec pocinjem da navijam za njega. Volio bih da uzme US Open. Federeru je dosta vise grend slemova, nek se i ostali malo poigraju.

Edited by morbid god
Posted

Cim je prestao da se kilavi po terenu i da prima prima poraze kao muskarac, bez vadjenja na povrede isl, dobio je simpatije mnogih. Meni je prije bio mrzan, sad vec pocinjem da navijam za njega. Volio bih da uzme US Open. Federeru je dosta vise grend slemova, nek se i ostali malo poigraju.

pa jbg mamin sin,trebalo je neko vrijeme da odraste,no sad je i vise nego ozbiljan.stvarno treba da ga podrzavamo,ljudi nas sad po njemu poznaju,a on i vise nego dobro radi taj posa'.svaka mu cast jos jednom.pogotovo je ovo sa geyinroem dobro,posto su ameri ludi za njim,sad ce tamo nole biti poznatiji mnogo nego sad,a i inace je popularan u amerigi.

Posted

ni slucajno da se tema zatvori...otkazao sam pretplatu na "sta nasi teniseri rade kada ne rade nista"i na "teniseri znaju najbolje"...ako zatvorite temu necu imati gde da se informisem o tome kakvu kolenicu novakov cale zahteva od njegove keve za rucak... :sad:

Posted

pa i ja bi dusu prodao iste sekunde sad da mogu da vratim vrijeme da uzmemo zlato u atlanti,al' jebiga.treba biti srecan sa ovim sto ti je dato.najvise mi puca kurac za plivanje al' sam skakao kao lud ljetos.prati sta se moze.

Posted

Не подносимо тенис, боље да преносе трећу литванску у хокеју него ово говно од спорта.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

gledao sam poslednji set...navijao sam za argetinca...dosta vise sa onim federerom...covek pun para,trofeja,ovo-ono,a jos mu dupe zinulo...nek kupi jednu omanju zemlju,bude predsednik,pravi decu i bog ce da ga vidi...a ne sto se cima za svaki jebeni cent...kapiram da zivi u garsonjer,jer je alav ,pa nece da kupi kucu k'o svet...

• Upvote 1
Posted

Meni je Nalbandian omiljen igrač, šteta što se sjebao skroz, ne verujem da će se ikada vratiti u formu u kojoj je bio.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...