Justin Case Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Djokovic je bogami dobio po usima od Soderlinga danas. Cekam kasnije ishod sukoba izmedju Davydenka i Nadala,uz Real Madrid Davydenko mi je zadnji par na tiketu.Nadam se da ce namazati Rafu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Ako Davidenko pobedi Soderlinga, Nole je ispušio u svakom slučaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 mislim da ce dobiti Soderling... Rus vuce neku povredu, videlo se dosta pri kraju meca sa Nadalom, mislim da ce ga Svedjanin slomiti... Bar cu ja tako da igram u kladzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justin Case Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Jebe se Noletu,izgleda da je nasao drugu karijeru http://www.tportal.hr/showtime/film/45109/Novak-dokovic-u-nastavku-Iron-Mana.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 mogu svi da se sagnu djokovicu - prosto, najveca je faca od svih trenutno aktivnih tenisera. stvarno je car, odusevio sam se kad je izjavio ono sto je zaista i bilo: http://www.blic.rs/sport.php?id=122179 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcoman Posted January 12, 2010 Author Report Share Posted January 12, 2010 krece ponovo tenis na tv-u po vascijeli dan, jessssss! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Игра Троицки, то не сме да се пропусти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 sto ne otvore poseban program tipa rts tenis,a na kablovskoj umjesto golf kluba tenis klub pa nek drkaju svi kolektivno na kobilu jankovic i na pederera i nek se gone u tri lijepe picke materine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Игра Троицки, то не сме да се пропусти. kako je krenulo,uskoro ce svi i na tog pederka da drkaju ko na djokovica...prvo ce preko linka da bude protiv otcepljenja kosova,pa ce da prati fudbalsku reprezentaciju,svira u bendu,glumi kralja aleksandra,igra golf...na kraju ce i njemu cale da napravi turnir... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrystalArcade Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Hoće li Đoković uraditi šta na Australianu? Ove godine je turnir po principu "očekujte neočekivano", ispadaju jaki a ostaju neki pajseri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Odakle ti to ?? Cilic je sve osim pajsera, prosle godine je krenuo njegov uspon, strahovito dobro igra, i ako bar malo pratis tenis nece te iznenaditi njegov uspeh.... Ne znam ko je to jos neocekivano prosao, Marej je dobio Nadala ali to je cak bilo i ocekivano, ako pogledas u kakvoj je formi Nadal... Federer, Davidenko, Tsonga, Djokovic, Marej, Cilic... Mislim da bi Novak trebao da udje u polufinale, a tu je vec sve stvar inspiracije protiv Federera/Davidenka Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Kad igra sjutra djokovic po nasem vremenu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 pola 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Kakav metiljavac ovaj Djokovic, nikad ne moze iskoristiti servis za set, ne moze ni smec pogoditi...nemam vise zivaca da ga gledam, budala sam sto se nerviram oko njega, neka slobodno izgubi, ceo cet vodi i ne moze...kreten... Ipak sam pogledao taj brejk, opet je uspeo da prokocka prednost Kakav metiljavac, definitivno nema muda, ovaj je igrao hrabrije i zato dobio, a mamin sin neka place mamici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Ma, ko mu klacka koske. Liliputanac najklasičniji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcoman Posted January 27, 2010 Author Report Share Posted January 27, 2010 Kakav metiljavac ovaj Djokovic, nikad ne moze iskoristiti servis za set, ne moze ni smec pogoditi...nemam vise zivaca da ga gledam, budala sam sto se nerviram oko njega, neka slobodno izgubi, ceo cet vodi i ne moze...kreten... Ipak sam pogledao taj brejk, opet je uspeo da prokocka prednost Kakav metiljavac, definitivno nema muda, ovaj je igrao hrabrije i zato dobio, a mamin sin neka place mamici... haha, kakav maliciozan komentar necu te podsecati sta je taj tip vec sve postigao i koliko jos ima vremena za njega a to nije palo sa neba, za to su trebala muda i zivci i hrabrost i sve ostalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 koji smo mi bedan narod... kad djokovic pobedjuje i dobija onda "svaki srbin novak djokovic", onda smo ponosni, kurac palac.. kad izgubi, onda je ovakav i onakav.. povraca mi se --- jedini teniser kojeg bas ne podnosim je conga. nadam se da ce federer da ga ponizi sto ubedljivije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 meni se Djokovic popeo na vr' i kad dobije i kad ne dobije, nek sjasu malo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Mene boli kurac da li je on dobio ili ne, ali uvek navijam da one dve šarage izgube. Ne podnosim ih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Ako mi neko ide na qrac, to je onaj prepotentni mentol Marej, kao i onaj crnja huskac sto ga je Nole pobedio u Parizu prosle godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Mozda je Djokovic fizicki slabiji od vecine tenisera iz top 20 (ako ne i od svih sem Simona), i mozda nema "cohounes" za 1 mesto ATP-a, sve mogu da razumem. Ali da stalno trazi alibi za poraz, to mi je totalno idiotski. Mislim cemu to? Brale, treci si na svetu, pola sveta i Srbije moze da ti pase jaja, kome se pravdas? Eto, rek'o sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 ne trazi stalno alibi, masu puta je izgubio sa obrazlozenjem tipa "protivnik je bio bolji, nije bio moj dan, bla bla bla" kao sto i ostali teniseri pricaju kad izgube. u ostalom, meni je drago sto ima mozga da odustane kad mu nije dobro, nadal nije odustajao i izigravao je terminatora T800 pa su mu kolena trajno ostecena, i pitanje je koliko ce moci da igra... djokovic ce da bude na terenu jedno 20 godina, kao santoro. da sam ja na njegovom mestu, bacio bih peglu u sred meca - ali masa ljudi ne bi shvatila poruku. ;-) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 E, o tome ja pricam. On je x puta predao mec zato sto je gubio i onda trazi medicinski time-out i preda. Imao je bezbroj sansi da ispadne covek i izgubi mec. A i zbog toga sto se tako ponasa, nece da iskoristi svoj potencijal u potpunosti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 jel si gledao mec sa congom? djokovic je bio u prednosti, mogao je komotno da dobije mec - a onda je trazio medicinski tajm aut, i posle toga je sve otislo u propast.. ocigledno je da ga je nesto sjebalo - a nije gubio mec pa predao ili tazio izgovor ili sta vec. posle meca je lepo rekao sta je bilo i to se slaze sa onim sto smo videli. kako ja to kapiram: zdravlje je tim sportisima sve sto imaju. recimo, ako neki programer slomi nogu, moze da radi i dalje, saceka da ozdravi i to je to. a teniserima bilo kakve povrede znace pad na listi, usporavanje karijere, bla bla bla.. evo ti primer nadala. svi ga gotive jer je borac, rispekt - ali to je glupo, vidis dokle ga je dovelo. ja se uopste ne bih iznenadio kad bi nadal sutra objavio da se povlaci iz tenisa. p.s. najveci manijak (kojeg sam ja video) je vera zvonareva prosle godine u Dohi, kad je igrala sa tamponom u nosu koji krvari i onako sva raspadnuta.. posle toga je odbila da igra sledeci mec (verovatno su joj rekli da nije normalna ako izadje na teren).. super je to sve, spartanski duh i te fore - ali je glupo rizikovati.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Nisam mislio konkretno na mec sa Congom, nego na meceve kada gubi, ne ide mu i preda se... To mi jako zapara oci. A sto se tice Nadala, ima uticaja to sto i kad ne moze, on se bori. Ali takva mu je konstitucija, jednostavno 'gornja' polovina tela mu vrsi prevelik pritisak na donju (tj noge) zato su mu i kolena u kurcu. Jbg tezak je, a brz. To je sa neke moje perspektive 'sportiste' koji ceo zivot kuburi sa povredama nogu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts