Narsil Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Otresce ga veceras Nadal samo tako . Кога боли курац, тај спорт би ионако требао да престане да постоји. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SweetNurse Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Ne seri. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Кога боли курац, тај спорт би ионако требао да престане да постоји. Kaže se "trebalo". I lupaš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Kaže se "trebalo". I lupaš. Моја грешка. Не лупам, износим своје мишљење, јебеш тенис. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Ma ne volim ni ja što se preterano favorizuje tenis u poslednjih par godina, ali to je prouzrokovano naravno i marketingom, ali i neuspehom ostalih naših sportova (košarka je tek od prošle godine počela ponovo da se dobro igra, mislim na reprezentaciju), drago mi je što Novak uvek igra za Srbiju i nikada nije izostao, zbog toga ga cenim, ćaleta mu mrzim, a ženski tenis jeste smejurija, dok je muški dobar. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Ma ne volim ni ja što se preterano favorizuje tenis u poslednjih par godina, ali to je prouzrokovano naravno i marketingom, ali i neuspehom ostalih naših sportova (košarka je tek od prošle godine počela ponovo da se dobro igra, mislim na reprezentaciju), drago mi je što Novak uvek igra za Srbiju i nikada nije izostao, zbog toga ga cenim, ćaleta mu mrzim, a ženski tenis jeste smejurija, dok je muški dobar. Управо тако. Мени иде на курац што сваки мајмун је почео да се ложи на јебени тенис. I agree. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 a jebiga, jeste tacno donekle, ali dok je Karoline W i Jaroslave, ima i fapovanja i to je meni dovoljno a ko se ne slaze, zabole me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 Додуше, гледаћу Ђоковића вечерас, зато што Надала не волим ни мало, а Ђоле добро презентује Србију где год да оде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 Bravo za Janka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightfall Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 Danas bio zreb za naredni Davis Cup. U prvom kolu igramo sa Indijom u Beogradu. U drugom sa pobednikom meca Rusija - Svedska (verovatno i sa jednima i sa drugima isto u Beogradu). U polufinalu bi najverovatnije gostovali Ceskoj ili Argentini. A onda u finalu ostaje ostala bulumenta: USA, 'rvati, Francuzi, Spanci... Tu bi sa Francuzima ili Amerima igrali u gostima, dok bi sa 'rvatima ili Spancima igrali u Beogradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justin Case Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Možda nije pravo mesto ali kad smo već kod Davis kupa, zanima me ima li kakva informacija kad su ulaznice u prodaji i kolika se očekuje cena ulaznica? Ili su već u prodaji, stvarno nisam u toku..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 francuzi svi u istim majicama,a nasi k'o sirocici svi razlicito...k'o da su u crveni krst isli po majice...jebote,potpisali su ugovore sa proizvodjacima da nose majice i dok se tusiraju...al dobro,makar dobro igraju,samo sto izgleda odvratno koliko nisu upareni...k'o kada bi u fudbalskoj reprezentaciji svako igrao u dresu kluba iz kojeg dolazi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 Zimonjicu su u sali ofarbali oba rukava u crveno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 na kraju cemo ga zduvati posle 2:0...nek se nose u kurac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 Troicki je poceo da pizdi, nece valjati, Zimonjic do jaja drzi servis. A stvarno one linijske sudije, jbt triput zajebes stvar, a posao ti je da gledas u jebenu liniju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 vec ce oslo po kurcu...brejk,sada ce ga definitivno zduvati...to automatski znaci da smo izgubili u finalu...cak iako novak dobije onog crnca,tipsa ce da zguta pijenis...on ne bi pobedio ni hobita u invalidskim kolicima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 Jbg, izgubise. Ali dobro, sve i da se ne osvoji Dejvis kup, do jaja je uspeh igrati u finalu. Ako nista, sledece godine ponovo Djokovic ce verovatno da dobije, e sad, ako Janko popizdi kao sto je znao da popizdi, dobija u 5 setova Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 Ali dobro, sve i da se ne osvoji Dejvis kup, do jaja je uspeh igrati u finalu. Kako je ovo jadan izgovor,tako pricaju gubitnici.Koji kurac uopste i igrati u finalu ako ne pobedis.Kakav uspeh,to je pusiona kurca,a ne uspeh. Uostalom,koga uopste boli kurac za ovaj sport za homose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 Jbg, izgubise. Ali dobro, sve i da se ne osvoji Dejvis kup, do jaja je uspeh igrati u finalu. Ako nista, sledece godine ponovo Звучиш као Лепи Бренош. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 Проклете судије. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 Znaci, po vasem misljenju, ako izgube, treba reci "nosite se u kurac nikad vas vise necu gledati i podrzavati"? Ahaaa, ice to, tako vecina naroda kenja, ali se te stvari govore u afektu, par dana kasnije svi uvide da je zapravo ekipa zemlje od 7 miliona dusa i jedne od, blago nama, najsiromasnijih zemalja u Evropi, u vrhu svetskog sporta, pa skoro bilo kojeg timskog sporta. A sudije, ono je bilo necuveno. Ne znam, jel toliko tesko gledati u liniju sa 3 metra udaljenosti? Jbt pa ja preko TV-a starog 20 godina vidim da je aut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 Притом су линијске судије наше, ако сам добро схватио. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 domaći izdajnici i strani plaćenici... a ni onaj ustoličeni nije bio nešto mnogo bolji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 Obradovic je izjavio da "linijske sudije nisu pokazale PATRIOTIZAM u odlucujucim trenucima" haha. OK, stvarno glupander ne bi trebao javno da trazi da sudije lazu u nasu korist, dovoljno bi bilo da sude posteno, ali nista od toga nazalost. Aj da su jednom pogresili, ali tri puta, i to sve u odlucujucim gemovima, na odlucujucim poenima. Glavni sudija je toliko inteligentan da nije mogao nauciti tri srpske reci, i umesto "tisina molim", skoro je stalno govorio "molim, molim" xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 'Ладно ћемо зависити од Типсаревића. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts