Jump to content

Recommended Posts

Posted

Otresce ga veceras Nadal samo tako .

Кога боли курац, тај спорт би ионако требао да престане да постоји.

• Upvote 1
  • Downvote 6
Posted

Кога боли курац, тај спорт би ионако требао да престане да постоји.

Kaže se "trebalo".

I lupaš.

Posted

Kaže se "trebalo".

I lupaš.

Моја грешка.

Не лупам, износим своје мишљење, јебеш тенис.

Posted

Ma ne volim ni ja što se preterano favorizuje tenis u poslednjih par godina, ali to je prouzrokovano naravno i marketingom, ali i neuspehom ostalih naših sportova (košarka je tek od prošle godine počela ponovo da se dobro igra, mislim na reprezentaciju), drago mi je što Novak uvek igra za Srbiju i nikada nije izostao, zbog toga ga cenim, ćaleta mu mrzim, a ženski tenis jeste smejurija, dok je muški dobar.

• Upvote 3
Posted

Ma ne volim ni ja što se preterano favorizuje tenis u poslednjih par godina, ali to je prouzrokovano naravno i marketingom, ali i neuspehom ostalih naših sportova (košarka je tek od prošle godine počela ponovo da se dobro igra, mislim na reprezentaciju), drago mi je što Novak uvek igra za Srbiju i nikada nije izostao, zbog toga ga cenim, ćaleta mu mrzim, a ženski tenis jeste smejurija, dok je muški dobar.

Управо тако. Мени иде на курац што сваки мајмун је почео да се ложи на јебени тенис. I agree. :pivopije:

Posted

a jebiga, jeste tacno donekle, ali dok je Karoline W i Jaroslave, ima i fapovanja i to je meni dovoljno a ko se ne slaze, zabole me :evotigana:

Posted

Додуше, гледаћу Ђоковића вечерас, зато што Надала не волим ни мало, а Ђоле добро презентује Србију где год да оде.

Posted

Danas bio zreb za naredni Davis Cup. U prvom kolu igramo sa Indijom u Beogradu. U drugom sa pobednikom meca Rusija - Svedska (verovatno i sa jednima i sa drugima isto u Beogradu). U polufinalu bi najverovatnije gostovali Ceskoj ili Argentini. A onda u finalu ostaje ostala bulumenta: USA, 'rvati, Francuzi, Spanci... Tu bi sa Francuzima ili Amerima igrali u gostima, dok bi sa 'rvatima ili Spancima igrali u Beogradu.

• 1 month later...
Posted

Možda nije pravo mesto ali kad smo već kod Davis kupa, zanima me ima li kakva informacija kad su ulaznice u prodaji i kolika se očekuje cena ulaznica? Ili su već u prodaji, stvarno nisam u toku..?

• 1 month later...
Posted

francuzi svi u istim majicama,a nasi k'o sirocici svi razlicito...k'o da su u crveni krst isli po majice...jebote,potpisali su ugovore sa proizvodjacima da nose majice i dok se tusiraju...al dobro,makar dobro igraju,samo sto izgleda odvratno koliko nisu upareni...k'o kada bi u fudbalskoj reprezentaciji svako igrao u dresu kluba iz kojeg dolazi...

Posted

Troicki je poceo da pizdi, nece valjati, Zimonjic do jaja drzi servis. A stvarno one linijske sudije, jbt triput zajebes stvar, a posao ti je da gledas u jebenu liniju.

Posted

vec ce oslo po kurcu...brejk,sada ce ga definitivno zduvati...to automatski znaci da smo izgubili u finalu...cak iako novak dobije onog crnca,tipsa ce da zguta pijenis...on ne bi pobedio ni hobita u invalidskim kolicima...

Posted

Jbg, izgubise. Ali dobro, sve i da se ne osvoji Dejvis kup, do jaja je uspeh igrati u finalu. Ako nista, sledece godine ponovo :) Djokovic ce verovatno da dobije, e sad, ako Janko popizdi kao sto je znao da popizdi, dobija u 5 setova :)

Posted

Ali dobro, sve i da se ne osvoji Dejvis kup, do jaja je uspeh igrati u finalu.

Kako je ovo jadan izgovor,tako pricaju gubitnici.Koji kurac uopste i igrati u finalu ako ne pobedis.Kakav uspeh,to je pusiona kurca,a ne uspeh.

Uostalom,koga uopste boli kurac za ovaj sport za homose.

Posted

Znaci, po vasem misljenju, ako izgube, treba reci "nosite se u kurac nikad vas vise necu gledati i podrzavati"? Ahaaa, ice to, tako vecina naroda kenja, ali se te stvari govore u afektu, par dana kasnije svi uvide da je zapravo ekipa zemlje od 7 miliona dusa i jedne od, blago nama, najsiromasnijih zemalja u Evropi, u vrhu svetskog sporta, pa skoro bilo kojeg timskog sporta.

A sudije, ono je bilo necuveno. Ne znam, jel toliko tesko gledati u liniju sa 3 metra udaljenosti? Jbt pa ja preko TV-a starog 20 godina vidim da je aut.

Posted

Obradovic je izjavio da "linijske sudije nisu pokazale PATRIOTIZAM u odlucujucim trenucima" haha. OK, stvarno glupander ne bi trebao javno da trazi da sudije lazu u nasu korist, dovoljno bi bilo da sude posteno, ali nista od toga nazalost. Aj da su jednom pogresili, ali tri puta, i to sve u odlucujucim gemovima, na odlucujucim poenima. Glavni sudija je toliko inteligentan da nije mogao nauciti tri srpske reci, i umesto "tisina molim", skoro je stalno govorio "molim, molim" xD

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...