Footog Qpoos Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 ti homosi jebu vise riba dnevno nego sto ces ti za zivota... to je sport za snobove i mamine i tatine sinove... lepo je jebati puzojedce...
Feniks . Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 (edited) Sad necemo moci ziveti od penisera , ima d aiskacu iz frizidera Sve dok se Nadal ne odluci da igra za reprezentaciju Dobro, lepo je da smo uzeli to Edited December 5, 2010 by Feniks .
kuruz Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 Шта је рекао Новак? Мора да је нешто мајсторски, чим се Гојку не свиђа.
kuruz Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 Са форума Фронта: Svaka čast teniserima! ко их јебе. :haha: 2
Hail Metal Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 meni je ta atmosfera skroz izvestacena , ko da se niko iskreno ne raduje , barem ja tako osecam , i dobro je sto se desilo na zimu , ne bi moglo da se dise od balavaca koji drze reket u rukama
truliandedzombileš! Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 lepo je sve to, mislim prvi smo, velki pehar... al ja bih deset ovih dao za još jedan pehar prvaka sveta u košarci. 3
Ozziris Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 meni je ta atmosfera skroz izvestacena , ko da se niko iskreno ne raduje , barem ja tako osecam , i dobro je sto se desilo na zimu , ne bi moglo da se dise od balavaca koji drze reket u rukama Naravno da je izvestacena kad ti komentator kaze "pobedila je srbija" ti u prvom planu na tv-u dobijes glavudzu Tadije! Ovo je klasican primer "hleba i igara"..nebitna su sva sranja kojima smo trenutno uguseni..ovo nam je ventil koji malo olabavljuje stisak..al nikako da odlucim da li je to dobro ili lose. Dobro u smislu "ajde nesto lepo se desava iako od toga nemam apsolutno nikakve vajde" ili lose zbog cinjenice sto ce ljudi na ovo od malopre reci "ajde ne kenjaj..."vidis da nije sve tako lose, bice bolje" 1
Schneider Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 Naravno da je izvestacena kad ti komentator kaze "pobedila je srbija" ti u prvom planu na tv-u dobijes glavudzu Tadije! Ovo je klasican primer "hleba i igara"..nebitna su sva sranja kojima smo trenutno uguseni..ovo nam je ventil koji malo olabavljuje stisak..al nikako da odlucim da li je to dobro ili lose. Dobro u smislu "ajde nesto lepo se desava iako od toga nemam apsolutno nikakve vajde" ili lose zbog cinjenice sto ce ljudi na ovo od malopre reci "ajde ne kenjaj..."vidis da nije sve tako lose, bice bolje" E vala si ovo lepo rekao mazu oci narodu.A onaj kreten Tadic se ne skida sa ekrana valjda da pokaze njegov udeo u svemu ovome. Inace svaka cast za prvu salataru da ne budemo bas pesimisti .
BLAGOJE Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 meni je iskreno drago sto su uzeli i sto ce ova slika obici svijet.i zabolje me kakav je tenis sport.
Ozziris Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 Ok..ovo su uzeli za reprezentaciju..al kad mi komentator kaze da Djokovic predstavlja i POMAZE svojoj zemlji ako osvoji neki turnir ili grend slem...odmah mi cir na zelucu proradi!
lemmy sixx Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 Svaka im cast,lep uspeh za nas sport,jos jedna medalja za nasu mocnu sportsku naciju.Ali,kada bi se moglo,prvi bih bio za to da se ovo zameni za medalju na proteklom SP u kosarci ili za cetvrtfinale SP u fudbalu. 1
metal guru Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 Kada biste shvatali koliki je ovo uspeh ne biste pricali o nekakvom zamenjivanju.
Prisoner of Dreams Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 Догодине у шампиони у боћању, а за пар година узимамо Пакистану крикет титулу у сред Пешевара 2
Bata Trokrilni Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 Kada biste shvatali koliki je ovo uspeh ne biste pricali o nekakvom zamenjivanju. Pa ne znam kakav je uspeh, mene čudi da do sada nismo osvojili to. Mislim, tenisomanija je kod nas krenula tamo negde 2004-2005. a u poslednje vreme je već krenula da jenjava, a i pojedinačni uspesi tenisera nisu kao što su bili do pre 2-3 godine.
LoveHateLove Posted December 6, 2010 Report Posted December 6, 2010 Pa ne znam kakav je uspeh, mene čudi da do sada nismo osvojili to. jes' ti svestan da smo pre 5,6 godina bili tamo u nekoj zoni, ne znam ni ja kakvoj, tek smo se pre 2 ili 3 godine probili u najjacu grupu, pored toga ima toliko reprezentacija koje su zajebane, recimo Spanija, Argentina, Svajcarska, Rusija, Amerika itd. i koje imaju vecu tradiciju od nas, pored toga mnogo stvari treba da se potrefi pa da osvojis Dejvis kup, od zreba, pa da su svi igraci spremni,zdravi,odmorni...veliki je ovo uspeh...I ove price sa menjanjem za fudbal, kosarku idu na kurac, svako dobije ono sto zasluzi, fudbaleri su pederi veci 5 puta od tenisera, zato i ispuse kitu svaki put, uostalom najvise se ulaze u fudbal, koliko je ova drzava ulozila para u ove nase tenisere? nista...
Bata Trokrilni Posted December 6, 2010 Report Posted December 6, 2010 Ja ti rekoh, tenisomanija je bila najjača u prve dve-tri godine otkako je Đoković stupio na scenu, o loženju narodnih masa na one dve ribidžone još dok su bile maloletne da ne pričam. U mestu u kome sam odrastao su školske košarkaške terene pretvorili u teniske, što je u moje vreme bilo nepojmivo. Tako da me zaista čudi da je baš sad osvojen Dejvis kup, kada se naš tenis nalazi u silaznoj putanji i po popularnosti i po pojedinačnim uspesima tenisera.
johnnyzzz Posted December 6, 2010 Report Posted December 6, 2010 nisam baš upućen, ali sam prilično siguran da dejvis kup ne osvaja zemlja čija je raja/rulja najnaloženija na tenis ili tenisere(rke) i gde je tenis što popularniji već se tu igraju neki mečevi, šta ja znam... to što si se ti ložio na one dve teško da je imalo doprinelo uspesima takmičara na dejvisu... a ne znam odakle ti da su pojedinačni uspesi tenisera sada u silaznoj putanji...
Ozziris Posted December 6, 2010 Report Posted December 6, 2010 pa realno..osim djokovica svi su popadali na listama ko kruske, a ove dve pogotovo. pre par godina se secam da je bilo gledanje maltene uporedo zenskog i muskog tenisa i to je cak bilo da je na 4-5 turnira u zenskoj konkurenciji bilo realnih mogucnosti da se njih dve nadju u finalu..tj igrale su polufinala, i to grend slemova.
Bata Trokrilni Posted December 6, 2010 Report Posted December 6, 2010 nisam baš upućen, ali sam prilično siguran da dejvis kup ne osvaja zemlja čija je raja/rulja najnaloženija na tenis ili tenisere(rke) i gde je tenis što popularniji već se tu igraju neki mečevi, šta ja znam... to što si se ti ložio na one dve teško da je imalo doprinelo uspesima takmičara na dejvisu... a ne znam odakle ti da su pojedinačni uspesi tenisera sada u silaznoj putanji... Nisam se ja nikad ložio na njih dve. Ja nemam običaj da se ložim na cure na koje se svi lože, pogotovo ako su mlađe od mene.
Feniks . Posted December 6, 2010 Report Posted December 6, 2010 Nagradno pitanje...ko je najzasluzniji za nase osvajanje dejvis kupa?
Recommended Posts