Jump to content

Tenis

marcoman

Recommended Posts

Bolje to nego bilo što drugo što inače ide na RTS-u.

I da, totalno je pozerski ovaj talas hejta na tenis i Noleta.

da nije Nole poceo da izlazi iz frizidera i (izmedju ostalog) samom sebi podigao spomenik gde je u samurajskom oklopu ili tako nesto (ako je to uopste istina), mozda ni ne bi bilo toliko hejta. A sem toga ja sam onanisao na Karolinu dok Hail nije ni znao ko je ona, iako kontam da lik moze da mi bude deda ili tako nesto :bigblue:

Edited by Oddball

Medju prvim facebook grupa u kojoj sam bio prijavljen je bila Carolinina , josh su me pitali ko ti je ta balavica , nikad culi za nju , mozda si ti prvi onanisao, ali Karolina je rak u horoskopu i sigurno bi joj vise odgovarao emotivan i romantican decko poput mene , nego divljak koji gleda bejzbol .:P

I da, totalno je pozerski ovaj talas hejta na tenis i Noleta.

Ajd video si gitaristu maidena na wimbldonu pa se sad kurcis , do juce nisi ni znao sta je reket .

Nije hejt na tenis , vec na Djokovica ,barem sa moje strane , tenis pratim jos od doba Bekera , dok si ti jeo pacija govna umesto dudinja .

• Downvote 2

Ajd video si gitaristu maidena na wimbldonu pa se sad kurcis , do juce nisi ni znao sta je reket .

O čemu ti?

Nije hejt na tenis , vec na Djokovica ,barem sa moje strane , tenis pratim jos od doba Bekera , dok si ti jeo pacija govna umesto dudinja .

To je taj ultimativni argument, starost.

Ali stvarno nema mjesta hejtu, momak i poslije svakog meča govorom pokaže da je kralj i sasvim normalan, za razliku od ostalih "velikih" tenisera koji se zahvale sponzorima, fanovima, organozatoru i ajd' zdrao. Jedino što u čitavoj priči ima da bude antipatično je njegova debilna familija na čelu sa ocem retardom.

• Upvote 1
  • Downvote 1

''Naša crveno-bela porodica se uvek raduje kada Zvezdaši postižu uspehe i beleže svetski vredne rezultate, a na ono što ti postižeš posebno smo ponosni. Hvala ti na radosti koju si nam priredio i neka ti današnja titula bude uvod u pohod ka prvom mestu u svetskom tenisu koje si odavno zaslužio'', kaže se, između ostalog u čestitki.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...