Jump to content

Tenis

marcoman

Recommended Posts

Још и горе, али не бих да спемујем јер ће Баал да се љути. :zeleni:

Ех... Салутирање,фризура(тј. недостатак исте :haha: ),суспензије,све је то маска. Увек си био режимски човек,инсајдер. Тоболац бесповратно тоне без твоје неусташивости,Брејвхарте врати се коренима,супротстави се! :rockdevil:

Ajde idi izvedi neki bagrem u setnju.

:haha:

Edited by El Karnisero

i pocelo je izdrkavanje...

http://novosti.rs/ve...ovaku-Djokovicu

jebotebog! mozga bez! pa da li smo mi normalni ili je otisao svak' ko valja? narod je mozga bez...

mislim se nesto... ubuduce , koliko mi vreme bude omogucavalo , pishacu na svaku vest o glavatom majmunu koja bude objavljena b92 , blic , novosti , kurir portalu... kurac nabijem u usta i njemu i onom njegovom orangutanu od tatice. treba raskrinkati porodicno-mafijasku druzinu , to je najmanje sto se moze uciniti...

• Upvote 1

jebotebog! mozga bez! pa da li smo mi normalni ili je otisao svak' ko valja? narod je mozga bez...

mislim se nesto... ubuduce , koliko mi vreme bude omogucavalo , pishacu na svaku vest o glavatom majmunu koja bude objavljena b92 , blic , novosti , kurir portalu... kurac nabijem u usta i njemu i onom njegovom orangutanu od tatice. treba raskrinkati porodicno-mafijasku druzinu , to je najmanje sto se moze uciniti...

pa niko ne daje pare dzabe

azerbejdzanski diktator dobije bistu u parku, skola dobije ime po donatoru djokovicu

a nadal je ovaj turnir odigrao u stilu jelene jankovic, ne zna ni sto je dosao a ni sto je izgubio

odmorio se sigurno nije

a evo mu kurac i tad, jbt za 20 godina zvaću se Novak Đoković i živeću u ulici Novaka Đokovića u novom delu Đokograda pod nazivom Đokovica. Vodio ženu (koju sam upoznao u klubu Đoković a inače se i ona isto zove Novak Đoković) u restoran kod Đokovića i onda smo se pojebali u Đoković pozi

Edited by Oddball
  • Upvote 9
  • Downvote 1

• 2 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...