Rehabilitovani Bagrem Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 socijal demokrate su picke lopovske,pogotovu ako vidite da je DS socijaldemokratska stranka a i LSV.Mislim LOL. Enivej djokovicev cale i stric muljaju oko onih terena na dorcolu,pokusavaju da izboksuju dozvolu da grade hotel na drzavnom zemljistu bez nadnoknade,valjda nece uspeti. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 (edited) Још и горе, али не бих да спемујем јер ће Баал да се љути. Ех... Салутирање,фризура(тј. недостатак исте ),суспензије,све је то маска. Увек си био режимски човек,инсајдер. Тоболац бесповратно тоне без твоје неусташивости,Брејвхарте врати се коренима,супротстави се! Ajde idi izvedi neki bagrem u setnju. Edited June 9, 2011 by El Karnisero Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantasm of the living Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 (edited) @egzistencijalizam hahahaha! ma jok i nece dobiti. jos ce da im daju i shoping mol da prave. edit: hahaha! sta se desi kad mislim da sam brza pa ne kvotujem. Edited June 9, 2011 by _emilly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Салутирање и стара фризура су прошлост. Пустио сам косу као Звоне Бобан...и брадица је ту. Човек капитен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 biti ustasa je nacin zivota,pitajte kuruza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Atina 1995. nema konkurenciju.Jednostavno nema.Pobeda nad svima,ponos za ceo zivot. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Слажем се,али нисам уживо гледао,јебига. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 i pocelo je izdrkavanje... http://novosti.rs/ve...ovaku-Djokovicu jebotebog! mozga bez! pa da li smo mi normalni ili je otisao svak' ko valja? narod je mozga bez... mislim se nesto... ubuduce , koliko mi vreme bude omogucavalo , pishacu na svaku vest o glavatom majmunu koja bude objavljena b92 , blic , novosti , kurir portalu... kurac nabijem u usta i njemu i onom njegovom orangutanu od tatice. treba raskrinkati porodicno-mafijasku druzinu , to je najmanje sto se moze uciniti... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Jebesh Djokovica , shaban , Nadal namerno izgubio , dosao da odbrani bodove i da se odmori . Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcoman Posted June 11, 2011 Author Report Share Posted June 11, 2011 jebotebog! mozga bez! pa da li smo mi normalni ili je otisao svak' ko valja? narod je mozga bez... mislim se nesto... ubuduce , koliko mi vreme bude omogucavalo , pishacu na svaku vest o glavatom majmunu koja bude objavljena b92 , blic , novosti , kurir portalu... kurac nabijem u usta i njemu i onom njegovom orangutanu od tatice. treba raskrinkati porodicno-mafijasku druzinu , to je najmanje sto se moze uciniti... pa niko ne daje pare dzabe azerbejdzanski diktator dobije bistu u parku, skola dobije ime po donatoru djokovicu a nadal je ovaj turnir odigrao u stilu jelene jankovic, ne zna ni sto je dosao a ni sto je izgubio odmorio se sigurno nije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Мени та вест о основној школи базди на Њуз.нет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 aleluja!!! http://novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:334333-Nole-ostaje-bez-skole 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Kurca baba vecerala ! Tako i treba , jebesh tog skota . 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Jednog dana, mozda... kad bude osvojio trocifren broj titula, preko deset gren slemova... bude se zalagao za mir u svetu, bude bagerom usao u skupstinu, i kad bude odlikovan jos kojim ordenom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 (edited) a evo mu kurac i tad, jbt za 20 godina zvaću se Novak Đoković i živeću u ulici Novaka Đokovića u novom delu Đokograda pod nazivom Đokovica. Vodio ženu (koju sam upoznao u klubu Đoković a inače se i ona isto zove Novak Đoković) u restoran kod Đokovića i onda smo se pojebali u Đoković pozi Edited June 14, 2011 by Oddball 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba+a. Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 bar ćeš jebati 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Опстаће само поштени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Ovaj Tipsarevic nije normalan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Sabancina glupa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 zasluzio je da nazovu wc u novakovoj skoli po njemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Onaj Sepi je bio posten do kraja, al dzabas Tipsa se poneo ko dzulov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 Kosarka na tenisu? Karnisero, Lemi, Kuruz i zna se vec ko je dopineo, svi teniski warn na 5 dana. Ko napravi dupli nalog jebo je jeza u ledja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 ocistio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aRmatuRa Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 No1!!!!!!!! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 ne verujem dok hail ne analizira. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts