Jump to content

Tenis

marcoman

Recommended Posts

Najbolji teniser Srbije Novak Đoković ipak neće igrati protiv Marija Ančića u prvoj rundi ovogodišnjeg US Opena. Hrvatski teniser, trenutno 37 igrač ATP liste, otkazao je turnir u Nju Jorku zbog povrede ramena. Ančić je prvi deo 2007. propustio zbog mononukleoze, a nakon što se napokon oporavio od neugodne bolesti, zadesio ga je novi maler.

Naime, Ančić je rame načeo još pre povratka na teren, dižući tegove u teretani. U tom stanju igrao je na severnoameričkoj turneji, a stvari su se zakomplikovale u Nju Hejvenu, kde je Ančić odigrao četiri meča (tri u kvalifikacijama).

Mario je tokom meča sa Stanislasom Vavrinkom u prvom kolu osetio jak bol u ramenu, koja nije prestala ni nakon nekoliko dana mirovanja. Po dolasku u „veliku jabuku“ Ančić je otišao na magnetnu rezonancu koja je pokazala da se radi o ozbiljnijoj povredi, pa su lekari hrvatskom teniseru predvideli oko mesec dana pauze.

Novi protivnik Đokovića u prvoj rundi US Opena biće verovatno Holanđanin Robin Hase, 95. igrač ATP liste.

Сви су лагано прошли даље. Од Типсаревића очекујем да опет одигра манијачки као на Вимблдону, пошто би једино тако могао да науди Надалу.

Од Типсаревића очекујем да опет одигра манијачки као на Вимблдону, пошто би једино тако могао да науди Надалу.

Tesko da on moze nauditi onom smradalu...

"Nisam naročito uzbuđen. Pričao sam sa menadžerom turnira i rekao mi je da očekuje da će se meč igrati u petak uveče. To znači da očekuju ako ne derbi, onda bar konkurentan meč sa dobrim tenisom".

Nadal se u prvom kolu mnogo mučio, i čak izgubio set od Aluna Džonsa.

"(...) Pričao sam sa Noletom i on mi je rekao kako je ovo njegova daleko najlošija podloga, sigurno mnogo slabije igra na betonu nego na zemlji ili travi. Videćemo", nasmešio se Janko.

Đoković, koji je pobedio Španca početkom ovogo meseca u Montrealu, objasnio je Tipsareviću šta ga očekuje u duelu sa Nadalom.

"Prva stvar koju mi je rekao Nole je da na ovoj podlozi nema apsolutno nikakvog razloga da imam respekt prema Nadalu. Da igramo na šljaci, morao bih da zabijam sve živo da bih ga pobedio. Ali ovde, da citiram Noleta – ako odigram pametno, ako se ne glupiram na terenu – mogu da ga pobedim".

Tipsarević bi u četvrtak trebalo da trenira zajedno sa Rodžerom Federerom, prvim igračem sveta.

Ноле и Радек играју невероватно леп меч и права је штета што било ко од њих двојице мора да испадне. Степанек је краљ, имам утисак да је строги зајебант и да је много духовит човек.

stepanek je car, uz rodika najveci zajebant na atp tour-u, nadam se da ce se uskoro vratiti u top 10 odakle je ispao samo zbog problema sa povredama. tu mu je mesto, a sa ovakvom igrom nece mu puno vremena trebati da se vrati. stvarno steta sto se ovaj mec desio vec u drugom kolu a ne u, npr. cetvrfinalu. GO NOVAK, GO RADEK.

Mislim da mi je draze sto je dobio ovaj mec nego kada je dobio Federera. Ono je bukvalno bila igra zivaca i snage. Meni se nije dopala igra Stepaneka, verovatno zato sto je igrao protiv Novaka, a mislim da su oni konstantni izlasci na mrezu izbacili i Novaka iz takta i ritma. Svejedno, Novak je ipak, pored svih nedacja koje su ga snasle odigrao odlican mech, i nadajmo se da protiv Del Potra necje imati problema, a vecj u 4. kolu potencijalni protivnik mu je Hjuit i to nikako nije dobro, posto je Hjuit u odlicnoj formi i svima je vec poznato da dobro igra na betonu.

Mene u ovom trenutku nerviraju 2 stvari: RTS nije prenosio mech JJ, a ni Eurosport; a kao vrhunac nece biti ni prenosa Tipsa-Nadal! Bicje snimak na RTSu sutra popodne, a Eurosport je prestao da prenosi US open za danas... -.- KO KOGA JEBE! Ajd da imaju nesto na RTS2 pametno da pustaju nocju, nego sve neke gluposti... jebem ih u ...pip...

Mada nisam siguran da nece biti Nadal-Tipsa, ali je Nebojsa za vreme meca DJokovic-Stepanek rekao da ce mec biti sutra, sada vec danas kao snimak, nije pominjao direktan prenos iako na RTS txt-u pise da ce EVENTUALNo biti prenos -.-

:) :) :) Nemas pojma koliko si u pravu... :) :) :)

Meni se drugi put dogodilo da me je zabolela glava dok sam gledao njegov maraton-mech...

Prvi put je bilo, naravno, na ovogodisnjem Vimbldonu kada je igrao protiv Bagdatisa..

Evo, pratim Tipsu preko sajta, uspeo je posle izgubljenog prvog seta (6-2) da uzme brejk Nadalu...

iz noletovog dela zreba su ispali juzni i hjuit tako da mu se dosta otvara put za dalje, samo da se odmori ko covek

i boginja nece ici na dementijevu vec na sibil bamer koju je razbijala kad god je stigla

ani neka je bog u pomoci, mislim da su sanse 60:40 u korist simpanze

henman je jadan odigrao svoj poslednji mec :cry:

Edited by marcoman

Mene u ovom trenutku nerviraju 2 stvari: RTS nije prenosio mech JJ, a ni Eurosport; a kao vrhunac nece biti ni prenosa Tipsa-Nadal! Bicje snimak na RTSu sutra popodne, a Eurosport je prestao da prenosi US open za danas... -.- KO KOGA JEBE! Ajd da imaju nesto na RTS2 pametno da pustaju nocju, nego sve neke gluposti... jebem ih u ...pip...

Mada nisam siguran da nece biti Nadal-Tipsa, ali je Nebojsa za vreme meca DJokovic-Stepanek rekao da ce mec biti sutra, sada vec danas kao snimak, nije pominjao direktan prenos iako na RTS txt-u pise da ce EVENTUALNo biti prenos -.-

Iz ovih razloga ja jednostavno neću da plaćam pretplatu Tijaniću i co. Koji su to lopovi i mufljozi. Non-stop mi stižu opomene za plaćanje pretplate na RTS, jednostavno ih ignorišem..

Inače, dobro je što su ispali i Južni i Hjuit, samo da ne uprska Nole protiv Del Potra.

pa i ne placas ti nego tvoji roditelji tako da je odluka na njima

a dobar su dil sklopili sa epsom, mislim, dobar po eps jer da bi dosao uopste do pretplate moras da imas placenu struju sto 60% srbije sigurno nema tako da su one cifre o tome kako 90% domacinstava placa pretplatu cista izmisljotina

Edited by marcoman

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...