Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pratio sam doktorove izjave i njihov sam verni ventilator, no se ipak zalažem za opširnu i celovitu tezu koja opsežno pokriva sve aspekte vezane za lik i delo najboljeg srpskog sportiste svih vremena (aj' još da kažemo tenisača, ali ne - sportiste!) sa posebnim osvrtom na prateće kulturološko-psihološke momente i fenomene širokog auditorijuma.

Posted

Bice kolumne , ali danas je u prvom planu Spanulis , ali da se ispostuje kralj sljake :

201305121327484327742-p2.jpg

Jebiga, neko sa trofejom i pickama , neko da pepa prasetom Pjerom .

tumblr_m8ecooAXar1qfzccjo1_500.jpg

Pa pogledajte te patike, pa to ni Kuruz ne bi obukao !

• Upvote 7
  • Downvote 2
Posted

Sinoc sam sanjao da je Nadal ispao od Berdiha na Rolan Garosu , samo radilo se o prvom kolu turnira sto je nerealno, Nadal je pri servisu pao na kolena od iznemoglosti i predao mec .

• Upvote 2
Posted

I kad sanjam blizi sam istini nego neka tamo trenja , Jarcoslavi ...

Elem Berdih je ispao u prvom kolu , a ne Nadal , tako je to kad ne sanjam neke tamo crnce , pogotovo rugobe poput Monfisa .

• Upvote 2
  • Downvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Bejah pripremio epohalan esej prolivacine po montekarlovskom vlasniku pepa praseta, ali ne treba biti malodusan , svaka cast Djokovicu , najbolji mec na sljaci koji sam ikada gledao , dve greske sudija koje su u mnogome stetile Novaku , ali ipak posle onakvih poena Nadala ne moze se reci da je nezasluzeno pobedio . Kralj sljake ! Generalno Nadal je bolje igrao , Noleta izvlacio najbolji ritern svih vremena i agresivna igra , nekada i nerezonska koja je urodila plodom u 4 setu kad je pogadjao silne linije agresivnim forhendima , ali po zakonu verovatnoce moralo se desiti da pocne da promasuje takvom igrom , i desilo se u 5 setu .

Osvaja Nadal titulu , mislim da Ferer nema sanse u 3 seta .

• Upvote 3
Posted

I ja gledam i čudim se, ovo nije naš Hail, ili mu je neko met'o drogu u heroin...

p.s. da bude jasno, skroz se odao kod "Noleta"

Posted

A koji je bolji ? 10-tak godina Nadal dere sve redom na Rolan Garosu , bilo je dobrih meceva ne kazem , mozda i boljih po kvalitetu ali na mastersima , recimo finale rima Federe-nadal gde je nadal dobio, ili finale ako se ne varamfinale ili madrida ili hamburga gde je nadal dobio noleta

• Upvote 1
Posted

ја финиш меча гледао код чиче са пљескавицама у Таковској

а у киоску двоје радника и Душко Кораћ :haha: :haha:

дош'о да једе, па гледао ту до краја

плакање, десетак минута смо слушали његове коментаре, завршио је са: "Пуши курац, бре!" :haha:

Posted

доктор

"види га бре шта ради, пуши бре курац, сутра ће опет Ангела Меркел да му буде крива!"

Posted

ма де да снимам са пљескавицом у рукама

какав цар, одушевио сам се, сад сам га први пут чуо како прича кад баш сме да се распиштољи

могу да замислим колико му је било тешко да се контролише док је преносио којешта, види се да се унесе и да само о томе размишља

Posted

Dominantno do 8 trofeja na R.Garosu i 12 GS titule, finale pre finala bilo sa Djokovicem, ovo danas bila farsa , ali barem smo videli baklju na tenisu :)

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Videlo se po kretanju da nije spreman za travu , ostaje da napuni baterije za Roland Garos sledece godine i odbrani titulu na podlozi na kojoj se igta tenis , a ne na travi gde je cak i neki tamo Ivanisevic igrao 4 finala.

курчина од играча, јебала га шљака

Kurcina je ostvojio taj trofej dva puta i igrao jos dva finala . CCPK .

• Upvote 2
Posted

zato se mareju sad lepo sve otvorilo do finala laganica... bice da ce on i djokatore da igraju finale ako ne kiksnu u nekoj rundi ranije al cisto sumnjam

• 2 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...