forever*autumn Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 sad odgledah the grudge...ne pamtim kad sam se ispesecao tol'ko puta... mnogo dobar film jesi li gledao japanski original, Ju-on? Quote
Grob Bez Dna Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 nijesam. 2. deo je jos bolji od 1.. sve u svemu, oba kidaju. Quote
MissionVao Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 Ja imam bolest pri gledanju horor filmova, previse se unesem u radnju pa se isecem nevidjeno Tako da - Rec, no thanks! Pa da, zato ni ja ne gledam... znaci 2 ortaka, koja imaju iza sebe gomile horora, sednu jedno vece i pogledaju zajedno i ja posle saljem sms "i kako je bilo?" a odgovor "evo cekamo jos malo da krenemo kuci" "sto?" "zvucace glupo ali plasimo se da izadjemo" :) Quote
Grob Bez Dna Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 amaterski je snimljen film...to je do jaja Quote
forever*autumn Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 nijesam. 2. deo je jos bolji od 1.. sve u svemu, oba kidaju. The Grudge je ispeglana verzija tog japanskog filma, specijalno pravljena za americko/amerikanizovano filmsko trziste. nisam siguran da se uopste moze nazvati remake-om, jer su pojedini delovi filma bukvalno prekopirani. meni licno deluje neubedljivo. nekako odise tim glamurom karakteristicnim za savremenu americku kinematografiju. japanski original je daleko siroviji, prizemniji, a to, mislim, kod ovakvog tipa filma ostavlja daleko bolji utisak. inace, zanimljivo je da je nemali broj ljudi, sa kojima sam imao prilike da popricam, ili najpre gledao The Grudge pa tek onda Ju-on, ili Ju-on uopste nije gledao, pa cak ni cuo za film. eh Ameriko, Ameriko... Quote
Grob Bez Dna Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 cuo sam ja film, bre, nego ne mogu da nadjem nigde na netu.kad se naleti, skida se Quote
-Mare Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 The Grudge je ispeglana verzija tog japanskog filma, specijalno pravljena za americko/amerikanizovano filmsko trziste. nisam siguran da se uopste moze nazvati remake-om, jer su pojedini delovi filma bukvalno prekopirani. meni licno deluje neubedljivo. nekako odise tim glamurom karakteristicnim za savremenu americku kinematografiju. japanski original je daleko siroviji, prizemniji, a to, mislim, kod ovakvog tipa filma ostavlja daleko bolji utisak. inace, zanimljivo je da je nemali broj ljudi, sa kojima sam imao prilike da popricam, ili najpre gledao The Grudge pa tek onda Ju-on, ili Ju-on uopste nije gledao, pa cak ni cuo za film. eh Ameriko, Ameriko... Nego, znas mozda gde mogu da pronadjem Ju-On? Studiram Japanese, pa bih bas hteo to da pogledam... Quote
Goxy Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 (edited) demon seed,sf horor Edited June 2, 2008 by Goxy Quote
amy_mccoy Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Na Cinema city filmskom festivalu u Novom Sadu od 14. do 21. juna, u okviru selekcije horor filmova The best of horror, bice prikazani: Death Proof, Les Revenants, Planet Terror i Vital. Pa eto, ako se zadesite u NSu, navratite. Neke projekcije su besplatne, a nekima je cena ulaznice 100 dinara. Quote
MissionVao Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Gledajte Death Proof naravno nije to nikakav horor ali je dobar. Quote
Andrija Smith Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Taman sam to hteo da kazem. Death proof nema veze sa hororom ali je dobar. Samo Planet terror je bolji Quote
-Mare Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Znaci gledao si REC i tako mislis? REC je spanski film, ili sam ja nesto pobrkao? Quote
MissionVao Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Jeste spanski. Ko voli tresh blood and gore filmove nek vidi Machine Girl i to obavezno americku sinhronizaciju jer je urnebesnije tako Devojka koju su osakatile jakuze i ubile joj brata se pretvara u osvetnika shtrebera i krece klanje Quote
Dead Man Walking Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 (edited) Izаšao novi američki Shutter. http://www.imdb.com/title/tt0482599/ Dobar film ako hoćete malo da se ispresecate. Obavezno gledati kasno noću sa što glasnijim tonom Shutter.R5.LiNE.XViD-PUKKA_.deo1 Shutter.R5.LiNE.XViD-PUKKA_.deo2 Shutter.R5.LiNE.XViD-PUKKA_.deo3 Shutter.R5.LiNE.XViD-PUKKA_.deo4 Shutter.R5.LiNE.XViD-PUKKA_.deo5 Shutter.R5.LiNE.XViD-PUKKA_.deo6 Shutter.R5.LiNE.XViD-PUKKA_.deo7 Shutter.R5.LiNE.XViD-PUKKA_.deo8 Edited June 9, 2008 by Dead Man Walking Quote
-Mare Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 (edited) Nema DvDRiPa americke verzije jos uvek, pogledajte tajlandsku (originalnu)... Edited June 10, 2008 by black donkey Quote
Dead Man Walking Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 Ovaj xvid što sam ostavio izgleda sasvim normalno, koji će ti dvd rip? Jedino što nema prevoda nigde na netu al ni ne treba ti. Koji te kurac briga šta se radi, bitno je da se uplašiš Quote
-Mare Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 To jeste tacno, ali ako skidam film s neta, bitan mi je i kvalitet slike/zvuka, jer sve to rezem... Quote
Dead Man Walking Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 Nisam imao nikakvu zamerku ni na sliku ni na zvuk. Da nisam sad nakon što si rekao da čekaš dvd rip pogledao ponovo i ustanovio da ovo nije bio isti živeo bih do kraja života u zabludi Bez zajebavanja kažem Quote
Recommended Posts