Dead Man Walking Posted October 28, 2014 Report Posted October 28, 2014 Zapita se čovek hoće li više nabosti pravi put. Quote
pripravnik_23 Posted October 28, 2014 Report Posted October 28, 2014 Sinoć gledao i smorio se... Nikakav film, predvidiv, rock 'n' roll momenti kod demona. Stvarno na početku obećava, ali kasnije.... Zesce sranje od filma. Quote
Srlandand Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Gledao The Woman in Black, lep je predeo gde je sniman film, ali film je klasican horor- iskace ti neko sranje iza svakog coska, i bukvalno je svaki cas tako, sto nije ni za kurac. Sjebase potencijal za jezivu atmosferu tim glupostima. 1 Quote
MegaDave90 Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Onaj Deliver us from evil je tesko sranje, ugasio sam na pola. 1 1 Quote
In The Flesh Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 Gledao The Woman in Black, lep je predeo gde je sniman film, ali film je klasican horor- iskace ti neko sranje iza svakog coska, i bukvalno je svaki cas tako, sto nije ni za kurac. Sjebase potencijal za jezivu atmosferu tim glupostima. Mora da si gledao rimejk. Original le mnogo bolji i bez tih jeftinih fora. http://www.imdb.com/title/tt0098672/ 4 Quote
Srlandand Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 E hvala, da da, gledao ovaj novi s Hari Poterom u glavnoj ulozi. Bas cu onda baciti pogled na ovaj Quote
Јарослав Posted November 13, 2014 Report Posted November 13, 2014 Lombardo svira bubnjeve u muzici za Insidious 3 Quote
Guest Batistuta Posted November 13, 2014 Report Posted November 13, 2014 Oltre ili guado, odličan horor film, žmarci me spopali, ne smete propustiti da pogledate Quote
bo88gdan Posted November 13, 2014 Report Posted November 13, 2014 Lombardo svira bubnjeve u muzici za Insidious 3 i 2 deo su zasrali , sta li ce tek biti sa trecim Quote
Јарослав Posted November 13, 2014 Report Posted November 13, 2014 nisu baš toliko zasrali, ali definitivno nije ništa posebno kao film za sebe bi bio tu i tamo ok, ali kao nastavak je omanuo mislim da su išli na kartu hajpa zbog prvog dela, pa je zato nekako zbrzano odrađen Quote
pripravnik_23 Posted November 15, 2014 Report Posted November 15, 2014 a prvi je do jaja do moga - sranje nevidjeno. Quote
bo88gdan Posted November 16, 2014 Report Posted November 16, 2014 a prvi je do jaja do moga - sranje nevidjeno. Pa dobro nije nista Epski ali je ok , sad sam odgledao Ouija i mogu reci da je film jedan veliki horor klise , ceo film bukvalno znas sta ce da bude sledece Quote
truliandedzombileš! Posted November 19, 2014 Report Posted November 19, 2014 šta ima novo/relativno novo od klanje i mučenje horora? Quote
Srlandand Posted November 19, 2014 Report Posted November 19, 2014 (edited) Odgledah Babadook, metascore ocena 90 je presmesna, mada film je dosta cudan, ne mogu reci da ne valja. Jos ne znam da li mi se dopao ili ne, tako da ako nista, utisak svakako ostavi. Gluma je sjajna moram dodati. Edited November 19, 2014 by Srlandand Quote
Dead Man Walking Posted November 20, 2014 Report Posted November 20, 2014 Pogledao sam i ja Babadook, stvarno je dobar horor film, čak na kraju i ima nekog smisla za razliku od većine. Mada trebalo mi je i da pročitam ovaj review da malo bolje skontam završetak http://rs21.org.uk/2014/10/30/the-babadook-a-film-about-lifes-real-horrors/ Quote
pripravnik_23 Posted November 26, 2014 Report Posted November 26, 2014 ima smisla? po meni, gluplji kraj odavno nije snimljen 1 Quote
Dead Man Walking Posted November 27, 2014 Report Posted November 27, 2014 Pročitaj review koji sam ostavio, film ima dublje psihološko značenje od običnih površnih horora. Većina horora ima završetak gde se u zadnjoj sceni samo prikaže kako zlo nije pobeđeno, to je već tipičan horor završetak. Ovo mi se više sviđa jer je na foru zlo nije pobeđeno ali su oni toga svesni. Quote
pripravnik_23 Posted November 27, 2014 Report Posted November 27, 2014 (edited) Procitah na brzinu, da, naravno da ima dublje znacenje od svih horora u zadnjih dve godine zajedno, ali kad nemam snage za jos jedno gledanje. Jednostavno nije me radio. Bolje da je skroz zastranio u dramstini nego ovako... A ne volim ni klasicne ni ovakve zavrsetke kod horora. Volim one sto ostavljaju bez teksta dok ide odjavna spica Edited November 27, 2014 by pripravnik_23 Quote
[Nocturno] Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 Prati li neko arrow izdanja? https://www.facebook.com/ArrowVideo Ja prvo samo skidao ali sam imao prilike da vidim i uzivo njihova izdanja pa sam se primio, prvi primerak u mojoj kolekciji (i jedini za sada ) : Ali ono sto tek treba da izbace - cista bolestina i jedva cekam da izadje: Quote
Јарослав Posted December 16, 2014 Report Posted December 16, 2014 http://www.imdb.com/title/tt1991245/ na found footage fazon snimano kod nas, inače Quote
Talvi Posted December 16, 2014 Report Posted December 16, 2014 pričali smo pre koji mesec o njemu, i kultnoj sceni sa Telekom Srbija kamionom u "Kijevu" Quote
Јарослав Posted December 16, 2014 Report Posted December 16, 2014 da, da, pobeda kao i pankeri na Kosančićevom vencu Quote
Јарослав Posted December 17, 2014 Report Posted December 17, 2014 pa onako, nije loše da ubiješ vreme mada, meni generalno idu na kurac horori u kojima dešavanje počinje tek na polovini (ili posle) filma Quote
Recommended Posts