Сале Posted September 22, 2019 Report Posted September 22, 2019 Погледах пре неко вече ТО 2. Мени је реално бољи него први део. Динамичнији је и има бољих момената. Quote
Srbin Hamza Posted September 22, 2019 Report Posted September 22, 2019 Midsommar 2019 HC HDRip XviD AC3-EVO valjda je pravi 1 Quote
Talvi Posted September 24, 2019 Report Posted September 24, 2019 i odgledah sinoć, zanimljiv je film, svideo mi se. na momente baš brutalan a u nekim delovima i baš opičen, držao mi je pažnju generalno i vizuelno je super (očekivano) neki mix The Wicker Man / Hereditary / The Ritual otprilike, pa ko voli - slobodno Quote
Srbin Hamza Posted September 24, 2019 Report Posted September 24, 2019 hvale čak i oni koji ne vole Wicker Man al seku vene na Hereditary, ko će ga znati, hajpa ima Quote
Talvi Posted September 24, 2019 Report Posted September 24, 2019 pa ima baš dosta Hereditary atmosfere, podseća i po toj osnovnoj premisi sa konceptom ljudskog gubitka i prevazilaženja istog, i liči dosta po stilu snimanja i kadrovima. ta wicker/ritual paganština je ovde korišćena kao alat tako reći, da se preko nje prenese Hereditary jezgro za koje je Ari provalio da mu dobro ide. otprilike me to podseća na sličnosti između Lanthimos-ovih filmova, taj neki princip Quote
Talvi Posted October 16, 2019 Report Posted October 16, 2019 https://www.indiewire.com/gallery/directors-favorite-horror-movies/ Quote
Flash Gordon Posted October 19, 2019 Report Posted October 19, 2019 Preporuka, dobra atmosfera i zanimljiv koncept. Quote
Angelystor Posted November 5, 2019 Report Posted November 5, 2019 On 9/24/2019 at 11:28 AM, Talvi said: pa ima baš dosta Hereditary atmosfere, podseća i po toj osnovnoj premisi sa konceptom ljudskog gubitka i prevazilaženja istog, i liči dosta po stilu snimanja i kadrovima. ta wicker/ritual paganština je ovde korišćena kao alat tako reći, da se preko nje prenese Hereditary jezgro za koje je Ari provalio da mu dobro ide. otprilike me to podseća na sličnosti između Lanthimos-ovih filmova, taj neki princip Meni je najjači Arijev trademark za sada krupan kadar na unakažene face Gledao sinoć konačno, generalno sam zadovoljan, ali nisam prezadovoljan. Malo sam sam sebe ubio hajpom I guess. Pre svega, mnogo dobra režija, prelep film za gledanje, i ceo kontrast zelenila i jarkih boja ka boleštijama stvarno pravi sjeban osećaj kakav sam za retko koji drugi film imao. Principijalna ideja takođe super, ali mi na kraju priča ne ode nikuda jednostavno, i stvarno se samo dešavaju bez neke bitnoće. Dobar deo poslednjih pola sata mi je samo provokativne i/ili sjebane scene bez da se odgovara ni na jedno pitanje. Možda treba opet da gledam da više pohvatam, ali mi se mnogo više sviđao Hereditary kraj koji je uz sjebanosti davao i odgovore...manje-viš Inače, gledao sam i Hereditary pre neki dan kao "pripremu" za Midsommar, solidno sjeban osećaj u glavi danas Zez na stranu, Hereditary mi možda još i jači sad. Najbolje je što se sećam maltene celog filma, iako prošlo i jače od godinu dana, i da me još više sad jeza 'fatala na horror scene/elemente. 1 Quote
In The Flesh Posted November 5, 2019 Report Posted November 5, 2019 Hereditary najbolji horor jos od The Thing. Lagano. 1 Quote
HUMAN Posted November 6, 2019 Report Posted November 6, 2019 On 9/22/2019 at 11:30 PM, Srbin Hamza said: Midsommar 2019 HC HDRip XviD AC3-EVO Gej 1 Quote
Talvi Posted November 7, 2019 Report Posted November 7, 2019 https://bloody-disgusting.com/movie/3593346/paramount-sets-2021-release-date-next-paranormal-activity-film/ Quote
Talvi Posted November 21, 2019 Report Posted November 21, 2019 (edited) ako je neko gledao Death in Venice, ovo je on 😄 Edited November 21, 2019 by Talvi Quote
S.R.T. Posted November 24, 2019 Report Posted November 24, 2019 https://www.extremehorrorcinema.com/index.php Quote
In The Flesh Posted November 24, 2019 Report Posted November 24, 2019 Dobar Dr. Sleep, ima jezivih scena. Zadnja cetvrtina filma kao u vecini horora pad kvaliteta, ali sve u svemu 7/10. Quote
Srbin Hamza Posted November 27, 2019 Report Posted November 27, 2019 Satanic Panic, super zabavan Quote
HUMAN Posted November 28, 2019 Report Posted November 28, 2019 Pa ne znam vredi li ga pogledati, po trejleru bih rekao da je neki ekvivalent Ghost-Behemoth-u Quote
Talvi Posted November 28, 2019 Report Posted November 28, 2019 ako ima kvalitetnih linkova za The Lighthouse, udelite bratu Quote
Recommended Posts