Angelystor Posted July 10 Report Share Posted July 10 5 minutes ago, Havočka said: Brat ja i odeljenje sedmaka na post mekdonalc proslavi rođendana (upm) E ovo je pravi horror Ne znam ni šta sam zadnje iz žanra gledao u bioskopu, mogao bih bar Maxxine da ispoštujem sad u julu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin Hamza Posted July 10 Report Share Posted July 10 trejler užas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 10 Report Share Posted July 10 javite kad se pojavi dobar snimak Longlegs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 10 Report Share Posted July 10 e da, preporuka za In A Violent Nature, tipičan slasher ali iz suprotne perspektive od uobičajene, zanimljiv rezultat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted July 11 Report Share Posted July 11 Longlegs od 1 avgusta u bioskopima. Tako da, bolje sacekaj. Mada se plasim da ce hajp da ga izjede. 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted July 14 Report Share Posted July 14 https://www.imdb.com/title/tt22023218 Ovaj mi je bio jako dobar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 14 Report Share Posted July 14 Pauziram bioskopsku pretplatu preko leta, pa uzeo sad u julu da gledam šta stignem, pa eto uzeo i Longlegs juče, iako nisam ni čuo za film do ove nedelje. Nisam ikakav hajp ispratio ali sam svakako sa minimum infoa otišao na film Spoiler Uredan film, ne znam oko čega je i bio hajp, jer je Cage ubica? A nije me ni briga Cage mi ovde testirao živce i strpljenje kao nikad skoro. Maska mu je kao da Michael Starr (Steel Panther pevač) glumi ubicu iz Silence of The Lambs, a gluma ide po onoj tankoj creepy/comic ivici, s tim što je meni debelo zašao u comic teritoriju i 95% vremena su mi scene sa njim bile kao neki skeč. Da je neki drugi glumac bio, mislim da bih generalno manje ciničan bio o filmu. Super je tehnički film, odličan triler, ali u svetu gde već postoje i Silence, i Zodiac itd., ovo malo satanističkog pečata što ima za sebe mi nije dovoljno da mi bude u ikakvim visinama film. Prvu polovinu sam još i razmišljao u pozadini kako mi se gleda X-Files od ovoga. Maika i majka glumice obe najbolji deo filma. Inside Out 2 >> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 17 Report Share Posted July 17 In an interview with Brett Petersel, THE COLLECTOR and THE COLLECTION director Marcus Dunstan confirmed that the third chapter in the slasher franchise is on the way. The interview is yet to be published, but Petersel shared the excellent news earlier today . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najtmerinjo Najgori Posted July 18 Report Share Posted July 18 14 hours ago, Talvi said: In an interview with Brett Petersel, THE COLLECTOR and THE COLLECTION director Marcus Dunstan confirmed that the third chapter in the slasher franchise is on the way. The interview is yet to be published, but Petersel shared the excellent news earlier today . Ovo je dobra vest. Ako se ostvari. On 7/14/2024 at 9:58 AM, Havočka said: https://www.imdb.com/title/tt22023218 Ovaj mi je bio jako dobar Slazem se,jako dobar,ambijentalno savrsen!! Ljubitelj sam kise,kamp prikolica i prirode,u moru svakakvih gluposti od horora koji se stancaju kao na traci ovaj je prosao manje zapazeno,na zalost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin Hamza Posted July 18 Report Share Posted July 18 ima li LONGLEGS torent negde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najtmerinjo Najgori Posted July 18 Report Share Posted July 18 34 minutes ago, Srbin Hamza said: ima li LONGLEGS torent negde Samo losiji snimci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted July 18 Report Share Posted July 18 On 7/10/2024 at 8:18 PM, Talvi said: e da, preporuka za In A Violent Nature, tipičan slasher ali iz suprotne perspektive od uobičajene, zanimljiv rezultat Teško njesra, Friday 13th ripofčina.. odgledao sinoć i onaj Sting, taj onako nije loš, zabavan hororčić.. ali ova godina prilično bedna, ni jedan baš pošten horror, Omen prikvel ok, ali opet kad se uporedi sa THE OMEN-om nebo i zemlja.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najtmerinjo Najgori Posted July 19 Report Share Posted July 19 22 hours ago, HUMAN said: Teško njesra, Friday 13th ripofčina.. odgledao sinoć i onaj Sting, taj onako nije loš, zabavan hororčić.. ali ova godina prilično bedna, ni jedan baš pošten horror, Omen prikvel ok, ali opet kad se uporedi sa THE OMEN-om nebo i zemlja.. Cuo sam dosta losih komentara o filmu,lomim se da li da ga uopste pogledam,daleko je to verujem od Friday 13th-a verujem,po mnogo cemu osim po blagom utisku...Sting solidan. Omen prikvel dobar!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted July 19 Report Share Posted July 19 Pa ono ako si baš ogroman Friday 13th fan i nemaš ama baš ništa pametnije odgledaj čisto poredjenja radi, ali zamisli ga kao najdosadniji F13th deo bez E od entertaimenta, ali doduše i bez onih ultra cringe momenata na koje smo u legendarnoj franšizi i navikli.. hahaha 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted July 19 Report Share Posted July 19 ultra cringe momenti su jedini razlog da gledas sve te fredije dzejsone u svemiru i slicno 🤣 smrt scary movie fransizi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 19 Report Share Posted July 19 ništa, ajmo u spoilere Spoiler to što je film tako spor je njegova svrha - svakome ko je ikad video ijedan takav film je jasno da je ovo tribute svemu tome, samo da ga vidiš kroz oči ubice, bez zvučnih efekata i muzike, bez akcenta na priču i žrtve, samo lagano pratiš njega primer tog ignorisanja standardnog toka priče - mnogo je jak onaj deo sa rendžerom kad on krene da priča šta se nekad desilo i taman pomisliš da je to preokret i evo glavnog lika da spase stvar, i ovaj ga samo sredi momentalno haha joga scena je očit hint na filmove tipa Terrifier i slične novije radove koji imaju urnebesno sumanute scene ubistva poslednja scena je blago upravo zato što se ne desi ništa ali te sve vreme drži na iglama - da li mu je ta žena u kolima sestra, da li će lik da se pojavi iz žbunja kad ona previja ovoj nogu, itd. film tačno zna sva opšta mesta, zna šta očekuješ i tizuje te njima ali ih ipak ne ubaci, i to je suština Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najtmerinjo Najgori Posted July 19 Report Share Posted July 19 4 hours ago, HUMAN said: Pa ono ako si baš ogroman Friday 13th fan i nemaš ama baš ništa pametnije odgledaj čisto poredjenja radi, ali zamisli ga kao najdosadniji F13th deo bez E od entertaimenta, ali doduše i bez onih ultra cringe momenata na koje smo u legendarnoj franšizi i navikli.. hahaha Pogledacu,pa cu da vidim,ali ne ocekujem nista specijalno,jer mi je jasno u kom pravcu ide film. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted July 21 Report Share Posted July 21 Tek pogledah When Evil Lurks, odlican 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najtmerinjo Najgori Posted July 23 Report Share Posted July 23 (edited) On 7/21/2024 at 5:37 PM, Havočka said: Tek pogledah When Evil Lurks, odlican Retko dobar film koji ce zadovoljiti ljubitelje krvi ali i intelektualce. Pravi skriveni dragulj koji polako postaje kultan. Po meni 7,8/10. Edited July 23 by Najtmerinjo Najgori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 24 Report Share Posted July 24 Maxxxine najzabavniji iz trilogije, ali mi se i najmanje svideo. Svaki od tri je bio omaž nekoj eri, samo ga ovaj čini mi se baš pretera sa 80s efektima, eastereggsima i svim i svačim. Ali eto, čuo sam Dia pre par nedelja na filmu, sad i Judas Priest. Mia Goth i dalje bog(inja) otac tho. Dosta dobrih sporednih uloga isto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сале Posted August 16 Report Share Posted August 16 Одгледах синоћ овај нови Alien Romulus и могу да кажем да је тежак просек. Колко су га хвалили баш сам се радовао да погледам шта су сад измислили кад оно велико разочарење. Бзвз прича скроз. Између 1 и 5 не бих му дао више од 3 и то ако сам баш великодушан. Ко воли ову Alien тематику боље да не очекује превише од овог наставка. После прва 2 дела ова прича је по мени само тонула све дубље и дубље у пропаст. А овај наставак је само још један пропали покушај да се зараде паре на познатом имену. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted August 17 Report Share Posted August 17 Alien: Romulus (2024) letterboxd recenzija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najtmerinjo Najgori Posted August 23 Report Share Posted August 23 Pojavio se Longlegs na torentima,pa koga zanima da pogleda neka se baci na download!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin Hamza Posted August 24 Report Share Posted August 24 LONGLEGS horor godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted September 5 Report Share Posted September 5 Pogledah i aliena i maxine i longlegs Maxine mi najbolji od tri Prizivam alien x star wars crossover za ultimativni kliše Longlegs meh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts