Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Pogledajte:

Black Christmas (ekstra old school triller horor, mada mislim da je 2006 pravljen trash rimejk,izbegnite ako možete)

1408 - sa Džon Kjuzakom i Semjuelom L. Džeksonom, jedan od boljih horora od prosle godine

White Noise- Majkl Kiton,dojajično

Satan's Blood, opasan horor iz 1977. toplo preporučujem.

Cannibal Holocaust-1980-zabranjen u 14 zemalja, reditelj je neko vreme proveo u zatvoru. Gleda se jednom u životu. Samo ako ste psihički dovoljno jaki za ovo, ali iskreno, film će vas ubiti u pojam u svakom pogledu...Hostel je za ovo dno.

za neke infoe, obratite se imdb-u...ali nećete zažaliti ako ih nekako pogledate. bar ja nisam (ako izuzmem Cannibal Holocaust-nije svejedno). :D

Edited by Vlladimir
Posted

Attack of the Killer Refridgerator

IMDB

Attack of the Killer Refrigerator (1990)
http://rapidshare.com/files/122402494/Attack.of.the.Killer.Refrigerator_www.horrorflix.ws.part1.rar
http://rapidshare.com/files/122395873/Attack.of.the.Killer.Refrigerator_www.horrorflix.ws.part2.rar

Valjao sam se po podu od smeha, i mislim da bi efekat bio jos jaci da sam koristio neke blaze narkotike. :rolleyes:

Posted

ja trazim ime jednog italijanskog hororca, jedan deo radnje se desava u vozu, a na kraju se ispostavi da je ubica neka lutkica? :confused: ako neko zna kako se ovaj film zove zahvaljujem unapred.

Posted
Први хорор који ме је натерао да се ухватим за главу.

Zato sto film valja, ili zato sto je shit? :bigblue:

Posted

The Deaths Of Ian Stone

Deaths_of_ian_stonemp.jpg

IMDB

Deaths tells the story of an all-American guy who is murdered each day by horrifying pursuers, only to wake up in slightly different lives to experience the terror of being murdered again.

Film pocinje sa solidnom idejom, da lik kako pogine radja se u drugom zivotu i okruzenju, naravno ponovo kao on, sa slicnim karakterima koji poznaje, i sve to traje negde do polovine filma, kada se pretvara u teski shitfest ala Underworld...

Samo nemojte da citate nista o filmu na wikipediji ili komentare i opise na imdb da vam se ne pokvari taj pocetni uzitak jer onda je film negledljiv totalno... barem meni...

Posted

Malopre sam gledao film "Tama" (Darkness, 2002)...Jebem ti malu decu i kucu i tamu znaci strasno :)

41690RBZAWL._SX220_.jpg

obavezno preporucujem da se odgleda. Ima za 99 dinara da se kupi u nekom supermarketu :)

Sav sam se najezio...

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted
Malopre sam gledao film "Tama" (Darkness, 2002)...Jebem ti malu decu i kucu i tamu znaci strasno :)

41690RBZAWL._SX220_.jpg

obavezno preporucujem da se odgleda. Ima za 99 dinara da se kupi u nekom supermarketu :)

Sav sam se najezio...

ovo je tipićan produkt novog amerićkog horora...smešno i providnije da ne mere biti.pola filma sa zevo...jebeš ti horor,kad se nijedared ne trgnes iz stolice.crno beli amerićki psio je za ovo vrh vrhova.pa i ono,al to nije horor,kad onaj juri ljude sa motornom testerom po vrbaku,stari film,davno sam ga gledo,nesecam se imena.ali neki veliki,izgleda ko mesar,i samo trći smotornom testerom.to je mene bila jeza.jedino što mu nikad nije nestajalo goriva,to me ćudilo,sobzirom da je stalno radila.

Posted

ma nisam nikad voleo te neke tipicne horor filmove. uvek se sve svodi na to da ide jedan covek sa testerom ili nozem i kolje ih ceo film dok ih sve ne poubija :)

Posted

E ljudi je l' valja chemu Halloween 3?

Krenuo sam da gledam ceo serijal,a znam da treci deo veze nema sa Majklom Majersom,pa mi se chini da se mozhe i opushteno preskochiti.Ili pak vredi gledati?

Posted

Znam za jedan film sa lutkom ubicom..."Child's play",lutak koji je opsednut duhom serijskog ubice...ima nekih 5 nastavaka mada su zadnja dva valjda parodija na Scream ili slicno.....

Posted

A da, Bride of Chucky i sl :D Gledala sam jedan od njih jer se pojavljivao neki goticar ciju sliku sam nasla tipa pre 7 god i kao ajde da pogledam kad ono neki peder najgori, vidim skoro je i pol promenio :)

Nije los film ako ga gledas kao totalnu razbibrigu. Nema ni H od horor zanra.

Posted

Moraću i ja da ga odgledam.

Poslednje koje sam gledao nisu baš neki horori al' jbg, kad nisam nabavio bolje- 30 Days of Night, Hills Have Eyes 1, 2, Wrong Turn 2, House of Wax (iz 1953e :) ), 1408, One Missing Call (smešan film..) i Land of the Dead. Zombi filmovi svih vrsta mi odgovaraju :twisted:

Posted

ja sam veliki ljubitelj zombi horora.gledam skoro sve sto mi padne saka,originale,rimejkove,sve.

sajze,nisam pogledao jos novi romerov film diary of the dead

diary_of_the_dead_poster2.jpg

Posted

I meni je dobro legao Diary of the dead, najviše zbog fore sa kamerom(kao i Cloverfield), mada mi je 28 weeks later za nijansu bolji.

Moje preporuke su Mist i Untraceable(ako se može reći da je horor). Solidni su mi 30 days of night, Saw 4, Hostel2. Dok su mi za izbegavanje One missed call i 1408(koji se vidim mnogima dopada).

Pogledaću taj Rec, kad ste ga već nahvalili.