José Luis Chilavert Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 Volim old school ( Vincent Price ( jedan jedini nepobedivi ) , Bela Lugosi , Peter Cushing ... ) Ne volim slashere , ali obozavam zombi filmove ( od novijih najbolji 28 days later ( bolji je od 28 weeks later ) preporucujem www.ovguide.com . nemam pojma kakva je situacija sa ostalim zanrovima , ali ima mnogo horora ( ima search ) Quote
Axeanosilas Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 Volim old school ( Vincent Price ( jedan jedini nepobedivi ) , Bela Lugosi , Peter Cushing ... ) Ne volim slashere , ali obozavam zombi filmove ( od novijih najbolji 28 days later ( bolji je od 28 weeks later ) preporucujem www.ovguide.com . nemam pojma kakva je situacija sa ostalim zanrovima , ali ima mnogo horora ( ima search ) Фино, фино, дај онда да урадимо једну размену ако си кући, имам ја штошта што би те могло интересовати. Quote
José Luis Chilavert Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 Фино, фино, дај онда да урадимо једну размену ако си кући, имам ја штошта што би те могло интересовати. Nemam ja bas materijala za razmenu ... Vrlo retko skinem neki film , obicno gledam preko neta .... Quote
Axeanosilas Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 Ех, а таман се понадах да имаш каквих раритета. Quote
Angelystor Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 Volim old school ( Vincent Price ( jedan jedini nepobedivi ) , Bela Lugosi , Peter Cushing ... ) Hail to the king! : ) Axeanosilas@ Ako si zainteresovan za neku filmsku razmenu, stojim na usluzi. Nije to vleiki broj, blizu 300 filmova, ali uglavnom nabavljam tako b-filmove i sl. stvari.. Quote
Novaliis Posted July 6, 2008 Author Report Posted July 6, 2008 Da mi je neko rekao da ima ovoliko zombi filmova http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_zombie_films Quote
Guest Bata Životinja Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Jao Varg, pa horor je najhrišćanskiji filmski žanr.... Quote
Novaliis Posted July 8, 2008 Author Report Posted July 8, 2008 Čoveče Da li ovo znači da ćeš juriti po yumu, tražiti moje postove i zajebavati me zbog one diskusije? Reci mi da li si ti završio filozofiju u bg-u? Quote
Zgole Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 To snimanje iz prvog lica je neshto najruznije shto sam u zivotu video. Cloverfield predstavlja poraz dobrog ukusa. Diary of the Dead poraz Georgea Romera. Priznajem jedino REC, to je jedini ozbiljan gonzo horror. Generalno, ta varijanta snimanja najchesce proizvede go idiotizam. Quote
КЈО Posted July 13, 2008 Report Posted July 13, 2008 (edited) Zato sto film valja, ili zato sto je shit? Ако ти је познат онај страх од мрака који имаш у детињству, ако имаш осећај да те ''нешто посматра'' кроз огледало, када мислиш да те било каква светлост спашава и када не можеш да распознаш да ли је сан или је јава...када отвориш најобичнија врата ормана и уђеш у неки другачији свет где вребају изузетно брзи, хитри и готово невидљиви грабљивци...или када сањаш да се шеташ празним ходником и ''нешто те одједном зграби''... Е, такав је осећај...дог сам гледао тај хорор, ја сам се осећао готово као да поново имам пет година. http://www.imdb.com/media/rm630759168/tt0283632 http://movies.yahoo.com/movie/1808396041/trailer (2:32) http://movies.yahoo.com/movie/1808396041/info Edited July 13, 2008 by Onime no Kyo Quote
Теша Тешановић Posted July 14, 2008 Report Posted July 14, 2008 najbolji horor je dracula iz 1931 sa belom lugosijem Quote
delay Posted July 14, 2008 Report Posted July 14, 2008 Najbolji horor film je The Golem iz 1920. Quote
КЈО Posted July 14, 2008 Report Posted July 14, 2008 Ако ћемо о старим хорорима, најбољи је у том случају Лептирица. Након тога ко приђе брашну је доиста мудоња...хех Quote
Grob Bez Dna Posted July 14, 2008 Report Posted July 14, 2008 leptirica je najbolji horor ikad snimljen Quote
КЈО Posted July 14, 2008 Report Posted July 14, 2008 Један од пет нај нај на свету. Додуше, не воли га свако... Quote
Axeanosilas Posted July 14, 2008 Report Posted July 14, 2008 Najbolji horor film je The Golem iz 1920. То није хорор, већ фантастика. Quote
zok Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 najbolji horor je dracula iz 1931 sa belom lugosijem To je svakako jedna od najcool verzija dracule... A Tod Browning je bio luđak od redatelja...meni se baš sviđa njegov "Freaks" ("Nakaze") iz 1932. g. Mislim da se po tadašnjim standardima to isto računa kao horror. U svakom slučaju jako cool film hehe Quote
delay Posted July 17, 2008 Report Posted July 17, 2008 То није хорор, већ фантастика. Idi svadjaj se sa imdb-om, oni kazu fantastika, horor. Quote
forever*autumn Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 Rogue, jos jedan u beskrajnom nizu filmova o gigantskim zivotinjama ubicama, ovog puta (i ponovo) o jednom krokodilu. iako zaista ne donosi nista novo, film uopste nije los. zivotinja je odlicno modelirana; okruzenja, premda bi njihov izbor, grubo govoreci, mogao da se svede na dve kljucne lokacije, ostavljaju klaustrofobican utisak i tako doprinose napetosti koja je mozda i najveci adut filma. sto se samih likova tice, njihovi karakteri nisu narocito razvijeni pa gledaocu i ne ostaje mnogo prostora za sapatnju sa njima ili osecajnu povezanost druge vrste, sto, medjutim, za horor zanr ne mora biti nesto nuzno lose. zanimljivo je da pojedini delovi filma imaju dokumentarni smek, prevashodno zbog divljih predela severne Australije. Quote
Sandman Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 Odgledah rimejk/prolog Halloweena. Film je onako,nije ni losh a ni dobar koliko sam mislio da ce biti. Svidja mi se kako je pochetak isprichan i sve do dela kada se vraca u Hedonfild,posle toga,onaj deo koji je rimejk,je previshe zbrzan i jedva se mozhe povezati o chemu se tu radi. I nije mi jasno zashto je Lori u prvoj sceni u kojoj se pojavljuje onakva kurvica. Quote
metalheart Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 Film koji se ne kotira bas dobro na IMDb-u, ali meni licno se jako svidja...Queen of the Damned, posvecen preminuloj pevacici Aaliyah, muziku komponovao Jonathan Davis... Quote
КЈО Posted July 23, 2008 Report Posted July 23, 2008 Odgledah rimejk/prolog Halloweena. Film je onako,nije ni losh a ni dobar koliko sam mislio da ce biti. Svidja mi se kako je pochetak isprichan i sve do dela kada se vraca u Hedonfild,posle toga,onaj deo koji je rimejk,je previshe zbrzan i jedva se mozhe povezati o chemu se tu radi. I nije mi jasno zashto je Lori u prvoj sceni u kojoj se pojavljuje onakva kurvica. Чекај, јел' то када је Мајкл Мајерс заправо клинац који касније одраста након што је убио свог оца...? Мајерс је волео да слуша Kiss Поводом филма Queen of the Damned - па, то је мени један од бољих који су везани за вампире!!! Позната ми је прича да је нека особа, да ли у Шведској или норвешкој...можда и Шкотској заправо сматрала како му краљица уклетих заправо прича да убија људе како би му обећала иморталност. То ми је било језивије од самог филма обзиром да је убио свог најбољег друга и ваљда је требало још пар њих...на крају је човек завршио тако што се обесо у затвору, а градић остао у мртвој тишини... Quote
Jabba the Hutt Posted July 23, 2008 Report Posted July 23, 2008 Ahahaha, skoro se ovako nisam smejao, kad je trash nek' je trash do kraja! Quote
SkullKrusheR Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 Ahahaha, skoro se ovako nisam smejao, kad je trash nek' je trash do kraja! Ovo je zajebalo ceo opus Davida Lyncha. Quote
Recommended Posts