VladanMorten Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 ljudi pogledajte spanski film "Rec" Quote
SkullKrusheR Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 Ima to moj drug i rekao je da pogledam jer je super, ali jednostavno ne mogu da gledam film na shpanskom. Ne podnosim taj jezik. Dodje mi kao da gledam shpansku seriju. Quote
VladanMorten Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 ej zanemari jezik, film je pakao jebeni, ima scena koje bas mogu da UPLASE covjeka, a ne kao vecina ovih novijih gluposti.. I jos nesto, dosta realno je napravljeno sve, tako da kad gledas, imas utisak da se to stvarno desava. glumci su odlicni Quote
Geralt of Rivia Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 ^ ameri uradise remake...Quarantine inace nisam gledao ovaj film ,mada sigurno je dojaja cim je uradjen u blair witch fazonu... Quote
SkullKrusheR Posted July 28, 2008 Report Posted July 28, 2008 Opa, Rade Sherbedzija glumi u americhkoj verziji. Valja ce biti dobra koliko i shpanska pa da je pogledam, jer shpanski ne mogu da smislim. Quote
WoI Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 Jao boze moj juche uzeh da odgledam The Return of the Texas Chainsaw Massacre iz '95. :no: :no: Koliko neki filmovi mogu da budu loshi to je strasno Quote
forever*autumn Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 Opa, Rade Sherbedzija glumi u americhkoj verziji. Valja ce biti dobra koliko i shpanska pa da je pogledam, jer shpanski ne mogu da smislim. naravno da nece biti. kad su to pa Ameri napravili rimejk dostojan originala? a sudeci po trejleru, ovo govno u najavi se cak i ne moze nazvati rimejkom, buduci da je reziser u potpunosti preuzeo pojedine scene iz originala. na stranu sa ovim americkim djubretom, preporucio bih japansku kratkometraznu horor/dramu, Haze. film odise duhom Cube-a, sa istim polozajem glavnog glumca i jos izrazenijom klaustrofobicnom atmosferom. jedan od (vizuelno) najmracnijih filmova koje sam imao prilike da pogledam. Quote
Zgole Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 Priznajem jedino REC, to je jedini ozbiljan gonzo horror. Quote
Novaliis Posted August 5, 2008 Author Report Posted August 5, 2008 Ако ћемо о старим хорорима, најбољи је у том случају Лептирица. Након тога ко приђе брашну је доиста мудоња...хех Quote
VoivodBG Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 U subotu i nedelju će na prvom spratu beogradskog Doma omladine ljubitelji horor filma imati prilike da pogledaju dva klasika ovog žanra: White Zombie (1932) Victora Halperina i The Bat (1950) Cranea Wilbura. U saopštenju organizatora stoji da je u White Zombiju Bela Lugosi odigrao jednu od svojih najboljih uloga (pored neprikosnovenog Drakule), dok se The Bat opisuje kao film sa "neočekivanim obrtima, vrcavim humorom i odličnim glumcima", sa Vincentom Priceom (na slici) u najboljem izdanju. Filmovi će biti prikazani jedan za drugim oba dana, a početak projekcija je najavljen za 19 h. Ulaz je besplatan. @Angelystor bi ti banuo da gledas Vincenta druze? Quote
Goxy Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 (edited) REC Edited September 4, 2008 by Goxy Quote
Angelystor Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 U subotu i nedelju će na prvom spratu beogradskog Doma omladine ljubitelji horor filma imati prilike da pogledaju dva klasika ovog žanra: White Zombie (1932) Victora Halperina i The Bat (1950) Cranea Wilbura. U saopštenju organizatora stoji da je u White Zombiju Bela Lugosi odigrao jednu od svojih najboljih uloga (pored neprikosnovenog Drakule), dok se The Bat opisuje kao film sa "neočekivanim obrtima, vrcavim humorom i odličnim glumcima", sa Vincentom Priceom (na slici) u najboljem izdanju. Filmovi će biti prikazani jedan za drugim oba dana, a početak projekcija je najavljen za 19 h. Ulaz je besplatan. @Angelystor bi ti banuo da gledas Vincenta druze? Vrlo rado, ali mi datum uopste ne odgovara. Imam 8. i 9. ispite..i to osmog mi je izjutra math. No way dakle :/ Inache, gledah "The Bat", ne mi se neshto svideo..chak i za nivo filmova u kojima VP glumi je bash, bash nyaaah.. Quote
Mr.Hate Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 leptirica je najbolji horor ikad snimljen Jesi li gledao Sveto mesto,isto domaci horor iz tog vremena? Quote
Fake City Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Evo jedan horor koji na keca mogu da preporučim, možda i najbolji (noviji) evropski horor. High Tension http://us.imdb.com/title/tt0338095/ Quote
VladanMorten Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 uuu svaka cast na izboru, mnogo mi se svidja taj film Quote
Novaliis Posted September 8, 2008 Author Report Posted September 8, 2008 Jesi li gledao Sveto mesto,isto domaci horor iz tog vremena? Jos uvek ne mogu da odlucim koji mi je bolji od ta dva..i Sveto Mesto i Leptirica su kult. Quote
Mr.Hate Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Evo jedan horor koji na keca mogu da preporučim, možda i najbolji (noviji) evropski horor. High Tension http://us.imdb.com/title/tt0338095/ Haute Tension,madjarski film ili tako nesto...Gledao sam ga pre par godina i nije me bas odusevio...Vijaju se po sumi i onim plastenicima celu noc i dan i na kraju se ne zna ko je onde lud.Mada je dobra fora sa kombijem,priznajem. Jos uvek ne mogu da odlucim koji mi je bolji od ta dva..i Sveto Mesto i Leptirica su kult. Sveto mesto sam gledao prvi put sad skoro i oduzeo sam se.Kako je bolestan onaj lik devojke.I jezivo je ono kad bas njega biraju da cita molitve nocu u kapeli.Treci put kad mu ni krug nije pomogao zamalo srchka da me strefi.Mozda je i bolji film od Save za mene... Quote
Fake City Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Haute Tension,madjarski film ili tako nesto...Gledao sam ga pre par godina i nije me bas odusevio...Vijaju se po sumi i onim plastenicima celu noc i dan i na kraju se ne zna ko je onde lud.Mada je dobra fora sa kombijem,priznajem. Nije madjarski, vec francuski. Sam kraj je odlicno uradjen kao i ceo film, i to sto si rekao sa kombijem, pa onda i ono u kuci je isto uradjeno bas full, sve sto po meni treba da ima jedan dobar horor. Inace protekla 2007. godina je bas podbacila sto se tice horora, mozda ima par komada da nesto vrede, koliko vidim ni ova 2008. nece biti nista bolja bar sto se tice Americkih filmova, dok se japanci, spanci i francuzi dobro drze, mada sam skoro batalio japance, smorili su me vise sa mrtvom decom i kletvama, svi filmovi na isti kalup. Quote
VoivodBG Posted September 15, 2008 Report Posted September 15, 2008 U Muzeju Jugoslovenske kinoteke od danas do 21. septembra na programu je izbor horor filmova iz druge polovine 20. veka: od Tihog besa Michael Millera, do Otrova crne mambe Piersa Haggarda. Tu su još i Chuck Norris, Clint Eastwood, Dorothy McGuire, Robert Hossein, Armand Mastroianni… * Ponedeljak, 15. septembar: 17:00: TIHI BES (SAD, 1982), Silent Rage ul: Chuck Norris, Ron Silver r: Michael Miller 19:00: JEZA U NOĆI (SAD, 1971), Play Misty For Me ul: Clint Eastwood, Jessica Walter r: Clint Eastwood 21:00: SPIRALNE STEPENICE (SAD, 1945), The Spiral Staircase ul: Dorothy McGuire, George Brent r: Robert Siodmak * Utorak, 16. septembar: 17:00: KRVAVA PLAŽA (SAD, 1980), Blood Beach ul: David Huffman, Mariana Hill r: Jeffrey Bloom 19:00: KAD STRANAC POZOVE (SAD, 1979), When a Stranger Calls ul: Charles Durning, Carol Kane r: Fred Walton 21:00: VAMPIR IZ DIZELDORFA (FRA/ŠPA/ITA 1966), Le Vampire de Dusseldorf ul: Robert Hossein, Marie-France Pisier r: Robert Hossein * Sreda, 17. septembar: 17:00: MISTERIJA STAROG MLINA (VB 1966), The Shuttered Room ul: Carol Lynley, Gig Young r: (David Greene 19:00: ON ZNA DA SI SAMA (SAD, 1980), He Knows You’re Alone ul: Don Scardino, Caitlin O’Heaney r: Armand Mastroianni 21:00: U VRTLOGU SVESTI (VB, 1976), Schizo ul: Lynne Frederick, John Leyton r: Pete Walker * Četvrtak, 18. septembar: 17:00: MANIJAK (SAD, 1967), Aroused ul: Djanine Lenon, Steve Hollister r: Anton Holden 19:00: KRILATA ZMIJA (SAD, 1982) Q – The Winged Serpent ul: Michael Moriarty, Candy Clark r: Larry Cohen 21:00: ZAVOLEĆEŠ MOJU MAJKU (SAD, 1972), You’ll Like My Mother ul: Patty Duke, Rosemary Murphy r: Lamont Johnson * Petak, 19. septembar: 17:00: OČI BEZ LICA (FRA/ITA, 1960), Les Yeux Sans Visage ul: Pierre Brasseur, Alida Valli r: Georges Franju 19:00: CRNA MORA (VB, 1964), The Black Torment ul: Heather Sears, John Turner r: Robert Hartford – Davis 21:00: SOKOLOVA SENKA (KAN, 1976), Shadow of the Hawk ul: Jan-Michael Vincent, Marilyn Hassett r: George McCowan * Subota, 20. septembar: 17:00: VUKOVI (SAD, 1981) Wolfen ul: Albert Finney, Diane Venora r: Michael Wadleigh 19:00: KAD TELEFON ZAZVONI (KAN, 1981), Bells ul: Richard Chamberlain, John Houseman r: Michael Anderson 21:00: KUĆA STRAVE (SAD, 1981), The Funhouse ul: Cooper Huckabee, Miles Chapin r: Tobe Hooper * Nedelja, 21. septembar: 17:00: ZLOKOBNA SILA (SAD, 1978), The Evil ul: Richard Crenna, Joanna Pettet r: Gus Trikonis 19:00: OTROV CRNE MAMBE (VB, 1981), Venom ul: Klaus Kinski, Nicol Williamson r: Piers Haggard 21:00: BARAKUDA (SAD, 1977), Barracuda ul: Wayne Crawford, Jason Evers r: Harry E. Kerwin Quote
Nestvarna Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 Bas dugo trazim jedan stariji film koji je najverovatnije sniman krajem 70ih, pocetkom 80ih...Ne secam se naziva uopste...radnja pocinje tako sto je neki mladi bracni par pristao da se nad njima radi eksperiment, navodno nasli su vakcinu koja je kao lek protiv radijacije i tako covek postane imun na atomske bombe.Nesto kasnije zena radja bebu i desi se nesto zbog cega se bracni par zapali (spontano unutrasnje sagorevanje).Naucnici prate detetovo odrastanje i mislim da ono ima neke telekineticke sposobnosti...Ima i neki oziljak na ruci...Stvarno se izvinjavam za moj opis na nivou deteta iz vrtica ali to je sve cega se secam i bas dosta dugo jurim ovaj film.Valjda ce se setiti starije generacije Quote
forever*autumn Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 Spontaneous Combustion Quote
Nestvarna Posted September 22, 2008 Report Posted September 22, 2008 Spontaneous Combustion E pa stvarno hvala!Nisam ocekivala tako brz odgovor Koliko vidim, sniman je 89. mada na IMDB-u pise 90.Jos samo da ga skinem Quote
forever*autumn Posted September 22, 2008 Report Posted September 22, 2008 (edited) nema na cemu. inace, ovde imas rapidshare linkove. kad sam vec na ovoj temi, da preporucim film koji sinoc pogledah - Kansen, japanski horor koji se u celini odvija u jednoj bolnici i prati neobicnu infekciju koja se tu rasirila. pravo osvezenje na polju azijskog horor zanra. Edited September 22, 2008 by forever*autumn Quote
Recommended Posts