Jump to content

Recommended Posts

Posted
Salem's lot, koju verziju? Ako je ova nova sa Rob Lowe-om i matorim Sutherlendom, ondak nije losa...

Nije los film uopste, uzivao sam gledajuci ga. Obozavam Hauera :)

Posted
odgledah sade na rtsu 1 autostopera, doduse rimejk.dobar je film, al bi voleo da pogledam i originalnu verziju.sve u svemu, preporuka!i da, ona riba u filmu je :wub:

mmmmm... sophia bush... predobra je :wub:

Fuksa... ubila mi Sean Beana-a.. doduse jeste da on gine u svakom filmu, al je car (pobio sve u filmu hhahaha car) :D A ona je fuksa..

Posted

Video sam da je bio taj film sinoc, ali uhvatio sam samo 5 minuta na pocetku jer sam morao na pivo.

Podsetio me na neki klasicni teen horor :)

Danas cu odgledati Mortuary, kazu dobar je.. Cekam samo da se smrkne pa da ga pustim. :D

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

Sinoć sam sa ekipom,svi komirani,gledali neki teen-horor Carver.Neki kenjo u nekoj ukenjanoj klonji,i manijak mu prišo,nabijo wc šolju sa sve govnima na glavu,a onda mu klještima zgnjećo mudo.Umrli smo od smeha,kako je izgledalo,5 puta smo vraćali scenu nazad,i zacenjivali se od smejanja,kolko je jadno izgledalo.Mudo kad je prslo,ko da je i samo bilo puno govana.

Gledajte

CARVER

IMA po klubovima.Nama tamo ćovek u klubu reko: ako izdrzite do kraja filma,svaka vam ćast.Ja mislio,saće neki uzas,a ono sve neke pederastije...ma koma.Pogledajte.