Grob Bez Dna Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 gledao sam ga opet pre par dana.film je genijalan.a gledao sam ga i pre par godina na bk.jedan od boljih filmova ikad. Quote
Grob Bez Dna Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 nadjoh sade linkove za the fog iz 1980. god. bas da vidim cega sam se plasio kao mali Quote
Grobodan Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 U brate, aj daj linkove ako vec imas Quote
Grob Bez Dna Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 link linkovi rade, proverio sam. Quote
-Mare Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Odgledah Shrooms malopre. Volim trip-flash-thriller filmove, tako da nije los. Zavrsetak je vec klasika u takvim filmovima. Quote
_powerslave_ Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 Odgledah i ja sinoc Shrooms, chisto zbog interesantnog covera, i zakljuchih da vece sranje bash skoro ne gledah... Quote
Grob Bez Dna Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 ja sam sinoc gledao isterivaca djavola...jes dobar, mater mu. Quote
Grobodan Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 Ja gledao sinoc Djecu kuruza 2 ... ajoj sranja. Quote
_powerslave_ Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 Ja sam do sad gledao samo prvi deo Dece Kuruza, i skroz je dobar...videcu da odgledam josh koji deo ovijeh dana... Quote
Grob Bez Dna Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 pa, prvi je po kingovoj kratkoj prici.ostali nisu. Quote
Dead Man Walking Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 ja sam sinoc gledao isterivaca djavola...jes dobar, mater mu. Jel ti ister'о đavola? Quote
_powerslave_ Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 (edited) pa, prvi je po kingovoj kratkoj prici.ostali nisu. Znam. I bash sam se zachudio kad sam video da ima 7 delova...bash me zanima kakve su sve priche smishljali... Edited December 8, 2008 by power slave Quote
Grob Bez Dna Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 imam ja svih 7, al sam odustao posle 5. dela. Quote
-Mare Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 Odgledah i ja sinoc Shrooms, chisto zbog interesantnog covera, i zakljuchih da vece sranje bash skoro ne gledah... Dobro, ja nisam hteo da budem tako ostar, ali moze i tako da se kaze. Volim filmove na tu foru, ali moze to mnogo bolje nego Shrooms. Ocena zbog covera: 06/10 Quote
VoivodBG Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 Re-animator (1985) A dedicated student at a medical college and his girlfriend become involved in bizarre experiments centering around the re-animation of dead tissue when an odd new student arrives on campus. IMDB Horor sa primesom komedije, u stilu Evil Dead trilogije (Re-animtor je takodje trilogija, da sam odgledao i 3 deo do sada, drznuo bih se da ga nazovem velikim kultom kao i Evil Dead ) Uzmete pricu od Lovecraft-a, malo je modernizujete, ostavite identicnog glavnog lika (ponasanje je identicno kao iz same price, jedina je razlika sto je West plavokos a u filmu ima braon kosu) i gomiletinu scena sa mrtvacima, opustite se na sve to uzivate u veoma dobroj muzickoj podlozi. (za to vreme, mada i sada je slusljiva) Quote
Lunar Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 Ovo izgleda mnogo dobro. moracu nekako da nabavim. : ) Quote
Lunar Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 (edited) Inache evo ga neki nastavka tog filma koji tek treba da se pravi. http://www.imdb.com/title/tt0804493/ I neki film isti taj tokom drugog svetskog rata: http://www.imdb.com/title/tt1289834/ Edited December 8, 2008 by Lunar Quote
VoivodBG Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 House of Re-animator, Brian Yuzna i Stuart Gordon vec godinama pokusavaju da skupe dovoljno veliki budzet da bi uradili novu trilogiju re-animator-a ali im nikako ne ide, procitao sam u nekom od intervjua od ove godine da je buducnost House of... neizvesna... Re-animator 1942 je studentski film i nije bogzna kakav, cak sta vise tezak je tres.... Quote
Fake City Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 2009ta ce biti godina rimejkova sto se horora tice... Hellraiser, Friday the 13th, Pirane, Scanners itd. bzvz. Quote
Nestvarna Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 A i Deca kukuruza ...Sta se bunis, sad cemo videti da su pirane, u stvari superinteligentne, pa kako vrebaju iza podvodnog zbunica, osmehujuci se zlokobno. Quote
José Luis Chilavert Posted December 12, 2008 Report Posted December 12, 2008 Zanimljivo da je ovo animirani film . Nista specijalno , ali se pojavljuju likovi iz igre , Lion i Kler . Quote
VoivodBG Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 Devojacki bunar (2008) aka Maidens Well -=Short=- Rating: N/A Runtime: 12 Mins Language: Serbian Country: Serbia Color: Color IMDb Link: N/A Director: Mako Backowic Cast: N/A Description: Amazing Serbian short horror comedy (parody of American slashers) (Translation) It's about a five girlfriends which go to a trip to find Maiden Well. The terrain where they go has a legend. Few years ago childrens bother some child. They tied his boots. The child couldn't dissolve his boots. Some day he couldn't hold out with this psychically so he killed his father with loaf of bread and he was free with chains. For this day people started to die. http://rapidshare.com/files/172565524/MW.part1.rar http://rapidshare.com/files/172567017/MW.part2.rar http://rapidshare.com/files/172597654/MW.part3.rar Movie (Film) Size: 222,09 MB Length: 12 min 2 sec Video: Codec: DivX 5.x codec(DX50) Bitrate: 2332 KBit/s Resolution: 720 x 576 FPS: 29,971 Aspect Ratio: 5:4 Audio: Codec: MPEG Layer 3 Bitrate: 128 Kbit/s Sample Rate: 48000 Hz Channels: 2 Quote
-Mare Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 (edited) Gde si ovo iskopao? Edited December 17, 2008 by black donkey Quote
angels deserve to die Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 Bio jednom mnooogo davno (bila sam sedmi razred) na televiziji jedan horor film, koji nisam zagledala od pochetka i ne znam kako se zove. Jedino chega se secam bila je fantastichna muzika (koja je i odradila vishe od polovine stvari u filmu) i neki sveshtenik koji trchi kroz shumu (ta scena je uzasno jeziva) i u shumi nalazi nekog mrtvaca, pa se posle valjda ispostavi da je tog choveka ubio neki sveshtenikov sluga, za kog se valjda mislilo da je mrtav (ili je stvarno bio mrtav, ipak je to horor film) pa taj sluga proganja sveshtenika... pa je tu i neka scena sa grobljem, ali se ne secam o chemu se radilo, znam samo da me je taj film toliko uplashio da sam popalila sva svetla po kuci i nikako nisam smela da izadjem napolje, a kad je neshto odjednom tresnulo u terasi umalo nisam umrla od straha. Bash bih volela da otkrijem kako se taj film zove i da ga ponovo pogledam. Quote
Recommended Posts