VoivodBG Posted September 7, 2014 Report Posted September 7, 2014 Da li ga je gledao neko? Vidim da je na dosta sajtova pokupio pozitivne kritike. Quote
Guest HEFEST Posted September 7, 2014 Report Posted September 7, 2014 Meni naslov totalno odbojan. Ko Horor za picke. Quote
Talvi Posted September 7, 2014 Report Posted September 7, 2014 mislim da nisam prijavio da i ovo odgledah nedavno: http://www.imdb.com/title/tt0408253/ vaistinu creepy Quote
Guest Bata Životinja Posted September 7, 2014 Report Posted September 7, 2014 http://youtu.be/nOTt4lUdK9A Da li ga je gledao neko? Vidim da je na dosta sajtova pokupio pozitivne kritike. verovatno su isti sajtovi pozitivno ocenili i Beyond the Black Rainbow mada, moram da priznam da u prvih pola sata ima baš nečeg linčovskog, a onda se sve raspadne u gomilu labavo povezanih scena, s malo ili bez ikakvog smisla nema priče, nema režije, samo je dobro uslikano, i vrište na sve strane 1 Quote
VoivodBG Posted September 7, 2014 Report Posted September 7, 2014 Toga sam se i pribojavao, da je hajp uzeo maha. Nista, pogledacu ga cisto zbog tih vizuelnih momenata. Imam vec 6 meseci na hardu taj BTBR i dalje se neckam da ga pogledam, tj. zapoceo sam jednom i ugasio posle par minut. Sarenis. Quote
Guest Bata Životinja Posted September 8, 2014 Report Posted September 8, 2014 Mamula se napokon pojavila http://www.imdb.com/title/tt3171764/ pa ko hoće neka potraži rip, engleski naziv je Nymph, ali može se naći i pod jednim i pod drugim naslovom Quote
Talvi Posted September 8, 2014 Report Posted September 8, 2014 kuku plakata i prevoda, kao neki od onih Š-produkcija filmova na "Jaws" fazon Quote
Мајор Гашпар Posted September 8, 2014 Report Posted September 8, 2014 Скинуо, али немам неку жељу да гледам. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted September 8, 2014 Report Posted September 8, 2014 kuku plakata i prevoda, kao neki od onih Š-produkcija filmova na "Jaws" fazon I jes u rangu sega mega ajkula vs megaoktopus i Sharknado, neki uber tres. Po nazivu filma reklo bi se da nabraja imena primljenih pacijenata u urgentni centar.. Quote
Guest Bata Životinja Posted September 8, 2014 Report Posted September 8, 2014 počo sam da gledam, za sad to je na pjenu od mora sa više golotinje ali ako je nešto dobro onda je to prilika da svi vide kako neko ubija Mikija Perića, bar na filmu kad ne može u stvarnosti Quote
Guest Bata Životinja Posted September 8, 2014 Report Posted September 8, 2014 moglo je ovo mnogo gore da bude ko voli Mediteran imaće šta da vidi, ona tvrđava ako stvarno postoji u CG svakako je fascinantna trebalo je više podvodnih snimaka, manje cgi-a sirene jebene. Solidna ribica, inače Quote
Talvi Posted September 14, 2014 Report Posted September 14, 2014 (edited) možda se i spominjalo ali nema veze, gledah sinoć http://www.imdb.com/title/tt1935896/ većina priča su smeće realno ali ima i nekoliko boljih, a i Srđan Spasojević je tu, sa sve Pikcem iz "Roda" ova priča uopšte i nije horor što se mene tiče, ali me je oduvala kako je dobro snimljena i koliko sjajno izgleda, izneverovao sam http://www.youtube.com/watch?v=rgv6u-Qm4fQ super je zamisao za film samo je dosta režisera podbacilo, vidim i da će drugi deo uskoro Edited September 14, 2014 by Talvi Quote
metal guru Posted September 17, 2014 Report Posted September 17, 2014 Open Grave sasvim korektan, svideo mi se Quote
Tag Hoya Posted September 18, 2014 Report Posted September 18, 2014 Odgledah Sinister pre neko veče. Dosta dobar. Quote
Guest Bata Životinja Posted September 19, 2014 Report Posted September 19, 2014 HONEYMOON je solidno hororče, nema tipičnog vrištanja, džapanja, jurnjave i sličnih fabričkih gluposti, nije remek delo al mož' se pogleda. Reko bih da je da je na nivou SInister, s tim što Sinister ima neviđeno bezvezan kraj, a ovde malo zateže na početku, ipak je to medeni mesec, mora malo patetike da se ubaci, golupčići i te fore, al kasnije se drži dobro, polako se razvija, završetak nije holivudski. Vojnov je reko da je ovo maltene melodrama sa horor elementima, moguće da je i tačno, jer svakako nije tipična vriska, pa da ne bude da neko skine i očekuje Hostel ili tako nešto... Quote
Talvi Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 gledah i ja Sinister, ok zamisao i ima dobrih delova ali može to mnogo bolje, naročito kraj Quote
Srlandand Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 Meni je prva polovina Sinistera bila sjajna, bas sam polagao velike nade u film, ali vec od polovine krece da bude klasicno sranje. Quote
Captain Spaulding Posted September 21, 2014 Report Posted September 21, 2014 Sinister mi je bolji od The Conjuring, the mi je dovoljno Pogledah sinoc 7500, ne znam šta da mislim, onako, 50-50%, režirao ga je Takashi Shimizu http://www.imdb.com/title/tt1975159/ Quote
Talvi Posted September 21, 2014 Report Posted September 21, 2014 (edited) pojavio se? super, overiću, čekao sam ga baš. videh juče ispred Tuckwood-a plakat za "As Above, So Below", preveden kao "Kako gore, tako dole" mislim ono, jeste to najlogičniji prevod, ali na srpskom zvuči kao neka komedija Edited September 21, 2014 by Talvi Quote
BLAGOJE Posted September 21, 2014 Report Posted September 21, 2014 eventualno "sam pa' sam se ubio,brate" 1 1 Quote
Captain Spaulding Posted September 21, 2014 Report Posted September 21, 2014 @Talvi da da, ima bluray. A da, ti samo gledas steam @Talvi, @Blagoje a mene podseti na onaj spot od Behemotha kada se gadjaju peskom xD Quote
Tag Hoya Posted September 22, 2014 Report Posted September 22, 2014 Sinister mi je bolji od The Conjuring, the mi je dovoljno Da, mnogo bolji. The Conjuring mi je tipičan kliše horor, malo izvikan i za nijansu kvalitetniji od mora sličnih filmova. Zašto vam svima smeta kraj u Sinisteru? Po meni kraj izvlači film. Da nije onakav bio bi mi klasičan ukleta kuća film. Možda bih malo više razradio lika sa Slipknot maskom, ali ok je i ovako. Quote
Srlandand Posted September 22, 2014 Report Posted September 22, 2014 Meni je preveliki antiklimaks kraj, previse razvuceno to bude. Quote
Talvi Posted September 22, 2014 Report Posted September 22, 2014 otprilike to, da. i meni krene da se razvlači previše u poslednjih pola sata, a i generalno taj izgled tog demona mi je bio smešan sve i da je to neki serijski ubica bio, a kamoli da jebeni vavilonski demon izgleda tako Quote
Captain Spaulding Posted September 22, 2014 Report Posted September 22, 2014 U svakom filmu koji malo odmice od klišea cete naci nesto da vam smeta fuckin cepidlake Predpostavljam da vam i u Open Grave puno stvari smeta Quote
Recommended Posts