Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

gledah Skinwalker Ranch pre neki dan, okej je ali ništa spec, najočekivaniji mogući tok radnje, nekoliko finih efekata i to je to

vrhunac filma je što se pojavljuje Michael Horse, onaj indijanac iz Twin Peaks-a :D

Posted

gledao na ovogodisnjem Festu. fantazija od filma.

pronadjoh svoj komentar, da se ne ponavljam:

ubedljivo najbolji film koji pogledah na Festu.

da ne izdvajam elemente ponaosob, samo cu reci da je sve u filmu fantasticno. pocev od same premise pa sve do njene realizacije, film je pametno smisljen, fino iznijansiran psihickim i telesnim hororom i ubedljiv u svojoj sustini. kad sam kod sustine... Vidim, vidim je ocigledan omaz jednom velikom filmu (necu ga imenovati jer bi to bio najfatalniji moguci spojler) koji je, po mom misljenju, u mnogim aspektima i prevazidjen ovim austrijskim ostvarenjem.

film za svaku preporuku, posebno bakutama koje su dosle ocekujuci toplu porodicnu pricu.

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Još jedna preporuka:

we-are-still-here-poster.jpg

http://www.imdb.com/title/tt3520418/?ref_=fn_al_tt_1

Ocena na IMDB 5.7, a na Rotten Tomatoes 94%. Retka situacija da se to vidi.

Privukao me je omot, pošto mi je opis filmov delovao kao još jedan dosadni "ukleta kuća puna duhova prethodno ubijene-samoubijene-satanistički žrtvovane porodice" :haha: Mada ispade skroz ok na kraju. Ništa spektakularno, ali vredi pogledati :pivopije: