VoivodBG Posted Thursday at 10:40 PM Report Posted Thursday at 10:40 PM Pazite se samo nepristojnih Rusa u publici. Imao okršaj sa njima u IMAXu danas na premijeri. Nisu mogli da umuknu jebeno čitav film, prvi put lepo ššš i malo tiše, a pošto nisu stajali morao sam da dignem tonalitet spram danguba. Nemaju osnovnu kulturu. Quote
Havočka Posted Thursday at 10:42 PM Report Posted Thursday at 10:42 PM Meni sad sala puna rusa, al' dobri su bili I dobar je film Preljep i to sve Quote
VoivodBG Posted Thursday at 10:59 PM Report Posted Thursday at 10:59 PM Za Ruse ne mogu da kažem ništa lepo posle ove projekcije, a nije prvi put da se to dešava sa njima. Što se filma tiče. cenim kostimografiju, želju da se približi verovanje u neke tamo karakondžule iz naše prošlosti, i što pojedini glumci i glumice baš daju sebe. A ponovo sa druge strane, fali nešto filmu, mislim da to ne proizilazi iz same veštine režije. montaže i art direkcije. Već iz samih likova, nekako su previše ogoljeni i arhetipski. I moglo je dosta da se tu igra sa folklorom i nekim novim nijansama između svih likova. Malo mi je ovo kao na neki način, video sam ona prethodna dva plus Kopolinog Drakulu i prepisao domaći, samo tehnički potkovanije. No bolje da prespavam pre nego što dođe strašni sud. Quote
Srbin Hamza Posted Friday at 08:55 AM Report Posted Friday at 08:55 AM Bukvalno opis svih Egerovih filmova, odlična režija, priglup scenario. 1 Quote
Havočka Posted Friday at 12:09 PM Report Posted Friday at 12:09 PM priznaj da su ti se svideli jebeni vukodlaci Quote
Talvi Posted Friday at 12:21 PM Report Posted Friday at 12:21 PM "tako je slažem se" sa kolegom iz Holandije sve, gledao i ja sinoć i vrh mi je bilo baš Spoiler balkanski momenti dosta jaki zaista, najzad brčine na vampiru i cela ona sekvenca sa ciganima mi je jedan od jačih delova u filmu. isto se uopšte nisam setio dok sam gledao da je to Skarsgard na šta liči lik haha odlična Depova mala, ima tu viktorijansku facu skroz i bogami dobro je iznela sve one histerije, Defo bog otac kao i uvek. Orlokova smrt mi vizuelno bila fantastična, baš odličan završetak i ako neko nije video, Eggers ovde hajpuje Leptiricu pred kraj: 1 Quote
Angelystor Posted Friday at 12:47 PM Report Posted Friday at 12:47 PM Spoiler Orlok smrt scena apsolutna kruna, malko sam se naježio p.s. Random misao, kog li će Skarsgard brata Eggers da skine golog u sledećem filmu Quote
Angelystor Posted Friday at 02:23 PM Report Posted Friday at 02:23 PM 1 hour ago, Talvi said: Brat u istom razgovoru daje shoutout i za Leptiricu, ali i za Mel Bruksovog Drakulu, vidi se da je man of refined taste. 1 Quote
Srbin Hamza Posted Friday at 07:39 PM Report Posted Friday at 07:39 PM https://cultofghoul.blogspot.com/2025/01/nosferatu-2024.html 7 hours ago, Havočka said: priznaj da su ti se svideli jebeni vukodlaci nisam još gledo Nosferatu Quote
Recommended Posts