Geozee Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 (edited) Ovde nek se prica o kosarci... dobro je da sam ja otvorio... kosarku volim vise od svog zivota... Ajmo: 1) Partizan prvi sampion Srbije 2) San Antonio "prvak sveta" 3) Panathinaikos tripla kruna 4) Real Madrid prvak Spanije 5) CSKA Moscow prvak Rusije Edited August 5, 2007 by Geozee
Feniks . Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Izgubili smo od hrvata u pripremnoj utakmici...
Geozee Posted August 5, 2007 Author Report Posted August 5, 2007 Ja mislim da to nije pripremna utakmica, nego neki turnir u Australiji... mi igrali za trece mesto sa Australijom i ne znam sta smo uradili...
DragonHeart Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Bilo je nekih najava da ce se igrati sredinom mjeseca prijateljska utakmica Crna Gora - Srbija, ali je Slavnic rekao da do toga vjerovatno nece doci.
necko Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 (edited) Ja mislim da to nije pripremna utakmica, nego neki turnir u Australiji... mi igrali za trece mesto sa Australijom i ne znam sta smo uradili... to je pripremni turnir, dakle samim tim i utakmica je priremna, i nije u Australiji vec u Italiji, u Bormiu... sto bi se za evropsko prvensto spremali cak u Australiji? Edited August 5, 2007 by xnemanjax
kuruz Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Чему тај смајли? Пазите Славнићеву изјаву: "Dovidjenja Bormio, nikada me više videti nećeš. Zbog toga što smo mnogo jaki, a vi to niste zaslužili. Nastavljamo put za Francusku i tamo ćemo žestoko trenirati i odigrati tri utakmice. Ne očekujte mnogo od rezultata i ne zaboravite da moskitosi poleću ka sunčanoj Španiji 31. avgusta", preneli su izjavu selektora Slavnića srpski mediji posle duela sa Australijom. Каква кретенчина..
Geozee Posted August 5, 2007 Author Report Posted August 5, 2007 (edited) to je pripremni turnir, dakle samim tim i utakmica je priremna, i nije u Australiji vec u Italiji, u Bormiu... sto bi se za evropsko prvensto spremali cak u Australiji? A zasto bi se australija onda pripremala za evropsko prvenstvo... Ps. Moka i Gurovic su idioti... zar oni stvarno misle da mozemo neki dobar rezultat da napravimo... Edited August 5, 2007 by Geozee
necko Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 A zasto bi se australija onda pripremala za evropsko prvenstvo... mozda oni ucestvuju na nekom drugom prvenstvu? prvenstvo okeanije ili tako nesto Чему тај смајли? koji smajli?
Geozee Posted August 5, 2007 Author Report Posted August 5, 2007 Ma svejedno... najgori smo... i samo se bojim bruke... ovaj Moka se nesto lozi... dajte bre... samo da ne pukne bruka... navijam za nase i dalje, ali realno mislim da necemo nista postici...
APOHAKC Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Ovde nek se prica o kosarci... dobro je da sam ja otvorio... kosarku volim vise od svog zivota... Ajmo: 1) Partizan prvi sampion Srbije Realno, najjaci tim u nasem prvenstvu i celokupnom Balkanu (ako ne racunamo Grke), u Goodyear ligi niko ne moze da se nosi sa Grobarima, u domacem prvenstvu pogotovo, a i u Evropi su tim za respet. videcemo kakav tim ce sklopiti za sledecu sezonu, ali cnenim da se odnos snaga u domacem prvenstvu nece znacajno menjati. Vise sam ocekivao od vojvodine prosle sezone, Hemofarm i FMP su standardno jaki, jaci od Zvezde po meni. Imamo jaku ligu, jedva cekam da pocne Goodyear i ULEB
lemmy sixx Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 "Dovidjenja Bormio, nikada me više videti nećeš. Zbog toga što smo mnogo jaki, a vi to niste zaslužili. Nastavljamo put za Francusku i tamo ćemo žestoko trenirati i odigrati tri utakmice. Ne očekujte mnogo od rezultata i ne zaboravite da moskitosi poleću ka sunčanoj Španiji 31. avgusta", preneli su izjavu selektora Slavnića srpski mediji posle duela sa Australijom. Bolid...to nam je selektor.
kuruz Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 to je pripremni turnir, dakle samim tim i utakmica je priremna, i nije u Australiji vec u Italiji, u Bormiu... sto bi se za evropsko prvensto spremali cak u Australiji? koji smajli?
Geozee Posted August 6, 2007 Author Report Posted August 6, 2007 Realno, najjaci tim u nasem prvenstvu i celokupnom Balkanu (ako ne racunamo Grke), u Goodyear ligi niko ne moze da se nosi sa Grobarima, u domacem prvenstvu pogotovo, a i u Evropi su tim za respet. videcemo kakav tim ce sklopiti za sledecu sezonu, ali cnenim da se odnos snaga u domacem prvenstvu nece znacajno menjati. Vise sam ocekivao od vojvodine prosle sezone, Hemofarm i FMP su standardno jaki, jaci od Zvezde po meni. Imamo jaku ligu, jedva cekam da pocne Goodyear i ULEB Realno!!!
Angelystor Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Nego..jel gledao neko seniore na nekoj od pripremnih tekmi? Ja kol'ko videh rezultate do sada ono i nije lose... Inace u kladionici u Bugarskoj mi smo treci po shansama da osvojimo prvenstvo : ) Prvi Shpanci, drugi Grci...
Angelystor Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Juniori u finalu protiv Grka! Evo ga jos jedno zlato! A seniori izgubise od Slovenije. Doduse jest' ta Slovenija bila i Grke, al' mi ne jasna..pola njihovih dobrih igraca im ne igra, k'o nama neshto..
Geozee Posted August 12, 2007 Author Report Posted August 12, 2007 Ma nadam se da cemo osvojiti naravno... ali su nam realno malecne sanse... Navijam svim silama za nas naravno...
kuruz Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Juniori u finalu protiv Grka! Evo ga jos jedno zlato! A seniori izgubise od Slovenije. Doduse jest' ta Slovenija bila i Grke, al' mi ne jasna..pola njihovih dobrih igraca im ne igra, k'o nama neshto.. Гуровић, Јарић и Миличић нису играли.
fiction Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Prvaci evrope U18! A i Djokovic dobio Fedexa....Nebeski narod realno...
Hail Metal Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Fantasticno,u svim selekcijama smo prvi ,jos seniori ostaju Prvaci evrope U18! A i Djokovic dobio Fedexa....Nebeski narod realno... + vaterpolo
fiction Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Dobro vaterpolo je rutina u zadnje vrijeme.Pa i mladje selekcije u kosarci.Ali ovo je ipak podvig! Gubili su 16 razlike u jednom trenutku,cijela sala protiv nas i sudije. Prava srpska pobjeda Spanci traze da se suspenduju nasi igraci zbog namjestanja utakmice sa Litvanijom...
Angelystor Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Shpanci mogu da nam..u paketu sa... Shampioni! Igrali mi se malo sa zivcima na kraju, plus menjah kanale non stop da gledam tenis, but all is well that ends well. BTW seniori dobili Grke u basketu 93:62 !!! E ovo mi vraca nadu!
Recommended Posts