Jump to content

Košarka


Geozee

Recommended Posts

Poznavajuci kosarku,mislim da ne bi bio u stanju da primis loptu u krugu 6,25.Ukoliko je slucajno primis ne bi ti dozvolili da se dignes na sut...Ne ide ga sut pa sta.Mene vise brine sto je Tripko rupa u odbrani otkad igra u Partizanu.Mislim da ce ga Dule tolerisati jos ovu godinu i to je to.

 

Veruj mi, digao bi se na shut... ;) Bio bi mi problem samo kondicija i to je to... garantujem da bi imao bolji procenat suta za 3 od njega... on je bio sam nekoliko puta na trojci i opet je promasio... eh, sta bi dao samo da bi daju jednu sansu... :da: Preterujem mozda, al on je stvarno uzas...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Realno, meni josh uvek nije jasno kako produzetak izborismo :) Jedan je Dule Kecman!! Nas je pokopala ona druga chetvrtina, prvo 3.5 minuta bez kosha i onda ona zadnja dva minuta 0-6...

A za produzetak, da smo bre uspeli Lorbeka ili Ukica da nateramo na 5. greshku(obojica igrali sa po 4, Ukic dosta dugo), cenim da bi lakshe ishlo u produzetku... Shut za 3 nam je kooonachno proradio, u stvari nije tol'ko proradio kol'ko Novicu prosralo :) Ali jebga, tu su Tepic i Tripke da nam gube lopte, i PalaCio za koga je Vontigo Kamings je izmislio basket...

 

another one bites the dust, i meni ode 2 godine zivota sinoc...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Centar beogradskog Partizana Igokee Nikola Peković preseliće se u Atinu na kraju sezone, pišu ’Večernje novosti’ od subote. Crnogorski reprezentativac potpisaće ugovor sa Panatinaikosom, a navodno je dogovorena trogodišnja saradnja ’teška’ četiri miliona evra, odnosno 1,3 miliona po sezoni.

 

 

:(

 

A ja se nadah bar josh sezonu ce da ostane...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lepe vesti stizu iz Francuske , za sve navijace Partizana i srpske kosarke , jedini klub koji do sada nije imao pobedu , Le Man pobedio je cibonu sa 100-87 , s obzirom na bolju kos razliku u odnosu na Hrvate , ako Partizan pobedi sutra Nemce , i uz poraz u zadnjem kolu i eventualne pobede cibone , ide kao najbolji sesti u sledecu rundu !

 

Kosh razlika cibone 1001 : 1102 (-101)

 

Kosh razlika Partizana 924 : 980 (-56)

 

Ja mislim da u slucaju istog odnosa pobeda i poraza ide ekipa sa boljom kosh razlikom , ako neko zna drugacije nek napise , bilo bi dobro da Partizan sutra da sto vise poena .

 

 

Sa druge strane ciganska posla , Roma pobedila Barselonu u gostima , preostaje nam samo kao najbolji sesti , ali iza to postoje velike sanse

Edited by Hail Metal

Share this post


Link to post
Share on other sites

bash sve to htedo' da napishem..dodushe, sa malo vishe engleskog :) :)

 

Anyway, ako dobijemo Bamberg vecheras mi smo, maltene, proshli dalje!!!! Josh da ga nisam prekjuche za karte, pa da slavim u pioniru :angry: al jebga...

 

A ova Lotomatika je luda k'o struja...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Не да смо победили, него смо их нагузили за медаљу!

Јадничци су дали мање од 40 поена за исто толико минута!

Свака им част што су баш Немце натрпали, јер баш њих карактерише менталитет да слабог противника у било ком спорту до ногу дотуку! :da:

Ја ономад на почетку Евролиге веровах у пласман у Топ 16 и рекох да је достижан! Зато ми је сад још милије! :D:bigblue::pivopije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kolega, pofafash mi ga.

 

Znachi, ono je bilo..ne verujem. Sad ce neko da mi kaze "Pih, pa to je Bamberg..." Pobediti bilo koga 40ikusur razlike nije lako..i onako igranje celu tekmu..ne znam...fantastichno. Svaka jebena chast.

 

I..prodjosmo!

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Sport": Vojvodini preti gašenje?

Cetvrtak, 24. januar 2008. 11:42

 

"Slučaj Keln" mogao bi da zadesi i Košarkaški klub Vojvodinu. Ekipu je u sredu napustio i četvrti igrač za par meseci, a ostavku je podneo predsednik Marko Krstin, piše "Sport".

 

Miroslav Marković poslednji je u nizu košarkaša koji nisu imali više razumevanja za finansijske probleme kluba, koji četiri meseca nije isplatio zarade igračima i pitanje je kada će i da li će, uopšte.

 

Marković je ekspresno pronašao novi angažman, tako da će karijeru nastaviti u ukrajinskom prvoligašu Čerkasiju. Pre njega, klub su napustili Strahinja Milošević (Partizan), Uroš Duvnjak (FMP) i Marko Lekić (Crvena zvezda).

 

Problem u novosadskom klubu nastao je kada je osnivač i vlasnik, javno preduzeće "Srbija gas" prestala da finansira košarkašku sekciju, po rečima Marka Krstina.

 

"Kada je novo rukovodstvo "Srbija gasa", na čelu sa gospodinom Milanom Milankovićem, došlo na vlast u septembru 2006. godine, smanjili su na pol finansije za naš klub a tokom cele 2007. godine radili smo bez utvrdjenog budžeta. Uz to, "Srbija gas" je samo u 2006. godini ostala dužna klubu 25 miliona dinara", priča Krstin.

 

Situacija se nije promenila ni kada je ovaj gigant dobio novog predsednika, uoči Nove godine.

 

"Obratio sam se novom generalnom direktoru Saši Iliću, kao i novom Upravnom odboru. Apelovao sam da izdvoje sredstva za jednu ili dve plate, kako bismo na taj način smanjili dugovanja, ali do danas me nisu ni zvali, niti su bilo šta uplatili", dodaje Krstin.

 

"Više nisam mogao da izlazim pred igrače. Nisam imao šta više da im kažem. Njima svaka čast, svoj posao su obavili maksimalno, igrali sa devetoricom i juniorima, beležili odlične rezultate i prošle i ove sezone... A, ja kao predsednik nisam mogao da im garantujem da će para uopšte biti. Možda neko drugi ima te informacije, ja nemam."

 

Igračima je ove sezone nekoliko puta postavljan rok "kada će biti isplaćeni". Poslednji je bio 22. januara do 16 časova... Opet ništa.

 

"Samo ja znam kako mi je. Moram priznati da odavno nisam sreo ovakvu grupu pravih profesionalaca, koji u svakom momentu pružaju maksimum, bez obzira na situaciju. Samoinicijativno smo se dogovorili da, bez obzira na besparicu, svoje zadatke izvršavamo profesionalno, da probamo da pobedimo Budućnost u Podgorici, a posle toga ćemo videti", izjavio je Ivica Mavrenski, trener tima.

 

(MONDO, foto: MN Press)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Колега, добар коментар остависте на Геј92. :pivopije:

 

Честитам на победи, али и ви треба да славите Ле Ман, а не да толику пажњу посвећујете овоме од синоћ.

Share this post


Link to post
Share on other sites

O tom Luki do skora sve najgore prichali, sad kad proradio u evroligi svuda komentari "Taj je trebao da ostane, a da ode Tripkovic." i sl. prophetsi...nek idu u kurac.

 

Vi kolega treba da budete zadovoljni da imamo barem jedan tim u evropi ove godine koji radi neshto. FMP propao, Hemofarm 'oce pishki, nece pishki, Zvezda gubi od Cheha, Belgijanaca...

 

Колега, добар коментар остависте на Геј92. :pivopije:

 

Haha, 'fala, 'fala..sad vidim medju komentsima "Broj preporuka 194" :)

Edited by Aleksandar Čubrilo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poraz Partizana od zadra , kumovan ocigledno hrvatsko-slovenackom vezom , izgleda da ih boli cinjenica sto Srbija ima predstavnika medju top 16 , a oni nemaju ... suditi 4 licne Pekovicu u prve dve cetvrtine je pateticno , 1/4 je bila kriminal , gde je i napravljena razlika , koja se nije znatno menjala do kraja ... sve u svemu sto bi Dule Vujosevic rekao , smrt fasizmu , ziveo Partizan !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...