Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nas su izgubljene lopte sa'ranile. Ni TAU bash nije sijao sa slobodnih...

Palasio kako dobro pocheo, ochekivao sam da ce uz Kecmana najsmireniji da bude, ali aljkavo odigrao onu 3. bemu...tu i izgubismo prikljuchak, oni napravishe tipa 7-0, 'rvat nas ubi sa onim trojkama i jebga... a shteta, prvo poluvreme dobro odigrasmo. Ochekivao sam da ce bar malo opushteniji da budu.. mislim, da ce to doci u chetvrtak, pa u subotu, shta bude bude.

Posted
ne, igra se u utorak sledeci...a planinica ne da je sralo, nego nema dalje...mislim da nije dao 4 trojke u karijeri :)

A da...a u subotu je sa FMPom. Mogla bi da se odlozi ta tekma.

Mene najvishe iznervira onaj Pridjioni kad bocnu sa 7-8 m trojku u zadnjoj..josh onaj malerozni "struchni komentator": "Sad treba da se brani, da se ne dozvol...pa da, a ovaj dao trojku sa 9 metara..."

Posted (edited)

mene uzasno smara taj "strucni" pomocni komentator, gusi mi svaku utakmicu koju gledam,,,

i stalno sere sa tim "bilo bi dobro da se brani sad"

mislim da prosecno po utakmici 15 puta kaze to "bilo bi dobro da se brani sad", mrzim takve usporene retarde

Edited by DBrave
Posted
zaboravih, je l' ste videli onog lika u publici u majici metallice?

A jeste vidjeli u publici onu hrpu ciganštura? Sve crnje od crnjeg i sve nosatije od nosatijeg.

Posted (edited)

ja sam ozbiljan...bio neki lik u majici metallice...lici na splitera, mozda mu je brat

btw, dragojlovic ode u svislajonse...

Edited by Amon-Ra
Posted

Видео сам да је на полувремену била нека ситна разлика, али нисам гледао утакмицу, уживао сам уз ЛШ. Штета...

Posted

Mislim da cemo ovde dobiti i mislim da imamo sanse da i tamo dobijemo... chini mi se da imamo resenje za njihov napad, al nemamo resenje za njihovu odbranu... :no:

Posted

Tripko ne moze da odigra jednu ljudski odbranu cele sezone. I non-stop pravi neke nebulozne faulove. Od ona juche 4 barem 2 su bila krajnje nepotrebna. Npr. faul nad Rakochevicem pri shutu za tri..koj moj ga dira jbt...

A Tepic se oduzeo na startu, posle dade onu tricu pa imao vishe samopouzdanja.

Malo bolji shut, manje nervoze, i dobijamo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...